Şimdi Ara

Pegasus PC-2008 Webcam Acil Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim peder bu marka bir webcam almış. Pederin laptopunda usb girişleri arkada ve 3 tane, bu pegasus denen .oktan alette de usb kablosunun dibinde (usb soketinin hemen yanından) çıkıyor mikrofon kablosu, laptopta mikrofon girişi de önde. bir türlü uzatamadık en sonunda usb uzatma kablosu aldık. onla beraber bağlayınca görüntü ya hiç olmuyor ya da yemyeşil saçma sapan bir görüntü çıkıyor. tek uzatmayı bagladık olmadı fareyle beraber denedik olmadı, mikrofon kablosu da bulamadım mikrofonu uzatmak için. acil bir önerisi olan varmı? bu arada tek mikrofon veya tek webcam olarak kullanıldığında sorun cıkmıyor. uzatmayı baglayınca seste bir sorun olmuyor ama görüntü yok. lütfen acil yardım edin, saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnicx -- 25 Ocak 2008; 21:46:27 >

• arkadasım mikrofon için uzatma kabloları var ama biraz uzun oluyolar. gitar için almıştık yaklaşık 5 m yani anlıcağın var piyasa ama uzun.
    sana tavsiyem bi elektornikçiye git 3,5 dişi ve erkek jak al el becerin varsa sen yap yoksa elektronikçeye yaptır. çok maliyetli bişey değil tam kablo boyunu belirle ve yaptır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.