Şimdi Ara

PEKİ SİLK RODA DA EN ÇOK SEVDİGİNİZ YARATIKLAR HANGİLERİ!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karabasan07

quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYOHAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA

AHh Be Dostum bide oyunun Adını Dogru yAzsaydın Bea Silkroad Olacak Bea

• small bunwang
  • ben mangyang ları seviyorum nuke yle 3 tane birden öldürmesi zevkli oluo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevax21

Earh Gost ....... ölüşlerine hastayımmmm

ha abim onlar el kol işareti yapıyo kıl kapyom yaw ben bide ch'in tomb daki o en sonda ki devlere hastayım daha 15 lvlda 9 full int cold archer toplanıp yatırdıydık onları kılına millet bakıyodu öle
  • walla benim de en sevdiğim chakji şu ana kadar
    çünkü bana da onlardan 4 elixir weapon,2 elixir protector 2 tane elixir aksesuar ve bi tane de elixir shield çıktı
    mob lar elixir makinası gibi onlardan başka bi yerde bulmak zor
    orda çok kolay çıkıyo
    benim zaten daha level im 25 eziğim ama kurt için para biriktiriyorum o elixir lar sayesinde coştum 780k falan oldu
    yakında kurt alcam
  • bende çok chakji kastım kurt alıcam diye ama en sonunda muradıma erdim. daha büyük bi yaratığa daha. kurt alıcam diye üstüme başıma daha bir gold harcamadım . şimdilik chakji ler en sevdiklerim bana gelene kadar çoktan indirmiş oluyorum
  • Arkadaslar bu tiger girl urechi yada isyutara mi ne onlarin resmi varmi acep sizde daha hic gormedim de manyak merak ediyom var sa bi verin ya
  • FORUMU BİRAZ GEZERSEN BULURSUN RESİMLERİNİ OLMADI SİTESİNDE VAR GALİBA ORAYA Bİ BAK.
  • quote:

BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYO HAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA
    1000 flower görevindeyken sosu elixir bıraktım item çıkmadı be Chakjilerdende hiç elixir çıkmadı. Benim favorim scorpionlar onlardan birsürü item ve elixir weapon çıkmıştı hatta giantından 2 elixir birden çıkmıştı
  • DEMON HORSE GİANT ÇÜNKÜ GENERAL BLADE SOS ONDAN ÇIKTI VE EN SEVMEDİĞİMDE DEMON HORSE GİANT ÇÜNKÜ SOSU 650k DAN SATTIM OASİS TE FİYATLARI BİLMİODUM
  • hepsinden bıktım ..... en cok hunter kesmeyi seviyorum mümkünse topluca olsnular:)
  • en çok Isyu yu sewiom çok seksi lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

en çok Isyu yu sewiom çok seksi lol

• manyagg çook hoşşş yürüyolar

• npc thief :)
    arkadaş 1 yıldız trade yapıo ben de kurdu kasmak için takılıom tabe, 1 vuruo yazık bebecikler :)
  • TİGER GİRLİ SEVİOM AŞIK OLDUM GUZELLİGE BAK ANAM ANAM

GM Crayon Hi This is LagYoluOnline

• quote:

Orjinalden alıntı: sak__

en sewdiğim yaratık Kurtum. Sewimli kerata

1. Sak hacı hangı serverdasın
    2.Greecedeysen kurtunun adı keratamı
    3.bu 3 ü çelişkimidir?
    bu 3 ünü istiorum :D
  • arkdaşlar topice yazdıklarınız çok güzel ellerinize kollarınıza saglık...Bi kaç yanlışım olmuş kusura bakmayın..Yazdıklarınızın devamını ve silkde ii şanslar diliyorum
  • yetileri kesmek zevkli iyi exp verio keratalar
  • stone ghost ları çok seviom 2 sos 1 tanede som düşürdüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.