Şimdi Ara

Pegaus Yurtiçi Bedava Bilet Kodu Son 2 Tane !! 50 TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Enpara Firma #CepteTeb Uçak #Pegasus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    26 Mart tarihine kadar kullanabileceğiniz yurtiçi uçuşlarda geçerli 5 adet kodum vardır. (son 2 ) 10 gün önceden biletleme şartı vardır sadece. Şartları aşağıda pegasus linkiyle verilmiştir. Kodların tanesi 50 TL dir. Cepteteb ve enpara üzerinden ödeme alabilirim. Teşekkürler

***Bu kod ile bilet 300 tl dahi olsa ödenicek tuttar 0 tl olarak güncellenicektir satın aldığınız 50 tl dışında bir masrafınız yoktur

** Bedava bileti düzenlemek için;

- Bedava bilet şifresi 1 Kasım 2015 - 26 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak tek yön, direkt yurt içi hatlar için kullanılabilir. Ancak 22 Ocak- 8 Şubat 2016 tarihleri arasında geçerli değildir.

- Bedava bilet şifresi ile bilet düzenlemek için PNR’da tek kişi olması gerekmektedir.

- Bedava bilet sadece eko paket için düzenlenebilir.

- Bedava Bilet en erken 10 gün sonrasındaki uçuşlar için düzenlenebilir.

- Şifreler iletildiği gün itibariyle kullanılabilir. Her şifre tek kullanımlıktır.

- Bedava biletlerde değişiklik yapılamaz. İptal edildiği durumlarda ise kullanılmış olan şifre tekrar kullanılamaz.

-Bilet kurallara uygun şekilde oluşturulup ödeme sayfasına gelindiğinde kampanyalar altında yer alan "Yurt İçi Bedava Bilet” seçeneği seçilerek iletilen şifre açılan alana girilmelidir. "Uygula” butonuna basıldığında toplam tutar "0 TL” olarak güncellenecektir.

-Uçuşa eklenecek ek hizmetler bedava bilete dahil olmayıp ayrıca ücretlendirilecektir.

https://www.flypgs.com/kampanyalar/1-bilet-alana-1-bilet-bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-599C03955 -- 17 Şubat 2016; 12:26:52 >

• hocam hemen almak istiyorum 6 tane lazım acil cevap bekliyorum

telefon 05069857486

27 şubatta yolculuk düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmdn0119 -- 17 Şubat 2016; 11:55:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.