Şimdi Ara

Peki ya KabLoLu yayın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d-smart ve dijitürk tartışmaları sürüp gidiyor konularda...

bilmeden konuşanlar,firma çalışanları(!) ve bildiğini sananlar ile konular çöplüğe dönmüş durumda...

ancak benim ilgimi asıl olarak,kablolu yayın çekmekte...1.5 milyon kullanıcısı olduğuna göre iyi birşey olmalı.ayrıca devlet kurumları ar gütmez.ve ben özel şirketlerin zayıf hizmet ile dolgun ücret taleplerinden nefret etmekteyim...(zÎra dayım yıllardır[6 yıl olması lazım] kullanmakta ve bir sorunla karşılaştığını görmedim)

birde bildiğim kadarıyla izlediğin kadarı fatura ile geliyor...

doğru mudur?

kullananlardan bilgi alabilir miyim?

• Kablo TV'nin resmi açıklamalara göre kullanıcı sayısı yaklaşık 1.150.000 kişi. Bu kadar kullanıcısının olma sebebi bence çok da iyi hizmet verdiklerinden veya kanallarının kaliteli olmasından falan değil. Birincisi Kablo TV 1988 yılında kurulmuş. Yani 21 yıldır hizmet veriyor. Bu 21 yılın başlarında ve ortalarında abone olanlar için Kablo TV iyi bir seçenekti. Çünkü dijital platformlar yoktu ve yayın teknolojisi de şimdiki kadar gelişmemişti. O zamandan şimdiye kadar abone olanların bir bölümünde bir alışkanlık olarak kalmış ve değiştirmemişler muhtemelen. İkincisi Kablo TV'nin birden fazla televizyonda izlenebilme özelliği var. Yani adam salona Digiturk alıyor mesela, yan odalara da Kablo TV bağlatıyor. Üye sayısının bununla da alakalı olduğunu düşünüyorum.

Şu andaki haliyle ilgili bilgiye gelince;
    Şu anda Kablo TV'de yaklaşık 50 kanal mevcut. Bunların içinde uyduda şifresiz olmayan kanallar: National Geographic, Discovery Channel, Nickelodeon, Eurosport, NBA TV, CNN International, BBC World, BBC Prime, RTL, TV5 Monde.

Kablo TV analog yayın yaptığından görüntü kalitesi dijital platformlara ve uyduya göre düşük. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi birden fazla televizyonda izlenebilme olanağı var.

Ücretlendirme;
    Kablo TV'nin ücreti aylık 7 TL. Yani bahsettiğiniz gibi izlediğin kadar öde tarzı bir durum yok. Faturası iki aylık geliyor.

Bunun dışında Kablo TV, Teledünya adı altında dijital yayın da yapıyor. Bu dijital yayında hem görüntü kalitesi daha yüksek, hem de kanal sayısı daha fazla. Teledünya ile ilgili detaylı bilgiye de http://www.teledunya.net/ ve http://www.teledunya.tr.cx/ adreslerinden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 24 Haziran 2009; 23:22:55 >

• teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.