Şimdi Ara

Pegasus kabak tadı vermeye başladı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pegasusuta uçak kanat yanındayım çıkışageçtik bir baktım uçağn kanatları eğilmeye başladı ama seslerde geliyor üstüne üstlük uçak yere çok yakın dönmeye başladı bir tarafımız deniz bir tarafımız ada bir baktım rotadan çıktık denize gidiyouz ters yön içimden düşündüm uçağı kara yerine denize düşürecekler

şimdi gülüyorsunda sana böyle birşey olunca görrürüz seni nasıl olursun ama gerçekten bence herkez aynı düşündü.bugün pegasusun internet sitesine girdim baktım yemeklere pahalıdır dedim bakmak için bilet almayı seçtim bir tarih attım baktım(almadım sadece baktım)yemekler biraz ucuz ama atlasjette bu hyemekler bedava ve sms üçreti 1.5tl full kazık atlasjette bedava valla ben 2 3 tane atıtırıyorum başka telefonlara geliyor atlasjet pegaussu 1.5 tl 2 tn mesaj 3tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

bu ekstralar insana koyuyor ama biraz da mantıklı bakmak lazım, pegasus un uçak yaşı ortalaması 3 civarı keza thy de 6 civarı...diğer tarafta ise 15-20 yaş ortalamasıyla uçan onur air ve atlas jet var...ikramı hiç olmasa da insana güven veriyorlar...

anlamadım egasusu 3 yaş uçak yaşımı thy 6 uçak yaşımı 15-20 yaş ortalaması uçak yaşımı diyorsunuz yanılıyorsunuz atlasjet uçak yaşı ortalama 5 ile 6 yaş ve pegausus insana güven vermiyor çünkü normalde uçağa binmekten korkmam 1 yaşından beride biniyorum her yıl 4 5 kere biniyorum pegasusuta uçak kanat yanındayım çıkışageçtik bir baktım uçağn kanatları eğilmeye başladı ama seslerde geliyor üstüne üstlük uçak yere çok yakın dönmeye başladı bir tarafımız deniz bir tarafımız ada bir baktım rotadan çıktık denize gidiyouz ters yön içimden düşündüm uçağı kara yerine denize düşürecekler pilot demezmi teknik aksaklıklar dolayısı ile biraz rotar yapabiliriz bende tabi altımayaptım yapacam koekudan sonra adam ne yaptı ne etti d
    zeltti ama sanırım 30dk havada aynı şeyleri yaptık şimdi düşünüyorum yoğunluk olsa hava alanının oralarda uçarız ama yolun yarısındayız sanırım uçakta aksilik oldu o yüzden hiç pegaususa binmiyrum ve pegasus uçakları yeni değil hatta eski çünk üo kadar ucuz yaptı biletleri neticesinde ise uçaklarda eski atlasjet ise pahalı tutup yeni uçaklar aldı çoğu 2009 2008 arası ama 2011 de var ben burda pagasusa kalitesiz demiyorum ama uçak uçaktır düşeceke en kralıda düşer en uyduruğuda dğşer ama tartışma yapmak istemiyorum siz pegaussu seviyorum ben atlasjeti ama bence en iyisi thy hem destek veririz ana vatana keşke kthy e olsa batırdılar ama güzelim hava yollarını ben hep kthy ile gidiyordum oda güzeldi ve o ekstralar insana gerçekten koyuyorama düşünürsek havadasın sınırlı zor bulunuyor bence ucuz bile SAYGILAR

yanılıyorsun bunlar filo yaş ortalamaları...pegasus bütün uçaklarını boeing den siparişle teker teker fabrika teslimi aldı...tabii bu yıllar sürüyor uçak alımında...sadece birkaç boeing 737-400 yeni olmayan uçak var...diğer 737-800 uçaklar ise fabrikadan siparişle teslim alındı,tabii yıllar içinde...

