yeni mail gelmiş 10 Mart - 10 Haziran arası salı-çarşamba günleri %50 indirimli uçak bileti.
Salı ve Çarşamba günlerinde %50 indirimle yurt içine uçmak için yapman gereken tek şey 25 Şubat tarihine kadar biletini almak! 10 Mart - 10 Haziran arası kullanabileceğin bu indirimi kaçırmamak için acele et!
Salı ve Çarşamba günlerinde %50 indirimle yurt içine uçmak için yapman gereken tek şey 25 Şubat tarihine kadar biletini almak! 10 Mart - 10 Haziran arası kullanabileceğin bu indirimi kaçırmamak için acele et!
Flypgs.com'da uçuşu gerçekleştirmek istediğin tarihi seç. Kampanyadan yararlanmak için ödeme ekranına kadar ilerle, ödeme sayfasında kampanyalar altındaki Yurt İçi %50 İndirim seçeneğini işaretle. Toplam tutar üstünden %50 indirimin uygulandığını göreceksin.
a. Fiyat duyurusu yurt içi hatlar için geçerlidir. b. Uçuş tarihi: 10 Mart – 10 Haziran 2015. Aşağıdaki tarihler duyuru kapsamı dışındadır: • 22 – 26 Nisan 2015 • 30 Nisan – 3 Mayıs 2015 • 15 – 20 Mayıs 2015 c. Satış tarihi: 24-25 Şubat 2015 (Türkiye lokal saatine göre 25 Şubat 23:59’a kadar geçerlidir.) d. Fiyat/indirim: Salı ve Çarşamba günleri yapılacak uçuşlar için %50 indirim uygulanacaktır. e. Bu fiyatlar direkt ve tek yön uçuşlar için geçerlidir. f. Bu fiyatlar yalnızca flypgs.com’dan satın alınan biletlere uygulanır. g. İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur. h. Duyuru fiyatlarına check-in bedeli dahil değildir. Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yurt içi hatlarda 7 TL yurt dışı hatlarda 6 EUR’dan başlayan check in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir. i. Kampanya sınıfı ücretler tükendikçe bir üst ücret sınıfından bilet satışı devam edecektir. j. Pegasus bu kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
link:
www.flypgs.com
2020 Uçak Bileti Kampanyaları: %50'ye Varan İndirimler | Pegasus
Ben açacaktım tam başlığı aslında. Çok iyi kampanya. 3 hafta önce de olmuştu, ozaman Ankara - İstanbul gidiş dönüş 50 liraya aldım. Şimdi bi daha alasım geldi. Nereye gitsem ki acep
quote:
Orijinalden alıntı: İ çanadolu Çocuğu
Ben açacaktım tam başlığı aslında. Çok iyi kampanya. 3 hafta önce de olmuştu, ozaman Ankara - İstanbul gidiş dönüş 50 liraya aldım. Şimdi bi daha alasım geldi. Nereye gitsem ki acep
Bütün tatilleri iptal etmişler. Ne çakallar ya.
Sabihadan anadoluya gitmiyorki
quote:
Orijinalden alıntı: İssiz Adam
Sabihadan anadoluya gitmiyorki
pegasus sayfası açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mtt
pegasus sayfası açılmıyor
Alıntıları Göster
1 gün önce aldık işe bak
quote:
Orijinalden alıntı: Richard Feynman
1 gün önce aldık işe bak
Alıntıları Göster
Alan çıksın arkadaşlar site çöktü herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: AdkA
Alan çıksın arkadaşlar site çöktü herhalde
Alıntıları Göster
Bizim Spring Break tatilini kampanya dışında tutmuşlar
quote:
Orijinalden alıntı: 123xxx123
Alıntıları Göster
3 gün önce almıştım 74 lira tutmuştu. şans yok
quote:
Orijinalden alıntı: 123xxx123
Alıntıları Göster
site kilit ?
quote:
Orijinalden alıntı: sulo6465
site kilit ?
Alıntıları Göster
site pertingen şıtrayzen
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_aysen
site pertingen şıtrayzen
Alıntıları Göster
giren varsa yazsın
quote:
giren varsa yazsın
Alıntıları Göster
tek yönde çalışmıyordu.gidiş-dönüş seçildiğinde alınabiliyordu
quote:
giren varsa yazsın
Alıntıları Göster
Eyvallah Hocam. Geziler başlasın
quote:
Orijinalden alıntı: alperrtk
Alıntıları Göster
200 liralık 2 kişilik ankara-istanbul gidiş dönüş bileti 100 liraya indi, gerçekten güzel bir indirim
en son ödeme ekranında kampanyalar altında çıkıyor %50 kampanyası orada seçince fiyat yarıya düşüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alperrtk
Alıntıları Göster
arkadaşlar indirim hangi aşamada uygulanıyor,seçiyorun gidiş-gelişi ama inmiyor :)
mickey444M
kullanıcısına yanıt
Haber veren arkadaşa teşekkürler
İndirim ödeme ekranında seçiliyor hocam..
bir yerde hata mı yapıyorum, uçuşları seçiyorum, en sonda kampanya kısmında ki %50 indirim seçeneceğini işaretliyorum aşağıdaki sonuç çıkıyor
Toplam Tutar 347.95 TRY İndirim Tutarı -80.99 TRY Toplam Ödenecek Tutar 266.96 TRY
quote:
Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc
bir yerde hata mı yapıyorum, uçuşları seçiyorum, en sonda kampanya kısmında ki %50 indirim seçeneceğini işaretliyorum aşağıdaki sonuç çıkıyor
Toplam Tutar 347.95 TRY İndirim Tutarı -80.99 TRY Toplam Ödenecek Tutar 266.96 TRY
Aldım.
cCc_Reis_cCcC
kullanıcısına yanıt
Hocam kampanya bugün ve yarın geçerli.
Ancak indirim olması için uçuşunuzun salı çarşamba günü olması gerekiyor.