Şimdi Ara

Pegasus Salı ve Çarşamba günleri %50 indirimli uçak bileti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika oldu İstanbul - Adana gidiş dönüş 54 TL'ye geldi, eğer Pegasus'a üyeyseniz "Seyahat Bilgilerim" kısmından rezervasyon kodunuza tıkladıktan sonra "ek hizmet satın al" seçeneğine girerek Turkcell Profesyoneller Kulübü kodunuz ile ücretsiz koltuk seçimi de yapabilirsiniz.
  • bu daha iyi ama gecen sefer aldım cuma cumartesi
  • İST-Antalya gidiş dönüş 45 TL. çok iyi hakkaten ama işte 1 hafta kalacakların veya günübirliklerin işine yarar.
  • Kayseri için en düşük 80 tl ye geliyor :) çok bişey farketmiyorki .
  • Bende kampanya ibaresi cikmiyor, kendiliginden de inmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm tatil olan tarihleri kapsamıyor
    4 tane farklı sehırde yarıs var 4unede tarıhler uymuyor özellikle ayarlanmış maşallah
  • konuyu açandan allah razı olsun 5 aydır görmediğim ailemle görüşmemize vesile olacak inşallah
  • Parafly kart ile seyehat hattı üzerinden alsak yine bu %50 indirim oluyor mu arkadaşlar?

Acil biraz, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Parafly kart ile seyehat hattı üzerinden alsak yine bu %50 indirim oluyor mu arkadaşlar?

Acil biraz, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

parafly seyahat hattı pegasus biletlerini satmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fagrelease

Bende kampanya ibaresi cikmiyor, kendiliginden de inmiyor.

hocam uçuş günlerinin salı ve çarşamba günü mü? kontrol edin.
  • Epeydir var zaten 21.90 di samsun izmir .hatta saatlik bile degisiyor fiyati.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    Daha dün parafly kartımla puan ile pegasus bileti aldım. Yanlış biliyorsunuz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus puan kullanabiliyor muyuz web sitesinde? 12 TL'de puanım var zaten bayağı uyguna gelecek bilet.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmcoban

Daha dün parafly kartımla puan ile pegasus bileti aldım. Yanlış biliyorsunuz sanırım.

Setur seyahat hattını arayıp mi aldınız. 4 Kat değerli olarak. Ben ondan bahsediyorum .

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen. Setur üzerinden aldım. 4te1e geldi bilet. Hatta gidiş thy dönüş pegasus oldu. Hepsi de seturla 4te 1ine geldi ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet aynen. Setur üzerinden aldım. 4te1e geldi bilet. Hatta gidiş thy dönüş pegasus oldu. Hepsi de seturla 4te 1ine geldi ;)

Setur sayfasında pegasus firmasını göremedim. atlas jet bile yeni gelmiş. neyse hayırlısı olsun. iyi yolculuklar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaduran06

quote:

Setur sayfasında pegasus firmasını göremedim. atlas jet bile yeni gelmiş. neyse hayırlısı olsun. iyi yolculuklar herkese

4440400ü arayıp 1 ve 8i tuşlayıp sorabilirsiniz :)

• Bonus puana gerek kalmadı, bilet indirimle 26 TL'ye geldi, birikmiş olan 20 TL'lik Uçuş Puanımla beraber 6 liraya uçak bileti aldım. Pegasus batarsa bilin ki sorumlusu benim.
  • quote:

aynen, bende 2 kere seyehat hattı üzerinden flypgs bilet aldım parafly puanlarla.
  • Piiii, yarım saatle kaçırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.