atlas jet ise çoğu 15-20 yaş civarı uçaklarla uçuyor,onur air de böyle..tabii şunu da unutmamak lazım,eski uçak değil bakımsız uçak daha büyük tehlike...

tekrar söylüyorum 3.5 yaş ortalaması var pegasus hava yollarının ve türkiyenin de en genç filosu bu...

tabii hizmeti kötüdür vs bilemem orası başka ama yapılan filo yatırımında thy ve pegasus iyi yoldalar...

evet pegasus en genç filo ama dediğinizde doğru bakımı çok önemli bence(duyduğuma göre)pegasus ucuz çünkü uçak bakımları yapılmıyor yapılıyorda çok fazla değil uçağa sadece gideceği yere kadar veriyorlar düşün önemli birşey oldu uçak düşecek tabi bunşları bilemem tartışma konusuda yartmak istemiyorum ama bence en iyi hava yolu thy ve atlasjet tabi atlasjeti ben beğeniyorum koltuk aralığı vsvssvsvs siz pegasus beğenirsiniz orasına karışamam ama thy na kötü derseniz ayıp etmiş olursunuz(tabi demedinizde)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu ekstralar insana koyuyor ama biraz da mantıklı bakmak lazım, pegasus un uçak yaşı ortalaması 3 civarı keza thy de 6 civarı...diğer tarafta ise 15-20 yaş ortalamasıyla uçan onur air ve atlas jet var...ikramı hiç olmasa da insana güven veriyorlar...

anlamadım egasusu 3 yaş uçak yaşımı thy 6 uçak yaşımı 15-20 yaş ortalaması uçak yaşımı diyorsunuz yanılıyorsunuz atlasjet uçak yaşı ortalama 5 ile 6 yaş ve pegausus insana güven vermiyor çünkü normalde uçağa binmekten korkmam 1 yaşından beride biniyorum her yıl 4 5 kere biniyorum pegasusuta uçak kanat yanındayım çıkışageçtik bir baktım uçağn kanatları eğilmeye başladı ama seslerde geliyor üstüne üstlük uçak yere çok yakın dönmeye başladı bir tarafımız deniz bir tarafımız ada bir baktım rotadan çıktık denize gidiyouz ters yön içimden düşündüm uçağı kara yerine denize düşürecekler pilot demezmi teknik aksaklıklar dolayısı ile biraz rotar yapabiliriz bende tabi altımayaptım yapacam koekudan sonra adam ne yaptı ne etti d
    zeltti ama sanırım 30dk havada aynı şeyleri yaptık şimdi düşünüyorum yoğunluk olsa hava alanının oralarda uçarız ama yolun yarısındayız sanırım uçakta aksilik oldu o yüzden hiç pegaususa binmiyrum ve pegasus uçakları yeni değil hatta eski çünk üo kadar ucuz yaptı biletleri neticesinde ise uçaklarda eski atlasjet ise pahalı tutup yeni uçaklar aldı çoğu 2009 2008 arası ama 2011 de var ben burda pagasusa kalitesiz demiyorum ama uçak uçaktır düşeceke en kralıda düşer en uyduruğuda dğşer ama tartışma yapmak istemiyorum siz pegaussu seviyorum ben atlasjeti ama bence en iyisi thy hem destek veririz ana vatana keşke kthy e olsa batırdılar ama güzelim hava yollarını ben hep kthy ile gidiyordum oda güzeldi ve o ekstralar insana gerçekten koyuyorama düşünürsek havadasın sınırlı zor bulunuyor bence ucuz bile SAYGILAR

yanılıyorsun bunlar filo yaş ortalamaları...pegasus bütün uçaklarını boeing den siparişle teker teker fabrika teslimi aldı...tabii bu yıllar sürüyor uçak alımında...sadece birkaç boeing 737-400 yeni olmayan uçak var...diğer 737-800 uçaklar ise fabrikadan siparişle teslim alındı,tabii yıllar içinde...

