2500 puan var işinize yararsa |
Pegasus Bolbol puan toplama oyunu (18. sayfa)
-
-
bu puan satan arkadaşların birinden 5000 puan satın almıştım, 5-10 gün sonra bir adam arayıp kendi telefon numarası üzerinden bu telefon numarasına puan gönderimi olduğunu söyleyerek neyin ne olduğunu sordu. Ben de anlattım adama durumu. Aynı duruma düşmemek için almadım bir daha. puan alacak arkadaşların bilgisine.
-
Anlamadık konuyu tam olarak hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aktarma şansınız var mı? İyi günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar birşey danışacaktım hesapta 29300 puan var daha daha ve transfer doldu 700 800 puan bulabileceğim biryer var mı ya da ücreti karşılığında farklı platformlardan gönderilebikecek puanda olur yarfımcı olan olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selam.
30k puanı hangi uçuş için kullanacaksınız?
Moskova izmir için hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ing pegasus kredi kartı ya da pegasus anlaşmalı firmalardan alışveriş.
Gedik yatırım 'dan hesap açıp 20 binlik hisse alana 15 bin puan.
https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/pegasus-bolbol-gedik-yatirim-is-birligi
flypgs.comUçak Bileti Ara, Ucuz Uçak Bileti Fiyatları | Pegasushttps://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/pegasus-bolbol-ve-madame-coco-is-birligi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba; 15 bin puan + 425 tl görülen uçuşun tamamı puan ile ödenirse, kaç puan gerekir??
-
ortalama 10 bin daha lazım. zaten uçuşu ödeme adımında sana soracak, vergiyi de puanla ödersen şu kadar diye (ama her bilette bu hak çıkmıyor.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bolpuan transferinde sms gelmiyor. Çözüm önerisi olan var mıdır?
Kayıtlı maile şifre geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gündür puan transferinde sorun yaşıyorum, puan gitti diyor ama gitmiyor. aynı sorunu yaşayan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X