< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortluk -- 1 Ağustos 2019; 23:32:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortluk -- 1 Ağustos 2019; 23:32:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özet geçersek, yarın bileti alın, 18ağustos—30eylul arasında uçun, bedavasını da 1 kasım—28mart arasında kullanın.
|
Bedava bilet kazanmak için 18 Ağustos - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşlar için bilet satın alınmalıdır.
|
okumadım
|
Her ne kadar kimileri bu uygulamadan haksız yere olumsuz etkilensede
bence bunun ana sebebi Acentalar ve çakal tekrar satış amaçlı alıcılar. Geçen kış iyi hatırlıyorum stok 20-30 yazıp satış yapanlar vardı. Bu kadar stok sadece birilerine bilet satıyorsan elinde olabilir. Yoksa tek bir kimsenin o kadar sürede o kadar ucuşu gerçekleştirmesi zor. bence daha beter süpriz kodların kullanımı ile gelecek gibi Ne mi ! Bence kodlarda kişiye özel kullanım kısıtlı olacak örnek Ahmet Soy bilet aldıysa sadece Ahmet soy bedava bilet kodu ile uçabilecek.. bence gerekli ve hakça bir uygulama olur. Fakat kurunun yanında maalesef yananlar olacaktır :-( |
Mail gelmeyip bilet alıp hediye bilet gelen yok mu? :) Ona göre alacağım ama ya gelmezse diye bekliyorum :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 26 Temmuz 2019; 22:2:42 > |
|
|