Şimdi Ara

Peki Yeni Honda Civic Dream mi Premium mu? :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
19.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bu sikayetvarcom baya kötü yer yaf. Şimdi aklımda soru işaretleri kaldı bozulan arabalara karşı :S gerçi bütün marka araçların var böyle şikayetleri ama hondadakilerde gözardı edilecek şeyler değil :(
  • imkanın varsa premium tabi ki. ama dream için zaten zorlanmışsa limit, 3000 daha vermek bana koyar doğrusu. o paraya 15-16bin km yapılır. Sonuçta dream de bir civic, neden üvey evlat muamelesi yapılsın ki. Herkes premium demiş ama ben dream diyorum. Geriye dönüp de neden premium almadım demeyecekseniz tabi. Fiyatı artıran 2 önemli donanım var. 16" alaşım jant ve hız sabitleyici. Alaşım jant takmak kolay ilerde durum müsait olursa 17" bile yapılabilir. hız sabitleyici ise fayda/fiyat olarak düşünülmesi gerek. Çok sık şehirlerarası yapılmıyorsa bence verdiğiniz farkı kurtarmaz.
  • hız sabitleyici astralara falan sonradan takılabiliyor bildiğim kadarıyla yeknet abi ne kadar zordur ki hız sabitleyici sen daha iyi bilirsin çak bir geribesleme ver bir referans değeri ona göre sabitler heralde uraşılsa yapılamazmı merak ettim bence yapılır
    premium da tek özendiğim şey vites kolları.o da bi zamandan sonra fazla kullanılılmıyormuş sanırım nasıl arkadaşlar çok sık kullanıyormusunz vites kollarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

hız sabitleyici astralara falan sonradan takılabiliyor bildiğim kadarıyla yeknet abi ne kadar zordur ki hız sabitleyici sen daha iyi bilirsin çak bir geribesleme ver bir referans değeri ona göre sabitler heralde uraşılsa yapılamazmı merak ettim bence yapılır
    premium da tek özendiğim şey vites kolları.o da bi zamandan sonra fazla kullanılılmıyormuş sanırım nasıl arkadaşlar çok sık kullanıyormusunz vites kollarını

Açıkçası ben pek kullanmıyorum, otomatiğin rahatlığı, uğraşasın gelmiyor
  • genelde dream sahiplerinin aklında forumdan anladığım kadarıyla keşke premium alsaydım düşüncesi var. Bence bunun sonu yok premium sahipleri de belki sunroof istiyorlardır. Eski civic es lerde sunroof standarttı. Eksik donanımları kafaya takmaya gerek yok. Donanımlar bence gerçek değerlerinin çok üstünde fiyatlarla seçenek haline getiriliyor. Bizim sitede 2 kişide civic var, biri otomatik biri düz vites ikisi de dream ve inanın hiç göze batar bir eksikliğini görmedim. 15" jantlar kapaklı olduğundan, 16" alaşım jant kadar büyük görünüyorlar. Ayrıca kaldırıma sürtme, yok jantım çizildi gibi derdiniz de olmaz. Dream
  • En baştan premium al kafan rahat olsun..
  • Paran varsa Audi al tabi bu işin şakası ama doğruluk payı da yok değil. Ne kadar paran varsa o paraya değecek en iyi arabayı almak önemli. Dream ile Premium ya da Elegance almak bir tercih meselesi. Benim param Dream'e yettiği için onu aldım. Tabi park sensörü ve sis farlarını da hediye ettiler. Üzerine bir de koltuklara deri döşeme yaptırınca araba tam istediğim gibi oldu. Benim için hız kontrolü özelliği gerekli değildi. Çünkü Ankara'da sıkışık trafikte araba kullanıyorum, olsa bile bu özelliği kullanmam mümkün değil. Hız kontrolü ancak sık sık otobanda araba kullananlar için gerekli bence. Jantları ise istediğim zaman daha yüksek inçe çıkartabilirim ama daha zamanı var onun.
  • sadece premiumun üstündeki jant lastik takımı bile dışarda 1500 ytl eder, 3000 ytl verilen donanıma göre çok düşük bir rakam.
  • Bunlar kesinlikle 3000 YTL ye değecek donanımlar. PREMIUM
  • DOSTUM KESİNLİKLE PREMİUM AL 2MİLYAR FAZLA OLSUN TEMİZ OLSUN BAK BİZ DREAM ALDIK ŞİMDİ PİŞMANIZ ORASINI BURASINI DEİŞTİRİYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

DOSTUM KESİNLİKLE PREMİUM AL 2MİLYAR FAZLA OLSUN TEMİZ OLSUN BAK BİZ DREAM ALDIK ŞİMDİ PİŞMANIZ ORASINI BURASINI DEİŞTİRİYORUZ

yorum budur
  • kesinlikle premium tercih etmelisin
  • premium ala bence sonra kafana çok takarsın
    bende şimdi premium alabilirim ama biraz daha bekleyip elagance almayı istiyorum sunroof da olsun değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhansengul

premium ala bence sonra kafana çok takarsın
    bende şimdi premium alabilirim ama biraz daha bekleyip elagance almayı istiyorum sunroof da olsun değil mi?

memleketin neresi ise ona gore sunroof tercihini belirle bence.bende aynen senin gibi kararsız kalmıştım ama gosterişten başka bişeye yaramaz bizim buralarda.çünkü zaten kullanamıyorum,ama akdeniz ,ege marmara bolgesi için olabilir..saygılar
  • ya asıl tuhaflık bu elegence-premium farkında... tek fark sunroof ama 1800 ytl fiyat farkediyor... sunrooftan başka bi fark görünmüyo siteye göre... sırf sunroof için 1800 verilir mi yaw
  • ZATEN ELEGANCE ALANLARI BENDE MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN SANROF U KULLANIYORLARMI YOKSA İLLA EN FULL OLSUN DİEMİ ONU SEÇİYORLAR
  • elegance o fiyat farkını saterken kurtarır. o nedenle elegance almak mantıksızlık değil kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the patriot

elegance o fiyat farkını saterken kurtarır. o nedenle elegance almak mantıksızlık değil kesinlikle.

mantıksızlık değil tabiki.üstüme alınmadım ama benim soylediğim şuanda yaşadıgım bolgede bunu kullanmam imkansız.ama kişisel tercih sonuçta ihtiyaç varsa herşey alınabilir.ama ben kullanmıyacagım şeylere para vermek istemedim.bulundugumuz bolge önemli sunroof için bence.fiyat farkıda tabiki 2.elde premiumdan fazla eder maddi manada bir kayıp yaşanacagını sanmıyorum...saygılar
  • abi alabildiğinin en iyisini al 1 2 eksiklik sonra insanın kafasına takılıyor hem satarken daha fazla eder en azından daha çabuk satarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.