Şimdi Ara

PEGASUS BİLET İPTALİ!!! SAÇMALIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
67.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekonomi sinifindaki biletlere hic birsey olmuyo malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thy ile neden ucmazsiniz ki anlamiyorum. arada 20 - 30 lira fark oluyo hatta bazen thy hepsinden daha ucuz olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_turkm

quote:

ben aradım ve bulamadım senin dediğini. sen bileti önümüzdeki 1 sene boyunca kullanabilmek için açığa mı aldın yoksa ileride bir tarih belirttinmi? ben 80 liraya gidiş dönüs promosyon bilet aldım 1 hafta sonraya ertelemek istiyorum hem gidişe hem dönüşe 57 şer liradan 114 lira değişim ücreti istiyor iyimi? :) biletimi ilerde kullanmak için açığa alabilseydim iyi olucak ama o seçeneği bulamadım

açığa almak yok promosyonlarda galiba. ileri tarhi belirttim ben.
    değişim ücretinin bu kadar yüksek olmasının sebebini anlamadım.

Ekte ekran görüntusu koydum. Pegasus sayfası sol'da uçuşunuz için hizmetler yazısı altında rezervasyonlarım linki var, tıklayın acılan yere PNR no ve soyadı istiyor girince bilgileri açılır pencere geliyor, oradan 1 yıl içinde bir tarihe değiştirebiliyorsunuz.ben daha önce bilmiyordum, rastgele buldum bunu.THY sitesinde bulamadım benzer bir şeyi.

PEGASUS BİLET İPTALİ!!! SAÇMALIK

Promosyon biletle hala bu olay geçerli mı?
    Cevap verirseniz sevinirim

• Adamlar kargo ucagini bozup yolcu ucagi yapmislar

• Pegasus işte, kafalarına göre iş yapıyorlar ve havacılık kriterlerinin dışına çıkıyorlar Ayrıca çoğu zaman SAW'daki THY personeline atarlanıyorlar... Çekemiyorlar abi THY'yi.

• Yurt dışı uçuşlarında Thy'nin 550 liraya gittiği yere pegasusla 250 liraya gidiş dönüş bilet aldım. Varsın su vermesinler. Avrupa'da bazı havayolları online check in yapmazsan 60 Euro alıyor ve hiçbir esneklik yok, dolayısıyla low cost firmalar için böyle uygulamalar çok normal. Bileti alırken şartları iyi okumanız gerekiyor. Adamlar her şeyi açık açık yazıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • supereco biletlerde değişiklik hakkı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.