Şimdi Ara

Peki bu takım neden UEFA ya bile gidemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey güzel canavar gibi oynuyor takım, öyle gözüküyor yada ben anlayamadım, Östersunds denen takıma nasıl yenilip elenebiliyorlar, kadro ne kadar yeni olursa olsun bence tamamen bir yönetim beceriksizliğiydi

• Selçuk-Tolga orta sahasıyla çıktığımız için. Kanatlar da Yasin - Sinandi. Bafe ve Belhandanın ilk maçlarıydı istedikleri topları alamadılar vs. Bu takımın asıl yıldızı Fernando'dur onu anlaması lazım önce taraftarın. Takımın çehresini 1 ayda büyük ölçüde değiştiren adamdır. Tabi N'diaye ve diğer oyuncuların eklenmesi , performansların artması diğer etkenler.

Ha bütün bunlara rağmen deplasmandaki maçta son dk golü yemeseydik bence burada turu geçerdik. 2-0 olunca takım daha bir panik oldu. Yapacak bir şey yok. Seneye CL'de görüşürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carole-Lesçuk-Yasin baş mimarları...tabi tudor da etkili..
    2.olarak rakip ligde sezonun ortasındaydı ve formdaydı...

tabi ne dersek diyelim koca bir AMA ekliyorum.

AMA dan sonra şunu demek istiyorum.

Sen Galatasaraysın o maçı almadan gelmeyeceksin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Carole-Lesçuk-Yasin baş mimarları...tabi tudor da etkili..
    2.olarak rakip ligde sezonun ortasındaydı ve formdaydı...

tabi ne dersek diyelim koca bir AMA ekliyorum.

AMA dan sonra şunu demek istiyorum.

Sen Galatasaraysın o maçı almadan gelmeyeceksin !

Saydığın kadroyla o maçı alamazdık. Geçen yılın kadrosundan Sneijder ve Bruma gittikten sonra Takım Muslera dışında çöp olmuştu. O çöp kadroya Maicon ve Gomis i ekleyerek sahaya çıktık. Elenme nedenimiz budur. Kadro o kadar çöptü. Şu transferleri yaparak ne kadar büyük badire atlattığımızı sen düşün artık.
  • Aynen, sorgulanmasi gereken bu

Anamizin liginde 10 atsan ne yazar Avrupa da olmadıkça

• Bizim ligdeki takımlar kötü, hemen çözülüyorlar. Aynısını milli takimda da görüyoruz. Elin Avrupalisi hangi ligde olursa olsun sistemi var, kadro kalitesi çok üst düzey olmasada oyununu ortaya koyabiliyor, kolay dağılmıyor. Şuan oynansa o takim sizi yine zorlar. Bunu sadece GS için söylemiyorum ligimizden hangi takım çıkarsa çıksın sonuç böyle.
  • Şuanki ilk 11'den kaç kişi vardı o maçlarda ? sadece selçuk-yasin ikilisinden bile örnek vermek gerekirse son maçta son 5dk'da girmelerine rağmen yaptıkları saçma sapan hatalar bile anlatıyor herşeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selçuk yasin ve sinan sabote ettiği için hadi ilk maç oynattın bunları 2. maç neden 11deler tudor un da bu rezalette payı en az bu 3 oyuncu kadar
  • Neyini sorguluyorsunuz yahu oynayan adamlar belliydi , yasin , selcuk , sinan ,carol bunlarla kimi neyi eliyorsun sen ? Direk suçlusuda selcuk idi. Hep söylüyordum tüm takımın kötü oynama sebebi tolgaya kızılmasının sebebi selçuk du bekler bile o adam yüzünden kötü oynuyordu o kadar önemli bi bölgede o kadar kötü bi oyun oynuyodu ki dünyanın en iyi takımının en iyi oyunun işleyşini bozabilecek kadar kötü. Çok şükür kurtulduk.
  • O maçlara hangi kadro ile çıktık baktın mı ?

Geçen seneki kadrodan bile kötüydü kadromuz. Geçen seneki ileri hücum hattını sattık o maça çıktık. PTT 1 lig seviyesindeydi kadro.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyiki de gitmedik zaten.

Kazanc desen, giderini anca karsiliyor. Prestij desen finale cikmadigin surece o da yok.

Zaten kadro derinligimiz de yok, bu sene iki kulvari goturemezdik. Bence hatta Turkiye kupasindan da elenelim ya da sadece yedekler ve genc oyuncularla nereye kadar giderse mantigi olsun.

• Ahmet

Selcuk

Tolga

Yasin

Sinan

Carole

Takimin yarisi coptu. Bu takim olsa icerde disarda 5er sallayip turlardik

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Aynen, sorgulanmasi gereken bu

Sorgulanacak bir şey yok o zamanki kadro ile şimdiki kadro ortada neyini sorgulayacaksın?

çok fazla detay istiyorsan Maicon'un yanında Ahmet vardı, Belhanda sakatlığından dolayı kadroda yoktu onun yerine 10 numara pozisyonunda Sinan oynadı, Orta sahada Selçuk, kanatta Yasin, sol bekte Carole vardı. Kurtarıcı olarak Emrah Başsan oyuna sokuldu, Fernando, Ndiaye, Mariano sözleşme imzalamamıştı.

Sende anamızın ligi diye kendi takımının rezil futboluyla G.Saray'ı aynı kefeye koyup kendine pay çıkarma boşuna.
  • İyi oldu iyi ilk başta kızıyordum ama takım toparlanmış gözüküyor

Seneye bir kaç sağlam transfer yapıp CL de çeyrek final kocalamak daha iyi olur

• bilerek elenmiş olabilecekleri ihtimali bence saçma değil.(fener dahil)
  • Kardeş bu soruyu soran adamın gözünden şüphe ederim..Kadroda semih,selçuk,tolga,eren,carole,sağ bek linnes vardı..Bu adamlarla nerde oynarsan oyna sıkıntı yaşarsın..yasin,selçuk,carole,semih in aynı anda oynadığı bir takım ptt den bir takım dahi yenemez..kaldı ki öster paok uda eledi.

• ÖSTERSUND olması gerektiği gibi olsa yine elerdik. Çok sirençli ve takım olarak oynadılar. Zaten gruplara da kaldılar.

• Konuyu açan arkadaş yönetim beceriksizliğinden bahsetmiş. Tam olarak ne kast ettiğinizi anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Aynen, sorgulanmasi gereken bu

Sorgulanacak bir şey yok o zamanki kadro ile şimdiki kadro ortada neyini sorgulayacaksın?

çok fazla detay istiyorsan Maicon'un yanında Ahmet vardı, Belhanda sakatlığından dolayı kadroda yoktu onun yerine 10 numara pozisyonunda Sinan oynadı, Orta sahada Selçuk, kanatta Yasin, sol bekte Carole vardı. Kurtarıcı olarak Emrah Başsan oyuna sokuldu, Fernando, Ndiaye, Mariano sözleşme imzalamamıştı.

Sende anamızın ligi diye kendi takımının rezil futboluyla G.Saray'ı aynı kefeye koyup kendine pay çıkarma boşuna.

İyi de bunu konuşmak için çok erken değil mi? Fener toparlanır biz düşüşe geçersek ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

Konuyu açan arkadaş yönetim beceriksizliğinden bahsetmiş. Tam olarak ne kast ettiğinizi anlamadım.

kadroyu yeni kuruyorsan bu gibi turnava girişlerinde takımın moralini yüksek tutacak ve çabucak takım olamlarını sağlayacak kişiler yöneticilerdir, uefa macını cidiye almadı maalesef yönetim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.