Şimdi Ara

Pek RPG oynamadım,Crisis Core: Final Fantasy VII hoşuma gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek rpg oynamadım,hatta tam anlamını bile bilmiyorum.Bu oyunda öyle sıra sıra vurmalı oyunlardan mı yani? Sanırım öyle.Oyunu inceledim çok güzel bir senaryosu varmış,fakat benim ingilizcem kötü.Oyundan zevk alır mıyım?

Eğer rpg sandığım gibiyse önceden kraloyunda bir rpg oyun oynamıştım benle ve sonra arkadaşımla.resmen sabahtan akşama kadar oynamıştık Gülmeyin.Ciddiyim.

• Ben ingilizce bilmiyorken oynamıştım oyunu videoları izlememiştim falan ama yine de zevk almıştım. Sonra 1-2 yıl sonra gayet iyi bir ingilizceyle oynadım oyunu ve oyundan öncedekinden daha çok zevk aldım.

Yani oyundan hikayesiz de zevk alırsın ama hikayeyi anladıktan sonra çok daha farklı olur herşey

bu arada bir site vardı oyundaki bütün konuşmaları falan Türkçeye çevirmişlerdi istersen bulabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Ben ingilizce bilmiyorken oynamıştım oyunu videoları izlememiştim falan ama yine de zevk almıştım. Sonra 1-2 yıl sonra gayet iyi bir ingilizceyle oynadım oyunu ve oyundan öncedekinden daha çok zevk aldım.

Yani oyundan hikayesiz de zevk alırsın ama hikayeyi anladıktan sonra çok daha farklı olur herşey

bu arada bir site vardı oyundaki bütün konuşmaları falan Türkçeye çevirmişlerdi istersen bulabilirim sana.

Bulursanız sevinirim
  • finalfantasytr.com diye bir sitedeydi fakat site kapanmış başka bi siteye yönlendiriyor. İnternette baktım ama başka bir yerde de yok çeviriler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

finalfantasytr.com diye bir sitedeydi fakat site kapanmış başka bi siteye yönlendiriyor. İnternette baktım ama başka bir yerde de yok çeviriler.

Hayır dostum yanılıyorsun.Aslında o yazıyı evet final fantasy fan sayfası yazdı ama bir psp sitesi alıp yayınlamış ama şimdi söylemiyim. (pm atabilirim istersen,Chidori'ye attım pm.)

Not:Oyunu son anda listeme ekledim,oyunu aldım.Yarın akşam büyük ihtimalle oynama fırsatı bulacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max.Payne -- 5 Ağustos 2011; 11:28:09 >
  • Pm atabilir misin bana da lazım olur belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.