Şimdi Ara

Pegasus Atrix 450 watt LCD Panel Kasa (24 pin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu kasayı almayı düşünüyorum ama pek emin değilim. Öndeki lcd panel çok hoşuma gitti. Belkide o almam için dürtüklüyordur.

*** Özellikler :

* Atrix 450 watt , 24 pin kasa (atrix case)
    * 20 - 24 pin güç çıkışı
    * 3 adet termal diot ile istenilen üç cihaza kadar ısı ölçümü (LCD panelden izlenebilir)
    * 2 adet sata güç kablosu HEDİYE ! (dönüştürücü aparat)
    * 1 adet 120 mm , 4 ışıklı şeffaf fan
    * 1 adet 92 mm egzost fanı
    * Kasanın üst kısmında 92mm lik fan takılmak üzere fan ızgarası
    * Tamamen vidasız montaj imkanı (optik sürücüler , kartlar , sabit diskler)
    * Kasa yanı ve üst kısımlarında 2 mm sünger filtreli ızgaralar

* Mavi ışıklı LCD panel , (ısı - fan hızları - saat/alarm göstergeli)
    * LCD panelden hdd ve cdrom aktivitesini de izleyebilirsiniz.
    * LCD pelden PC nizin çalışma süresini dahi izleyebilirsiniz.
    * 4 adet mavi lazer barındıran , şık görünümlü ön kapak
    * 2 usb , 1 firewire ve ses giriş/çıkışları

Kasa için verebileceğim ücret 100 ytl civarı. Başka tavsiyeleriniz varsa lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakebad -- 13 Şubat 2008; 17:53:16 >

• bence bulaşmayın, markası onaylanmış kasalara bakınız
  • Bende hiç tavsiye etmem
  • bencede alma
  • hocam bence de uzak dur bu tarz çakma markalardan
  • Bir dönem gold ve metronun ithal ettiği kasalardan markadan da kasadan da uzak durun . şık ama kalitesiz bir kasa .
  • bence güzel duruyor görüntü olarak...
    en önemlisi kullanılan sac "ASUS" un kasalarında kullandığı sacdan daha kalın...
    ben olsam sırf o açıdan tercih ederdim...
    ama fiyat nedir oda önemli, fiyat ne bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 14 Şubat 2008; 11:20:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu tırt...
  • Kasa şık görünüyor eğer alırsan kesinlikle PSU'yu değiştir LC Power, FSP gibi F/P ürünü PSU'lar işini rahat rahat görecektir...
  • Arkadaşlar yine bu sitede imzasına sistemini yazmış olan bi arkadaşla mailleştim. Mail aşağıda...

1.mail

> dostum sende bu kasadan kullanıyorsun. sana bi sorum olacaktı şuanda yeni bi bilgisayar toplasan yine aynı kasayı alırmıydın ? ben almayı düşünüyorumda bilgi verisen sevinirim.

>walla arkadaşım ben çok memnunum. Kasa oldukça geniş ve kullanışlı. HDD ve CD sürücü yerleri çok güzel bir şekilde ayrılmış. Yan kapakta üçüncü bir fan mevcut ve bu fan direk anakarta üfleme yapıyor. Ayrıca kasanın üst ve yan kapaklarında toz filitreleri mevcut. Ben zamanında aldığımda orjinalinde 450Watt power ile gelmişti. Şu an orjinal power supply ile hem işlemciye hem de ekran kartıma OC çekebiliyorum. ancak geçen hafta bizim akrabaya aynısından aldım ve içinde 270 watt lık power vardı. O yüzden bazı sürümleri 270 watt olarak geliyor. o yüzden alırken sadece buna dikkat et.

Eğer tekrar alacak olsam yine bu kasayı tercih ederdim. Şahsen ben oldukça memnun kaldım. Panelinde saat ve tarih göstergesi ve ayrıca bilgisayarın ne kadar zamandır açık olduğunu da gösteren sayaç var.

