Şimdi Ara

Pejo 308 gören..? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 308 guzel araba Adanada 2 tane dolaşıyor bir siyah bir gri ama 307 den cok farkı yok 1.6hdi yinede alınır gibime geliyor
  • istisnalar kaideyi bozmaz ama ben 3 veya 4 tane gördüm birinide kullandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

307 nin ilk kasasini makyajli kasa ve bu son 308 de tutmadi

bir sedan araba seven olarak hb lerden en sevdigim modeldi 307

bir arkadasin deidigi gibi makyajli kasada on tampon cok abartili duruyoordu

308 için çok iddalı bir yorum değilmi el insaf araba çıkalı daha ne kadar zaman oldu
  • ben tekirdağ/çorlu da gördüm 1 kere bi daha onu görmek nasip olmadı ama plaka 06 ydı
  • ya kardeşim aldın tamam sürdün beğendın ne olcakki vatandaşın aklında pejo markası kötü olarak yer edinmiş. japon arabaları toyota honda ıyı dıyo rmışşet halbuse en az arıza yapanı nissan mazdadır mitsubıshıdır ama kımse gıdıp sıfır alıp bıneyım demez ıkıncı elınıde düşünür. Turkıyede c sınıfı toyota honda reno megan opel astra vw golf başka alınmz dıyerlerı değer kaybeder
  • birazda reklam ve tanıtım şekli önemli megena 2 gelmeden öle bir reklamı yapıldıkı işte türkiyede üretilcek türkiye sermayesi şukadar aile ekmek yiycek bu fabrikadan
  • valla ben balıkesirdeyim 1 tane i30 gördüm ve tam olarak değildi hızla gitti 308 ise 3-5 tane var ama bence de olmamış ilkini önden 207 sanmıştım
  • gaziantepte 35 plakalı gördüm hatta bizim arkinin akrabası imiş
  • Çorumda 2 tane gördüm. Güzel arab aslında, ama rakipler hem fiyat olarak hem özellik olarak çok güçlüler. Örneğin Opel Astra sedan 30600, Toyota Auris 30900, Peugeot 308 30800'den başlıyor. Hyundai i30'da çok kaliteli bir araç ama fiyat biraz daha makul olsaydı keşke.
  • bugün havaalalından dönerken bi tanesinin içinden geçiyodum.insanın(!) biri araba almış, tez elden de deneme sürüşüne çıkmış heralde.limitlerini deniyodu belli ki...
  • ankara!dayım.her gün konya yoyolunu kullanıyorum, hiç görmedim
  • Ben Amsterdam'da 308 1 tane gordum su ana kadar. Ayrica Almanya ve Cek Cumhuriyeti'nde de bir sure kaldim oralarda hic gormedim.

i30 Amsterdam'da 7-8 tane, Turkiye'de 5-6 tane, Almanya"da 1 tane gordum.

quote:

Orjinalden alıntı: hastokatlı

Bu konu çok garibime gitti ve konu açma ihtiyacı duydum.Ankara gibi büyük bir şehirde oturuyorum.ve yemin ederek söylüyorum daha 1 tane 308 görmedim piyasada.aracın çıktığı 1 ayı geçti.sadece ankaradamı böyle bu durum yoksa her yerde mi böyle?tutmadımı bu araç?pejonun büyük beklentisi vardı bu araç üstünde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 28 Aralık 2007; 23:23:46 >
  • Ben İ30 polis arabası gördüm ama üstünde sren yoktu nedense?

308 ise Adana'da hiç görmedim...

En çok ise Linea var sayılan araçlardan.
  • Ben Amsterdam'da 308'den 1 tane gordum su ana kadar. Ayrica Almanya ve Cek Cumhuriyeti'nde de bir sure kaldim oralarda hic gormedim.

i30 Amsterdam'da 7-8 tane, Turkiye'de 5-6 tane, Almanya"da 1 tane gordum.

Linea Turkiye"de en az 15 tane gordum ama Hollanda ve Almanya'da hic gormedim-

quote:

Orjinalden alıntı: hastokatlı

Bu konu çok garibime gitti ve konu açma ihtiyacı duydum.Ankara gibi büyük bir şehirde oturuyorum.ve yemin ederek söylüyorum daha 1 tane 308 görmedim piyasada.aracın çıktığı 1 ayı geçti.sadece ankaradamı böyle bu durum yoksa her yerde mi böyle?tutmadımı bu araç?pejonun büyük beklentisi vardı bu araç üstünde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 28 Aralık 2007; 23:25:04 >
  • ön tamponu leş gibi.peugeot değiştirsin şu tasarımını artık.207 nin önü ne kadar güzelse bununki de bi o kadar kötü bana göre.alışmak gerekiyor diycem ama kaç aydır alışamadım...
  • ben de ankarada daha hic 308 gormedim showroomlar disinda, ozellikle benim bir arkadas incelemis, test surusune cikmis falan, saticiya sordugunda arabanin sasi, on takim gibi onemli parcalarinin 307 ile ayni oldugunu ogrenmis, satici ne derece dogru soylemistir bilemem ama ben de aractan sogudum acikcasi, arkadas da 307 ile arasindaki bu kadar fiyat farki ne icin dediginde, ic mekan kalitesi cevabini almis... belki satici caylakti belki benim arkadas biraz abartti ancak bilemiyorum...
  • Ben bir tane sahil yolunda gördüm önden bildiğiniz makyajlı 307 arkadan ise şişirilmiş,çirkin ördek yavrusuna benziyodu.benim asıl merak ettiğim 307'deki onca sorundan sonra 308 acaba yine hüsran mı olacak yoksa pejo bu kez sağlam bi iş mi çıkardı???
  • capitolde bi tane gormustum içinede oturdum falan fena değildi ilgilendiler stanttaki arkadaşlarda sağolsunlar bi kaç soru sordum...trafikte görmedim ama
  • bu pejoların hepsi birbirine benziyor.. ısıtıp ısıtıp fırına veriyorlar..

hiç beğenmiyorum.. paramı da pejo ya yatırmam
  • ben hergün 3-4 kere görüyorum
    yolum yıldırım peugeot bayisinin önünden geçiyorda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.