Şimdi Ara

Pegasus Eko Paket Bilet İptal İadesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pegasustan Eylül tarihli EKO Paket sınıfından bilet satın almıştık. İptal etmek istiyoruz da, tahminlerimce iade etmeyecekler ama size de sorayım dedim,

EKO pakette bilet iptalinde bir ödeme yapıyorlar mı ?

• Daha önceden pegasustan eko paketli bilet satın almıştım.İptali için Müşteri hizmetlerini aradım . Sadece vergiyi iade etmişlerdi.
  • belki önceden veriyorlardır ama şimdi baktım da sanki iade verilmiyor gibi yazmışlar.
    http://www.flypgs.com/bilgilendirme/genel-kurallar.aspx burada bilet iptali kısmında içhat tablosu var. Ben iade verilmiyor şeklinde anladım ama ?

yakın zamanda mı iade aldınız siz ?
  • Gidiş dönüş eko biletim için thy den 18 tl vergiyi geri almıştım.İki bilet 120 tl idi.
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Thy biraz bişey geri veriyor da, pegasus'u merak ediyoruz.
  • Seyahat tarihim bu sene mart ayında ve promosyonlu iadesiz bir biletti. O kurallara bakmayın sakın... bende ilk başta aldandım ama arkadaşım beni uyarıp , hemen müşteri hizmetlerini aramamı söyleyince , gidiş dönüş 32 + 32 tl. hizmet bedelini geri aldım.
  • Eko bilet iade ve değiştirme olmuyor.Alırken de belirtiliyor.Alan vergileri imiş bu iade.Pegasus a sorun bilgi verirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serhhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Pegasus müşteri hizmetlerinin neden 1.5 tl/dk olduğuna şaşırmamalı.
  • Bizim o uçamadımız koltukları ikinci kez satıyorlar mı acaba?
  • Evet satiyorlar. Zaten son 12saatte yapilan iptallerin cezalarinin daha yuksek olmasi da bundan. Satilmama ihtimali de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kuzudan iki post çıkarıyorlar yani..Eko bilet alırsam bir daha koltuğun boş gitmesi için sesimi çıkarmam artık...
  • Ben de bilet iptal ettirdim 20 tl gibi komik bir iade aldım. 265 tl verdik hiç bir hizmet almadan karşılığında bunu aldık. Aynı gün iptal ettireceğim ve kuralları da biliyorum. Mecburi kardeşim, gidemiyorum ne yapayım.

Aman diyeyim uzak durun bu firmadan. Bilet alacaksanız da gidin o gün havaalanına erken oradan alın gitsin bence. Terbiyesizler yine aynı paraya benim koltuğumu satacaklar. Hiç utanma yok bunlarda. Resmen soyuyorlar milleti.
  • Hangi firmanın ücretsiz iptal seçeneği var, uygun fiyatlar içerisinde ?
  • Bana mı diyorsun bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

Hangi firmanın ücretsiz iptal seçeneği var, uygun fiyatlar içerisinde ?

Bu seçenek sadece firmayla değil, ilgili biletin sınıfıyla ilgilidir.
    Thy de promosyon sınıflarda iade mümkün değilken, -iade zamanına bağlı olarak- ekonomikte ve business ve durum farklıdır. Fiyatlarda farklı tabii.

He pegasus gibi kabinde su satarak para kazanmaya çalışan firmalarda durum çok değişmiyor.
  • RUSYADA Kİ OLAYLAR YÜZÜNDEM ŞİKAYET TALEBİ OLUŞTURDUM ARADILAR 28 ARALIKTA İZMİR - MOSKOVA OLAN BİLETİMİN GİDİŞ DÖNÜŞ MASRAFI %100 GERİ İADE YADA İSTEDİĞİM TARİHE DEĞİŞTİRME İMKANI SUNDULAR ÜSTELİK BENİM EL BAGAJLI OLAN BİLET OLAYLARDAN ÖTÜRÜ BÖYLE BİR KIYAK YAPTILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.