2.mail

>cevap için saol. bu cevaptan sonra kararım kesinleşti. geriye kasyı bulmak kalıyor. hiç bir yerde yok stokta kalmamış filan diyorlar :(:( Metro Elektronikten araştıracam. tekrardan saol iyi akşamlar ;)

>şu anda metro nun stoklarında mevcut ancak içindeki power supply için müşteri hizmetlerini aramanı tercih ederim. Ancak şöyle bir şey de yapabilirsin; eğer imkanın varsa kasayı alırsın sonra da 80 dolara 500-600 watt arası uygun bir power taktınmı ozaman süper olur işte.

Kasanın üst kısmında power supply nin ön tarafında fan takma yeri de var. Ben oraya bile fan taktım. Şu an üstten ve yan panelden havalandırma mevcut benimkinde. Normal standart kasalar en fazla 1-2 ay içinde toza bürünüyor. Bu kasada ise 1 senede ancak tozlanıyor. Toz dediğime de bakma parçalarda fazla toz olmuyor tüm pislik kasanın alt kısmında birikiyor. İlk başta ben de tereddüt etmiştim alırken ancak sonradan memnun kaldım.

Harddisk montajı için kasanın alt tarafında özel bir kasnak var. Eğer alırsan zaten görürsün. Bu kasnağı yerinden çıkartıyorsun ve HDD lerini kasanın içinde değil dışarda çok rahat bir şekilde monte edebiliyorsun. HDD ler için plastik kollar geliyor. Bu kolları HDD ye vidalıyorsun sonra HDD yi kasnağın hen hangi bir yerine yerleştiriyorsun. Plastik kollar için bu kasnakta yuvalar mevcut ve yuvalara oturrruğun anda HDD nin işi tamamdır;) (fotoğrafların bitanesinde var dikkat edersen mor renkli tutacağı görürsün)

Slot kartlar için ise vida sorunun yok. Plastik kıskaçlar var bu kıskaçlar vida gibi kartı sıkıştırıyor. Yani bu kasada sadece anakartı monte ederken vida kullanıyorsun. Bunun dışında vida ihtiyacın yok.

Daha iyi incelemen için sana detaylı resimler yolluyorum umarım işine yarar:))

Resimler:

Arkadaşlar görünüm olarak bu fiyata bence güzel bir kasa. Ama işçilik varmı bilmiyorum. Bundan önceki kasam Feel Hurc.2 idi ve tenekeden yapılmış gibi duruyordu. Asusta vardı oda baya bi ağır abi yanii sağlam kasaydı.

Fiyat 90 YTL

• Kullanan kimseyi ve herhangi bir incelemeyi görmedim , pegasus kaliteli ürünler meydana getirmiyor.Kasanın görünüşü güzel fakat malzeme ve işçilik kalitesi vasattır tahminimce.Ayrıca psu gerçek değerleri vermeyecektir kanımca.

Tabi bunlar sadece tahmin...
  • Böyle markalar,satışlarını arttırmak için türlü naneler koyuyorlar kasalara.Çingene çadırı mubarek rengarenk
  • psu u benim için önemli değil elimde var bitane eski kasamdan söktüğüm onu kullanacam. rain marka oda yaklaşık bi 80 ytl. Benim korktuğum şey kasanın malzemesi Feel gibi ise hiç düşünmeden vazgeçebilirim. ama görebileceğim bir yerde yok sadece internetteki resimler ve yorumlarla karar vermem gerekiyor.
  • kasa seçimi çok önemli sırf ucuz kasa yüzünden sistemim gitti kasa alacaksan kalite den ödün verme kardeşim
  • aslında iş ucuz kasada değil iş dandik psudan geçiyor anakartı istersen akvaryuma kur kaliteli psu kullanman şartıyla bu kasanın aynısı hızlıalda mevcut ama marka bien adı altında ve 70 ytl iyi fiyat ama çin klonu olduğu 10 kmden belli kaliteli bir psu alırsan seni iyi götürür ...

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.011.1168.0047#tablar

**** hizli-al olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 14 Şubat 2008; 21:08:06 >
  • dostum şu verdiğin linke baktım harbidende aynı yha :) hemde daha ucuz. yukardaki mesajdada dediğim gibi elimdeki rain psu kullanacam ama yapıldığı malzemeyi görmeden karar veremiyorum. feel deki gibi tekrardan hataya düşmek istemiyorum. bu kasayı gören varmı aranızda malzemesi hakkında bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.