Şimdi Ara

PEKİ SİLK RODA DA EN ÇOK SEVDİGİNİZ YARATIKLAR HANGİLERİ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYOHAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA

• durduk yere saldırmayan ve öldürebildiğim tüm canavarları seviyom özelliklede saman kafaları
  • ALAYINA ŞALGAM SUYU NESİNİ SEVEYİM LAN MOBLARIN
  • flower flower denilio nedir bunlar nerdedir nasıl kesilir?
  • black rober flower kendi halinde gezen iyi huylu canavarlar
  • Hacım bak şimdi ravine warya onun üst yoluna çık orda taştan adamlar war (hyeonghceong) oradan düz git aşağı doğru koy ver gitsin Köprü gibi bi mevzuu war ordan ordan karışsı spiderlar oluo ordan da in aşağı scropıonlarıda geç oasis denilen mekanın ucuna yanıan kdr falan git zaten gidekren yolunu çıkacak olmadı oasis in çevresinden sürüyle war
  • MANYANGLAR COK TATLI YÜRÜYOLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en sevdiğim hygnugho ghostlar çok sevimli ölüyo yavrucaklar
  • flower flower denilio nedir bunlar nerdedir nasıl kesilir?

bunlar oasis denen bi gölün etrafında bulunan çiçege benzeyen canavarlardır dier cananvarlar gibi canavarları nasıl kesiyosan aynısı gibi kesilirler ama lwl in yetsin tabiii
  • black yeowalar benden 3 4 lvl düsükken bile onlari keserdim hem severdim hem sık olur hem saldırmazlardi kurdu gelistirmek icinde iyi biryerdi
  • manyaklar :)

yuruyusleri superrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberberkay -- 20 Temmuz 2006; 15:48:00 >
  • Tiger Girl Çok Sexy ve kesince isminiz üstte yazıo
  • çakjii....kasamdaki weap elix lerin yarısı onlardan cıktı...12/2=6 WEAP ELIX
  • Giant Hyunga Gost Soldier bi ölüo her taraf kan
  • Earh Gost ....... ölüşlerine hastayımmmm
  • CHAKJİ WORKER ÇOK SEVİYOM O MOBU HEM LWL 16 DA KESİOM HEMDE İYİ EX VERİO VE ZARARSIZ
    AMA ÇOOK MAANA BİTİYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

çakjii....kasamdaki weap elix lerin yarısı onlardan cıktı...12/2=6 WEAP ELIX

lvl kaca kadr caki kestin ole 6 elixir weapon cikti

• quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

BEN EN ÇOK FLOWER LARI SEWİYORUM ÇÜNKÜ ONLARDAN BOL PARA , SOS ,İTEM , ELİXİR DÜŞÜYOHAAA MUSTAPHA KARDEŞ TOPİCİNİN ÜSTÜNE TOPİÇ AÇTIGIM İÇİN KUSURA BAKMA

AHh Be Dostum bide oyunun Adını Dogru yAzsaydın Bea Silkroad Olacak Bea
  • en sewdiğim yaratık Kurtum. Sewimli kerata
  • manyaklar (yoksa magyangh mıydı) çok güzel ya tıpış tıpış dolanıolar dalsalarda bişe olmaz zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.