Şimdi Ara

Pejo 206 Roland Garros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fazla oldum biliyorum bu açtığım 3.cü konu kirlilik yaptığım için özür diliyorum.Pejo 206 2001 model roland garros almayı düşünüyorum.Arabanın full olması özellikleri hoşuma gitti Temsili ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-tertemiz-acil-satilik-172337194/detay bu arabada mesela arkadan darbe almış bagaj kapağı degısmıs sızce sorun olur mu arabayı alsam ne gibi problemler yaşayabilirim bu arabayı bana önerir misiniz şimdiden teşekkürler

• Hic bir sikinti yapmaz
    Valla kardesim arac cok temiz duruyor
    Km de normal bence kacirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ev arkadaşımla bunu almayı planlıyorduk sonradan yalan oldu

Özel seridir tek renk tek motor ve tr'de kaç tane sattı o bile belli değil. Alırken elbette expertiz yaptırın ama çok ince eleyip sık dokumayın sonuçta kaç yaşında araçlar. Forumda konusu vardı 2. El araç alırken dikkat edilecek hususlar diye onu okumanızı öneririm.

Bu araç muhtemelen çok deli kaçıyodur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim plakayı mesaj attım 2 adat çarpma diye kaza cıktı fıyat yazmıyor satarken sorun olabılır mı acaba ?
  • Bagaj kapagi muhim degil. Ayrica fiyatina gore iyi araba. Baska sorunu yoksa alinir. Tramerde miktar yazmiyorsa karsi tarafin carpmasi olabilir. Fazla ona buna takilma usta. Arabaya baktir o zaman neyi var neyi yok cikar. Yesil renk herkes tercih etmez ama arac iyi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.