Şimdi Ara

Pegasus Bolbol puan toplama oyunu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
380
Cevap
46
Favori
60.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Batman-İstanbul'a çok yakın bir zamanda bilet aldım.gideceğim tarih yılbaşı tatili döneminde olduğu için bilet fiyatları çok yüksekti. Ayrıca her geçen gün artıyordu.2 kişi için 20bin puan+kişi başı 380 lira vergi şeklinde bilet aldım. Aldığım biletin değeri kişi başı 2000 TL idi. Şuan aynı bilet 2250 lira. Daha da artar gibi duruyor
    Evet Ankara-İstanbul gibi parkurlarda puanla uğraşmanın hiçbir anlamı yok. Fakat Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa, Mardin gibi iller için biletler zaten genelde 1500 üstü oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svgsevg -- 24 Aralık 2024; 1:1:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bunu pek kimse bilmez fakat diyelim ki 2500 liralık bilet alacaksınız fakat puan ile Max 2000 TL değerinde bilete izin veriliyor. Bu durumda şöyle bir sistem buldum: eğer puanım yetiyorsa herhangi bir parkura 2000 lira değerinde bilet alıp Flex ekliyorum parkura göre 380 ila 420 lira +200 TL Flex ücreti ile 620 lira ödeme yaptık diyelim. E bileti değiştirirken 500 lira daha aradaki farkı vereceğim etti 1120 lira. Bu haliyle bile makul fakat işin sırrı şu:
    Flex eklediğiniz bileti açığa alın. Flex ücreti geri yatıyor ayrıca açığa alma ücreti ödemezsiniz. Hemen akabinde yada istediğiniz zaman bileti istediğiniz yöne/parkura aktif edebilirsiniz. 1120 liralık yaptığımız hesap bu durumda 920 liraya düştü. Baştaki fiyatı hatırlatayım 2500 TL idi.

Hatta bu yöntemle 2000 liralık bir kış biletini 10 bin puana alıp açığa alarak 1 yıl içinde istediğim zaman yaz kış fark etmeden kullanabilirim böylece 10 bin puana yaz bileti de almış olurum. Uzak şehirlerdeki parkurlar epey pahalı oluyor. Yazın 2000 üstünü çok gördüm ben.
    Sevdikleri uzak şehirde oturup özellikle bayram seyran özel günlerde yanlarına gidebilmek için kazıklanarak bilet alan insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svgsevg -- 24 Aralık 2024; 0:46:31 >

• @boombip Flex sonrası daha pahalı bir bilet seçersen fark tahsil edilir. Yukarıdaki hesaplamada da farkı eklemiştim gözünüzden kaçmış olmalı. Ayrıca yurtdışı uçuşlarda Flex ücreti ve puanla alma ücreti farklıdır ben o konuyla pek hakim değilim.Özel mesaj gönderemiyorum buradan cevaplamış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svgsevg -- 24 Aralık 2024; 9:23:40 >
  • svgsevg kullanıcısına yanıt
    2000 tl 'lik bileti 10 bin puan +380e almışsın, eğer rakamları doğru hatırlıyorsan puan oranı iyi, yani 10 bin puana 1620 tl'lik indirim almışsın, 10 bin puan için 10000/6.25=1600 tl değerinde banka puanını çevirmişsin, 1600+380=1980 tl 'ye gelmiş 2000 tl 'lik bilet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Aralık 2024; 10:3:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2 kişi için 20 bin puan.kisi başı 10 bin puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svgsevg -- 24 Aralık 2024; 10:1:24 >
    tam da o arada edit 'ledim

Ayrıca sadece banka puanı değil tabiki oyunu oynayarak biriktiriyorum. yüksek miktarda banka puanınız varsa turna.com gibi siteler daha mantıklı. Ama birkaç kartınızda parça parça 30-40-50 TL gibi para puanlar varsa eksik Bolbol puanları tamamlamak için kullanılır. Yani evet polira süper değil fakat zaman zaman kurtarıcı olabilir.

Bu hesapla tabiki mantıksız geliyor çünkü tamamen banka puanı çevirerek alınınca oran kötü haklısınız ben polirayı eksikleri tamamlama amaçlı kullanıyorum. Yani hesabımda zaten biraz puan varsa çevireceğim puan bilet almama yardım ediyorsa ancak öyle ceviririm. Yoksa 1000 lira para puanı böyle harcamak olmaz yazık olur.

• burada yaz kış bileti 7500 puan diyor ama atıyorum ist samsun bileti 1200tl 10000 puan artı 400 küsür bir şey istiyor. 7500 puan yapınca buradan mı gelip alacağım?Bilenler söyleyebilir mi? bir de puan kullanım sınırı vs var mı?
    edit: saçmalığa bak 2200tllik bilette 10k puan 1000tllik biletde 10k puan.
    Pegasus Bolbol puan toplama oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 26 Aralık 2024; 12:23:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    7500lük biletler tek tük olur, arayıp bulman gerek.

cıkcıkck

Merhaba bu ekran görüntüsü yeni mi? Çünkü normalde kış biletleri 10bin puan yaz biletleri 15 bin puan.Fakat size özel bir kampanya yapılmış olabilir.
    Puanla bilet seçerken altta Bolbol puan ile görüntüle kısmına tıklayabilirsiniz. 10bin puana 2000 TL'ye kadar olan biletleri satın almaya izin veriyor sistem. Ama 1 puan bile eksik olursa puanla ödemeye gitmeyin çünkü absürt rakamlar çıkar, kârı olmaz.
    Pegasus Bolbol puan toplama oyunu Pegasus Bolbol puan toplama oyunu

İstanbul-Diyarbakır için Bolbol puanla ve normal fiyatı görünüyor. 2000 puan üstü bu tabloyu görebilir ama dediğim gibi yeterli puan yoksa avantaj sağlamaz.

ever hocam yeni ama kış bileti almak için girdiğimde bana da 10bin puan +vergi diyor

Bu 470 lira olan vergi. Eğer 10bin biriktirirseniz attığım gibi yüksek fiyatlı bir bileti 470 liraya almış olursunuz.
    Forumda 200 liraya 5bin puan satanlar var ben birinden aldım

ben de öyle yaparım.

• Merhaba arkadaşlar, elimde 4 farklı numaraya ve aile üyelerine ait 4 farklı bol bol hesap var. fakat hesaplardan ikisinde bolbol oyun gözükürken diğer 2 hesapta gözükmüyor. benzer sorunu yaşayan var mı?

• lastswindler kullanıcısına yanıt
    Gözükmeyen hesaplarda hiç bilet alıp seyahat ettiniz mi?

• Eşimin hesapta da çıkmıyor oyun artık 2-3 hafta oynamıştım.

Muhtemelen bilet alınmamış hesapları bloke ettiler oyunlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once Pegasus ile seyehat etmeyenlere bolbol oyununu kapattilar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.