atlas jet ise çoğu 15-20 yaş civarı uçaklarla uçuyor,onur air de böyle..tabii şunu da unutmamak lazım,eski uçak değil bakımsız uçak daha büyük tehlike...

tekrar söylüyorum 3.5 yaş ortalaması var pegasus hava yollarının ve türkiyenin de en genç filosu bu...

tabii hizmeti kötüdür vs bilemem orası başka ama yapılan filo yatırımında thy ve pegasus iyi yoldalar...

evet pegasus en genç filo ama dediğinizde doğru bakımı çok önemli bence(duyduğuma göre)pegasus ucuz çünkü uçak bakımları yapılmıyor yapılıyorda çok fazla değil uçağa sadece gideceği yere kadar veriyorlar düşün önemli birşey oldu uçak düşecek tabi bunşları bilemem tartışma konusuda yartmak istemiyorum ama bence en iyi hava yolu thy ve atlasjet tabi atlasjeti ben beğeniyorum koltuk aralığı vsvssvsvs siz pegasus beğenirsiniz orasına karışamam ama thy na kötü derseniz ayıp etmiş olursunuz(tabi demedinizde)

yatırım miktarı olarak thy ve pegasus bu işe doğru dürüst para yatırıp yeni uçaklar alıyorlar..atlas jet ikram olarak ve ekstraları olmaması açısından uygun olsa da hem yaşlı uçakları var, hem de bakımı konusunda pek güvenemiyorum..benzer şeyler onur air için de geçerli ama onur air de ikram da yok(su bile paralı ama ıslak mendil bedava)...atlas jet ve onur air kiralama (leasing) uçaklarla uçuruyorlar,yani bazı uçakları özmal değil..bu da yaptıkları yatırım boyutunu gösteriyor..ben de bir uçağa milyonlar bayılmasam rahat koltuk da veririm, enfes sandviçleri de bedava veririm diye uzar bu iş...ben olaya bu açıdan baktım...

yolcu olarak düşünürsen atlas jet en bonkörü tabii ki, ne umrumda uçakları eskiymiş vs yolcu rahatına bakar...

evet haklısınız zaten tesadüfen atlasjete bindim beğedim poegasusa da binecem ilk fırsatta
    ama şimdi atlasjette uçak düşerse(ALLAH KORUSUN)atlasjet buğük kayıplara uğrar ve hem uçak gider hem pilot hemde yolcular uak nedirki maknik önemli olann yolcular.evet ikramları filan geçersek pegasus iyi ben eskiden dediğim gibi kthy na biniyordum çok kaliteli ve verdikleri ikramlar çok güzeldi son zamanlarda batmadan 1 hafta önce bindimkoltukda jimnastik yaptum uçak bomboş gittik ve sonrada battı zaten hep batıran onurair,pegasus ve atlasjet ti bu 3 ü batırdı iletleri ucuz yaptı ve battı zaten kthy yolları thy aynı ikide İNŞALLAH yine açılırda thy kalitesinde uçarız kthy da hemde ülke ekonımşsisne katkıda bulunuruz

• Genelde Pegasus'la yapıyorum uçuşlarımı ve biletleri online olarak alıyorum. Şu ana kadar öyle birşeyle karşılaşmadım. (Sadece 5 kg bagaj hakkı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afd92

Genelde Pegasus'la yapıyorum uçuşlarımı ve biletleri online olarak alıyorum. Şu ana kadar öyle birşeyle karşılaşmadım. (Sadece 5 kg bagaj hakkı)

