BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYOHAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA
AHh Be Dostum bide oyunun Adını Dogru yAzsaydın Bea Silkroad Olacak Bea
small bunwang
ben mangyang ları seviyorum nuke yle 3 tane birden öldürmesi zevkli oluo.
quote:
Orjinalden alıntı: sevax21
Earh Gost ....... ölüşlerine hastayımmmm
ha abim onlar el kol işareti yapıyo kıl kapyom yaw ben bide ch'in tomb daki o en sonda ki devlere hastayım daha 15 lvlda 9 full int cold archer toplanıp yatırdıydık onları kılına millet bakıyodu öle
walla benim de en sevdiğim chakji şu ana kadar çünkü bana da onlardan 4 elixir weapon,2 elixir protector 2 tane elixir aksesuar ve bi tane de elixir shield çıktı mob lar elixir makinası gibi onlardan başka bi yerde bulmak zor orda çok kolay çıkıyo benim zaten daha level im 25 eziğim ama kurt için para biriktiriyorum o elixir lar sayesinde coştum 780k falan oldu yakında kurt alcam
bende çok chakji kastım kurt alıcam diye ama en sonunda muradıma erdim. daha büyük bi yaratığa daha. kurt alıcam diye üstüme başıma daha bir gold harcamadım . şimdilik chakji ler en sevdiklerim bana gelene kadar çoktan indirmiş oluyorum
Arkadaslar bu tiger girl urechi yada isyutara mi ne onlarin resmi varmi acep sizde daha hic gormedim de manyak merak ediyom var sa bi verin ya
BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYO HAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA
1000 flower görevindeyken sosu elixir bıraktım item çıkmadı be Chakjilerdende hiç elixir çıkmadı. Benim favorim scorpionlar onlardan birsürü item ve elixir weapon çıkmıştı hatta giantından 2 elixir birden çıkmıştı
DEMON HORSE GİANT ÇÜNKÜ GENERAL BLADE SOS ONDAN ÇIKTI VE EN SEVMEDİĞİMDE DEMON HORSE GİANT ÇÜNKÜ SOSU 650k DAN SATTIM OASİS TE FİYATLARI BİLMİODUM
hepsinden bıktım ..... en cok hunter kesmeyi seviyorum mümkünse topluca olsnular:)
en çok Isyu yu sewiom çok seksi lol
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix
en çok Isyu yu sewiom çok seksi lol
manyagg çook hoşşş yürüyolar
npc thief :) arkadaş 1 yıldız trade yapıo ben de kurdu kasmak için takılıom tabe, 1 vuruo yazık bebecikler :)
TİGER GİRLİ SEVİOM AŞIK OLDUM GUZELLİGE BAK ANAM ANAM
GM Crayon Hi This is LagYoluOnline
quote:
Orjinalden alıntı: sak__
en sewdiğim yaratık Kurtum. Sewimli kerata
1. Sak hacı hangı serverdasın 2.Greecedeysen kurtunun adı keratamı 3.bu 3 ü çelişkimidir? bu 3 ünü istiorum :D
arkdaşlar topice yazdıklarınız çok güzel ellerinize kollarınıza saglık...Bi kaç yanlışım olmuş kusura bakmayın..Yazdıklarınızın devamını ve silkde ii şanslar diliyorum
yetileri kesmek zevkli iyi exp verio keratalar
stone ghost ları çok seviom 2 sos 1 tanede som düşürdüm