Şimdi Ara

Pegasus Yurtiçi ve Kıbrısta %50 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
5.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyadan faydalanmak için Pegasus Mobil uygulaması veya mobil site üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dâhilindeki hatları ve tarihi seç. Ödeme adımına doğru ilerlediğinde Kampanyalar bölümünde karşına seçtiğin hat için belirlenen indirim butonu çıkacaktır. İndirim butonunu seçip, Onayla/Devam butonuna bastığında indirimin toplam tutara yansıdığını göreceksin.

Kampanya Kuralları

Satış Tarihi: 23-25 Mart 2018 (Türkiye yerel saatine göre 25 Mart 2018 23:59’a kadar geçerlidir.)
    Uçuş Tarihi: 7 Mayıs 2018 – 7 Haziran 2018
    Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kıbrıs ve Tüm yurt içi hatlar
    Kampanya İndirim Oranı: %50’ye varan indirim (Aşağıdaki listede hatların indirim oranlarını bulabilirsiniz.)
    Koltuk adedi: 1.806.644
    Kampanyalı hatların listesi:https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/mobile-ozel-yuzde-50ye-varan-indirim#tablo
    •Kampanya sadece Pegasus Mobil uygulaması veya mobil site üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
    İndirim sadece direkt uçuşlar için geçerlidir. Aktarmalı uçuşlarda indirim uçuşların sadece birinde geçerli olacaktır. Örneğin İzmir-İstanbul-Hatay aktarmalı uçuş satın almak isteyen bir misafirimiz, İzmir-İstanbul ve İstanbul-Hatay uçuşlarından sadece birinde indirimden faydalanabilir. Bilet satın alınırken ödeme ekranında görülen indirim butonu tıklandığında, uçuşlardan birinde indirim uygulandığı görülecektir.
    •Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de faydalanabilir
    •İndirim iç hatlarda Eko paket ve Kıbrıs’ta Süper Eko paket ücreti üzerinden uygulanır. İç hatlarda Eko paket ve Kıbrıs’ta Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
    •Kampanya ücretine check-in bedeli dahildir.
    •Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda, yeni oluşturduğunuz bilet kampanya şartlarına uymayacağı için yani kampanya kurallarında belirtilen “Kampanya Satış Tarihleri” kuralına aykırı olacağı için, yeniden tarih değişikliği yapıldığında ilk biletlemeden hak ettiğiniz indirim tutarı yeni bilette uygulanmaz ve kampanya kapsamında ödenen tutar üzerinden mevcut iptal değişiklik kuralları ile bilet farkı tahsil edilir.
    •Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez.
    •İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.
    •İptal ve iade - değişiklik durumunda PNR’daki tüm misafirler için işlem yapılabilir, her bir misafir için ayrı işlem yapılamaz.
    •Pegasus, kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsın Pegasus

• ölü tarih;

okullar 8 inde falan bitiyor genelde ne yapacaklar o tarihte anlamadım
  • fly pgs yaz tatiline yap bir kampanya bedava verseniz bir yere gidemiyoruz bu tarihlerde.
  • Konya İstanbul 28 TL ye geliyor tam olarak yüzde 50 indirim tarih 17 mayıs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın ama kolla kendini birazdan linç edileceksin :)

• mobil yok bende izmir kıbrıs en ucuz kaça gelir acaba bakabilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Fiyatları tam 2 kat artırıp, %50 indirim yapmışlar. Paniğe gerek yok. :)

Aynen mayıs ayında gaziantep için 300 civarı fiyatlar var

• Pegasus iyice rezilleşti. Bugüne kadar 3 kez biletimi iptal ettiler tam uçuşa 2 hafta kala. Ucuza geliyor diye önceden bilet alıyoruz adamlar 2 hafta kala uçuşları iptal ediyor. Sonra zaman az kaldığı için başka firmadan çok daha fazla fiyata almak zorunda kaldım. Bir daha 20 30 ucuz diye Pegasustan asla bilet almam. Bir keresinde de Bagaj 1 kilo fazla dediler. El bagajım yok dedim kabul etmediler illa para istediler. Bende 1 kiloyu çıkarıp elimde götürdüm. En aç gözlü firma Pegasus.

• Bagaj için ekstra ücret.. Fiyatlar yinede çok iyi değil.. %40 indirimden önce bindirim yapmışlar..
  • beyaze80 kullanıcısına yanıt
    niye uçuşlari iptal ettiler? alternatif sunmaıdlar mı? böyle bir hakları olmamalı...
  • Eskiden böyle değillerdi...E tabi belli bir büyüklüğü eriştiler,bitleri de kanlandı,şimdi "ister gel ister gelme" moduna geçtiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

mobil yok bende izmir kıbrıs en ucuz kaça gelir acaba bakabilen varmı?

Direk ucus değilse ucuza gelmez. Aktarmali da sadece birine indirim yapiyor.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Gidiş dönüş 260 lira.
  • kotuleyenleri ve eskisiyle karsılastıranları anlamadım; eskiden her firma cok iyi kampanyalar yapıyordu evet ama ulke zor zamanlar geciyor kurlar belli. bence kıbrıs icin iyi kampanya, hafta sonu git gel bilet alınır. paylasan arkadasa tesekkurler
  • Pegasus kandırmacaya devam...
  • anadolujet, pegasus, onur. hepsi 7 haziran'a kadar kampanya yaptı. okul 8 haziran'da kapanıyor. geçen sene okullar kapandıktan sonra ramazan kampanyası devam ediyordu. bu sefer güldürmediler. atlas'tan bi atak bekliyorum ama çok da ümidim yok.
  • bence gayet iyi kampanya , özellikle bahar aylarında şöyle bir kaçıp gelmek isteyenlere uygun. haftaiçleri çok uygun ama haftasonları yine pahalı gibi. genele vurunca yüzde 30-40 indirimli. 30 liraya bilet alınabiliyor.

pegasusa laf etmeden önce şunu bir düşünelim , eskiden daha mı iyiydi anadolujet e mahkumken. pegasus sayesinde insanlar uçağa binmeye başladı. en ucuz uçak bileti bugünün parasıyla 250 lira filandı. şimdi 20-30 liraya bulmuşken pek laf etmemek lazım bence. eh tabiki ucuz etin yahnisi mevzusu ama ona rağmen yine de iyi kampanya.
  • 40 tlye gidiş 50 tlye dönüş aldım teşekkürler paylaşım için.
  • İstanbul-Samsun gidiş dönüş 136'ya bilet aldım ancak 2 hafta sonrası için yine aynı şekilde bilet almak istediğimde uygulamada %50 indirim butonu çıkmadı, kişi başına katılım sınırlı mı acaba deneyen oldu mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.