evet arkadaslar ben beramusta HunterTeam clanının lideriyim ve kaç gündür tam 3 kez kestik pelerin atını ve 3 ün de de çalındı bende kendi geliştirdigim bi yöntemle bugün baskasınınkini çaldırm lütfen ban falan demeyin bu aralar pelerin anahtarı çalmak moda.
Aynı Şey Benım basıma da Geldi 1 hafta önce Olympiada MarLbora Clanım wardı 3 kere Kestik 3ün de de caLındı Adamlar da koxp war Sanırım keser kesmez hemen gidiyor Anahtar Bende Clanı Bozdum Elveda MarLbora
ben pisman değilim çünkü benimkide kaç kez çalındı ve kendi yöntemimle bende baskasınınkini çaldım
quote:
Orjinalden alıntı: CzHunterCz
ben pisman değilim çünkü benimkide kaç kez çalındı ve kendi yöntemimle bende baskasınınkini çaldım
güzel de o zaman sen clanı dağıtmış olman lazım biraz düşündürücü bunlar bi clanın var başkasının clanına girip çalıyorsun allah allah yukarıda daha net belirt bunları şu anda sana sallıyorsun sözünden başka birşey bulamıyorm
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
quote:
güzel de o zaman sen clanı dağıtmış olman lazım biraz düşündürücü bunlar bi clanın var başkasının clanına girip çalıyorsun allah allah yukarıda daha net belirt bunları şu anda sana sallıyorsun sözünden başka birşey bulamıyorm
Niye SaLLasın ya Girer İceri Atın Altına Yatar Baska Clan Atı Kesince CzHunterCz de ÇaLar
ne alakası var ben baskasnın clanına girmedim. eminim ya sen oyunda yenisn yada hiç pelerin görevine gitmedin pelerin anahtarı ortaya aaçılıt bunu unutma
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
quote:
canım arkadaşım sana ilk önce (oyundan bi b.k anlamıyorsun) pelerin atını (Cahitrous) kestiğiniz zaman orada bulunan herkese ama herkese kutu çıkar ÇALAN ÇALAR BURADA dün cafede 67 lik adam kargo şirketinde çalışıyormuş geldi cafeye gözümün önünde 4 kere kestiler 4 ündede çaldılar adam ana avrat sövdü çıktı gitti