neeee bagaj hakkı 5 kg mı?bende kıbrıs adana 41tl bulunca giiş alıyım dedim atlajette 60tl idi dedim ucuz aldım bir baktım 110 tl gelmiş yok 1.5tl vergi yok 1.5tl sms parası hayatımda bu kadar kazık yediğim olmadı tabi 2 kişilik aldım atlasjetten alsam 120tl ödiycem bişey değil bir deneyelim pegasus İNŞALLAH memnun kalırız.ama atlasjette o verdikleri sandaviç çok güzel en son tarifini bulacam içinde ayçiçek çekirdeği daha birsürü şey var ama en önemlisi gidip gelmek güvenle uçak düşecekse 5kg altınm verseler bişe olmaz
  • Pegasus bagaj hakkı 15 kg kabin ici ek olarak 8 kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Pegasus bagaj hakkı 15 kg kabin ici ek olarak 8 kg

anladımda ben aldığımda 20kg diyordu
  • e-bilette yazıyordur o zaman gösterin yetkiliye, ama 20 değil(yurtiçinde)
  • Sun Express'i tek geçerim :)
  • ilk senelerinde ne güzeldi bu firma şimdilerde utanmasa ayakta da yolcu alacak...
    ben son iki yıldır atlas jetle yolculuk ediyorum şuan için hizmetlerinden memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

e-bilette yazıyordur o zaman gösterin yetkiliye, ama 20 değil(yurtiçinde)

tamam anladım ben kktc-adana gidip geliyorum 20 kg bğajlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

ilk senelerinde ne güzeldi bu firma şimdilerde utanmasa ayakta da yolcu alacak...
    ben son iki yıldır atlas jetle yolculuk ediyorum şuan için hizmetlerinden memnunum...

çok haklısınız üstte onu anlatmaya çalışıyorum adamlar tutmuş atlasjet diyor(burda özür diliyorum)bende atlasjetle uçuyorumherzaman çok memnunum forumdakiler pegasus iyi diyor bilet aldım bu cuma cumartesi uçacam işte eğer güzelse pegausula uçarım 1 yıl önce uçtum berbattı şans eseri atlasjetle uçtum çok güzledi(hatta ilk yemek getirdiklerinde paraı sanmıştım)inşallah memnun kalırım kalmassam forever atlasjet oluruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

ilk senelerinde ne güzeldi bu firma şimdilerde utanmasa ayakta da yolcu alacak...

çok haklısınız üstte onu anlatmaya çalışıyorum adamlar tutmuş atlasjet diyor(burda özür diliyorum)bende atlasjetle uçuyorumherzaman çok memnunum forumdakiler pegasus iyi diyor bilet aldım bu cuma cumartesi uçacam işte eğer güzelse pegausula uçarım 1 yıl önce uçtum berbattı şans eseri atlasjetle uçtum çok güzledi(hatta ilk yemek getirdiklerinde paraı sanmıştım)inşallah memnun kalırım kalmassam forever atlasjet oluruz

Pegasus ucuz bilet sattığından şuan herşeyi paraya dökmüş durumda.Ayrıca kampanya olmadığı zaman biletler pekde ucuz olmuyor.Hafta sonu ( talep fazla olduğundan olsa gerek) flex ücrete çekiyorlar.Anlayacağınız bilet fiyatları borsa gibi inip çıkıyor.Ama tabiiki pegasusun da hakkını yememek lazım.Onlar bizi thy nın tekelciliğinden kurtaran ilk hava yolu firmasıdır :)

• Uçakta kendimiz yanımızda birşey götürüp yiyebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Uçakta kendimiz yanımızda birşey götürüp yiyebiliyor muyuz ?

evet pegasus ile gidecekseniz birşeyler götürün yoksa suya 3tl yemeğe 30tl niz gider Atlasjet ile gidecek seniz yanınızda hiç bir şey götürmenize gerek ok su isterseniz üçretsiz olarak veriyorlar yemekde üçretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromNature

Pegasus sürekli tercih ettiğim bir şirket değil ama arada sırada seyahat ederim. Geçtiğimiz günlerde yurtiçi
    seyahatlerimden birini Pegasus ile yapmayı tercih ettim ama pişmanım...

Bagaj sorunu çıkardılar 2 bagajım var küçük 5 Kg fazla imiş bu yeni mi çıktı ??? böyle saçmalık mı olur ??

