Şimdi Ara

Profesyonel oyuncu için: Kablolu mu Kablosuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size sorum şu olacak: Oyunlarda daha iyi bir deneyim için kablosuz klavye kabloluya göre performans düşüklüğü yaşatır mı? Yaşatırsa neden?

Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler

• Kablolu tercihimdir oyunlarda.Neden dersen, kablosuzlarda pil oluyor, ağırlaşıyor. Ayrıca pil felan bitiyor. Algılamıyor. İlla pil dğeiştireceksin. Tabi başka örneklerde var da bunlar önemli olanları bana göre
  • bende sidewinder X8 ile logitech G9 arasında kaldım.X8 kullanan varsa düşüncelerini yazabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading..

bende sidewinder X8 ile logitech G9 arasında kaldım.X8 kullanan varsa düşüncelerini yazabilirmi

X8 ile G9'u mu karşılaştırıyorsun?
  • Profesyonel bir oyuncu için, kablolu. Ama bilgisayarını genellikle multimedya aracı olarak kullanıp uzaktan uzağa kontrol etmek isteyenler için kablosuz avantajlı olabilir. Kablosuzun kablo karmaşasını ortadan kaldırması ve kullanım mesafesini artırması dışında herhangi bir yararı var mıdır, bilmiyorum. Bence yalnızca mouse'u kablosuz alarak, her iki amaca da hizmet etmiş oluyorsunuz. Profesyonel bir oyuncuyu, oyun sırasında istediğini yapamamaktan daha fazla sinirlendiren bir şey elektriklerin gitmesidir sanırım. Haliyle pil problemini de kablolu alarak aşabilirsiniz.

Bir de, bazı kablosuz mouselarda tepki süresi kablolulara göre daha yavaş kalıyor. Klavyede böyle bir problem ile karşılaşmadım (Evdeki masaüstü bilgisayarımda kablosuz klavye var) ama öyle anlık tepkiler verilecek pek oyun da oynamadım. Oynadığım oyunlarda ise kablosuz klavye ile yaşadığım tek problem, bazen hareketleri yavaş algılaması değil de algılamaması oluyor. O da pil değişim süresinin gelmesinden olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 30 Mart 2009; 23:03:02 >

• kesinlikle kablolu.
    kablosuzun sorunlarını arkadaşlar çok güzel açıklamış.
  • Kablolu tabi ki Kablosuzlar atlama yapabiliyorlar ama yeni cıkan ürünlerde bu sorun oldukca düşürüldü ama herhangi bir Lan-Game gittiginde etrafında ki manyetik alanlardan dolayı kablosuz mousesun düzgün calısmayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anki teknoloji düzeyine göre kablolu fareler en hızlı veri iletişimini gerçekleştirmektedir, kablo veri iletim hızına yaklaşabilen 3.5 G Lazer sensörü ile Razer Mamba var.
  • oyun için g9 öneririm ben kulanıyorum çok güzel bir mouse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.