Çoğu cahilliğin sonucu paylaşım için teşekkürler..
Yapacak birşey yok biz daha içimizdeki barışı sağlayamadıktan sonra bu tarz şeylere sıra gelmesine çok var.
Hepsini okudum.Paylaşım için teşekkürler.
bir çoğu doğru bazen gerçekten utanmıyor mu bu insanlar diye düşünüyorum atamızın kemikleri sızlıyordur şimdi anayasanın ilk 3 maddesinin ihlal edildiği ülkemde daha neler olucak
oncelıkle yazı ıcın tesekkurler gercekten caresızlıgımızı gozler onune sermıs ancak yazının basında bunu bastan sona okuyacak kısı sayısının az oldugundan dem vuruyorsun hemde o dusuncelerle buraya konu acıyorsun sadece o yazın benı kızdırdı ama tesekkur ederım boyle bır yazıyı bızlerle paylastıgın ıcın
oncelıkle yazı ıcın tesekkurler gercekten caresızlıgımızı gozler onune sermıs ancak yazının basında bunu bastan sona okuyacak kısı sayısının az oldugundan dem vuruyorsun hemde o dusuncelerle buraya konu acıyorsun sadece o yazın benı kızdırdı ama tesekkur ederım boyle bır yazıyı bızlerle paylastıgın ıcın
Birşey değil.
O yazını amacı biraz olsun okuyucuyu tahrik edip yazıya göz gezdirmesi
Hepsini okudum gerçekten güzel bir yazı
suan liseler gercekten berbat..
içim sızladı yaa biz bu ülke için hiç bir şey yapmamışız
Daha Lisede İstiklal Marşı Bitsede Kurtulsak Diyen Bir Öğrencilerden Vatanı İçin Ne Beklersiniz ??
hepsinin bi okulda olduğu okullarda vardır tabi ama orada anlatılarların hepsi doğru okullar bunlarla dolu,iş ailede bitiyor ama aile denen bişey yok ki adam çocuğun yüzünü sadece döveceğinde görüyor bide arkadaş çevresine mutlaka dikkat edilmeli virüs gibi yayılıyor bu pislikler ilerde Allah izin verirde çocuğum olursa çok özen gösterecem bu tip konulara
Dizi de olsa bize, Kemal Hoca gibi eğitimciler lazım...
Doğru diyorsunuz
Doğru diyorsunuz
bgn kızlarla bulustk cantalarından sigara cktı :S [8. sınıf ]
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
Daha Lisede İstiklal Marşı Bitsede Kurtulsak Diyen Bir Öğrencilerden Vatanı İçin Ne Beklersiniz ??
amcamın beynini zehirlemişler bi kere, ona batan çok şeytan var kafasında.. dikkat edin bunun gibiler Atatürkün gözlerine de bakamazlar uzun süre. RAHATSIZ ! olurlar....