5 KG fark için ceza ödettiler kilo başına 5 TL ceza sen kim oluyorsun bana ceza kesiyorsun bunlar iyice azıttı çok ciddiyim.
    5 KG için toplam 25 TL ödedim hemen orda şaka gibi bol bol da küfür ettim....ben evden çıkmadan önce
    bavul mu tartacağım kardeşim....yazıklar olsun. Diğer şirketlerde de varmı böyle birşey ???
    Çok sinirliyim arkadaşlar......

dalga geçiyorsun galiba benim el valizim 2 kilo fazla geldi oda bişey değilmiş gibi sırt çantamıda tarttılar 50 dolar para ödedim ve sırt çantamı yanına aldım bu nasıl iş anlamadım....... pegasus kadar söylemek istemiyorum o kötü kelimeyi malum bir şirket olamaz. bunu bana ukrayna havaalanında yaptılar..

istanbul hava alanında 1 kilo fazlam çıktı 12 lira para aldılar buda yetmezmiş gibi odessa yakınlarında uçak arızalandı geri istanbula döndük istanbulda uçak değiştirdik 2 saatlik yolum oldu 3-4 saat ve yolda hiçbir ikram yapılmadı su bile vermediler.... insanları korkutuyorlar uçağı geri döndürüyorlar istanbula uçağı değiştiriyorlar insanların ihtiyaçlarını karşılamaları gerekiyordu . !!!

• Pegasus rezalet bir firma arkadaşlar. Siz siz olun uzak durun... Kulağınıza küpe olsun.
  • Geçen Mayıs ayında Pegasusla Viyana'ya gittim, 2 saat rötar verdi. Dönüşte saçma sapan bir hata yüzünden THY ile aynı saatte Viyana'dan kalkmamız gerekirken THY Türkiye' ye ulaştığında biz hala Viyana da uçağın içinde bekliyorduk. 2-3 saat uçağın içinde beklememize rağmen ne bir ikram yaptılar ne 1 bardak su verdiler. Paramızla yemek yiyelim dedik köfte falan istedik, kalmadı dediler açlıktan öldük. Türkiye'ye indik bu sefer de diğer uçağı kaçırdık. Neyse bir otele götürdüler konakladık. Benim uçağım saat 8.30'da falandı. Ama tüm yolcuları bir kerede havaalanına götürdükleri için sabah saat 4'te havaalanına gitmek zorunda kaldık, 4-5 saat uçak bekledik. Bu yaşadıklarımın aynısını bayram tatili antalyadan dönüşte de yaşadım. Şu bir gerçek ki ne kadar Pegasus'a binsem hep rötar yapıyor. öyle 15-20 dk falan da değil en az 2-3 saat bekletiyor.

• otobüs firmalarından daha ucuza uçak bileti satıyorlar hiçbir şekilde adamlar su yiyecek vermek zorunda değil pegasusu tercih etmeyin diyen insanların hala pegasusa bindiğine adım gibi eminim. 1 hafta önceden alınan biletin thy ile pegasusun aynı olduğunu sanmıyorum zaten standartları belli olan adam thy ile uçar. Bir şirketi kötülemek size bir şey kazandırmaz. O bagaj olayı da insandan insana değişir İtalyadan dönerken 4 kilo fazlam vardı ve pegasustaki bayan ek fiyat almadı. Benzeri Antalyada da oldu
  • 265 tl aldık bilet iade etmemiz mecburi kılındı maalesef. Adamlar sadece vergiyi bize verdiler geri 20 tl yani. Bu kadar saçma bir kural olur mu yahu? Verdiğin parayı geri istiyorsun adamlar senin paranı resmen yiyor. Bileti de koltuğu da satıyorlar tabii... Ben 1 gün öncesinden hatta aldığım gün iptal ettirttim hemen hemen... Haksızlık yapıyorlar. Haram olsun o para onlara.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.