Şimdi Ara

Pejo 407 aracımı açamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gece gece bi çıkıp sigara alyıp dedim fakat kumandaya basıyorum, basıyorum araç açılmıyor. Açma düşmesi çalışmıyor diyicem ama, kapatma düğmesi ve bagaj düğmeside çalışmıyor. Bagaj kapatma düğmesine basınca hafif bir tık sesi geliyor. Sanki akü bitmiş de can çekişiyor gibi. Manuel olarak aracı açayım dedim, bu sefere anahtarı sokamıyorum (Büyük ihtimal ile donmuş) girmiyor.

Sizce ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaa -- 13 Şubat 2013; 2:32:11 >

• bence kapıların kilitli olduğuna emin olduktan sonra eve girip uyuyun ve sabah olmasını bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erimesini bekle aküyü değiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumanda piliniz zayiflamis olabilir. Kapinizin donan kismina da sicak su ile mudahele edebilirsiniz.

• arkadaşlar, sabah olsa ne olacak ayrıca kapot u nasıl açıcam ki aküyü değiştireyim ? Kapıya sıcak su döksem açılırmı diyorsunuz ? nasıl dökmem gerek acaba komple kolamı yoksa deliğemi ? zaten hava çok soğuk suyu dökerken bile donabilir. Yani erzurumdayım not olarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaa -- 13 Şubat 2013; 2:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

bence kapıların kilitli olduğuna emin olduktan sonra eve girip uyuyun ve sabah olmasını bekleyin

Katılıyorum sabah manuel açtıkdan sonra arabayıda çalıştırdığınızda kendine gelir görüşündeyim

Ayrıca pilinizde zayıflamıs olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metaa

arkadaşlar, sabah olsa ne olacak ayrıca kapot u nasıl açıcam ki aküyü değiştireyim ? Kapıya sıcak su döksem açılırmı diyorsunuz ? nasıl dökmem gerek acaba komple kolamı yoksa deliğemi ? zaten hava çok soğuk suyu dökerken bile donabilir. Yani erzurumdayım not olarak :)

Donu erir diye sabah olsun demiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anahtarın ucunu cakmakla ısıt sok buz muz dınlemez acar :)

• anahtarı sokmadan kapı açılmaz
    alarmı öttürmeyi deneyin sarsın akü var mı yokmu az çok belli olur
    anahtarın pilini değiştirin..
    anahtarı yeniden tanıtmanız gerekebilir.tanıtmayı nasıl yapacagınız kullanma klavuzunda yazıyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 13 Şubat 2013; 6:10:23 >
  • kumanda pili bitiyor veya bitmiş olanilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.