Anlaşma olmadı değil mi? Yani yorum yapabilir miyiz?
Olmadı. Buyrun rahatlıkla yorum yapabilirsiniz.
hayırlısı olur inş. 11.000 güzel rakam
:) güzel karşılaşmavalla her iki kişide başlık açmış durumu sorguluyor. demekki forum ahalisi olarak iş bize kalıyor. sanırım astracı arkadaşımız pejoya tamam diyor. peki pejocu arkadaşımız astraya okey veriyormu :) eğer veriyorsa fiyatta anlaştırırız canım atla deve değil ya :))
Kız isteme durumu gibi oldu. Astraya hayır denmez tabi ama hem fiyat hemde bir daha LPG ile uğraşmak istemememden dolayı anlaşamadık. Benzinle binecek durumdada değilim maalesef
anladım karar sizin tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: JimBeam
Kız isteme durumu gibi oldu. Astraya hayır denmez tabi ama hem fiyat hemde bir daha LPG ile uğraşmak istemememden dolayı anlaşamadık. Benzinle binecek durumdada değilim maalesef
quote:
Orjinalden alıntı: JimBeam
Ben sizin yerinizde olsam 10 bin TL vererek alırdım zaten araç Bursa'daymış ve şuanda İzmir'de satılık 3-5 tane Astra 1.6 Easytronik var ve piyasaları da yüksek.. 21-22 liradan satardım ki bence rahat satılır.. 1-2 ay'da satamadınız diyelim, sizin aracınızın da Lpg'si yok tahminimce 7 litre yakıyordur.. 2 ayda 2000 km yapsanız yakıt sarfiyatınız 106'ya göre sadece 200 lira artar.. Astra'yı takasta kullanıp dizel bir otomobil de alabilirdiniz.. 106'yı satmak Astra'yı satmaktan çok daha zor olsa gerek..
Ben verebileceğim miktarı söyledim. İnanın üstüne çıkamam. Zaten Tahsin beylede konuştuk.
Bu forumu sevmeyen ölsün be.
Hoş bir buluşma olmuş JimBeam ve johnmcclane için..
:) Büyük forumun avantajı mı desem dezavantajı mı
avantaj avantaj...yani sanırım
Bencede. Zaten benim için dezavantaj olacak bir durum yok. Arkadaşlarıma dostlarıma durumu anlatıp yardım istedim. Tahsin beyde aracının fiyatını,piyasasını sormuş başka bir başlıkta
Adımı arattırdım bu çıktı. Nasıl kaçırdım bu konuyu ben yav.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Adımı arattırdım bu çıktı. Nasıl kaçırdım bu konuyu ben yav.
Ben bu konuyu hatırlıyorum.
Hakkaten olay olmuştu sen nasıl görmedin.
Sonuç ne oldu bilen var mı
130 bin astra için sorun olacaksa opel bıraksın bu işi tata yapar onun yerine
106 Xrlar düşünürsek 10bin eder temziliğine göre yılına göre kmsine göre
opel enjoylara gelince 20-21 arası piyasası
106dan sonra opel çok farketmez yakıt konusudna ama tüplü ise az daha az yakar fark bu
benzinlide 250-300 arası yakar astara tüplüdede 180-220 arası yakıyordur
106 ise 200-280 arası yakar benzinde tüp varsa 150-220 arası yakar
üzerine 10bin verin satış size ait olsun anlaşın bari :D
astra temiz görünüyor motorunu bilmem görünüşte temiz araç sanırsam ön tamponda ufak çok ufak bir önceden dokunmuluş mevcut ışık yanıltıyor olabilir
106yı göremedim ilan kadlırılmış
130bin bursalı biri için normal bir km ankarada olsa bu araç 100bin olurdu antalyada olsa 120bin olurdu istanbulda olsa 150bin olurdu
km normal görünüyor fiyattada 10bin verin satış sizin olsun herkesin gönlü olsun
quote:
Orijinalden alıntı: FoRaSTeRo
106 Xrlar düşünürsek 10bin eder temziliğine göre yılına göre kmsine göre
opel enjoylara gelince 20-21 arası piyasası
106dan sonra opel çok farketmez yakıt konusudna ama tüplü ise az daha az yakar fark bu
benzinlide 250-300 arası yakar astara tüplüdede 180-220 arası yakıyordur
106 ise 200-280 arası yakar benzinde tüp varsa 150-220 arası yakar
üzerine 10bin verin satış size ait olsun anlaşın bari :D
astra temiz görünüyor motorunu bilmem görünüşte temiz araç sanırsam ön tamponda ufak çok ufak bir önceden dokunmuluş mevcut ışık yanıltıyor olabilir
106yı göremedim ilan kadlırılmış
130bin bursalı biri için normal bir km ankarada olsa bu araç 100bin olurdu antalyada olsa 120bin olurdu istanbulda olsa 150bin olurdu
km normal görünüyor fiyattada 10bin verin satış sizin olsun herkesin gönlü olsun
Astra tüpte 150 yakar da koyu olan yerleri anlamadım nasıl yani?