Şimdi Ara

PELERİN HAKKINDA ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen gereksiz konu, araştır bi formu demeyin. Araştırdım ama herkes ayrı bir şey söylemiş. Bana kesin bir bilgi lazım ... Birisi açık bir şekilde , sorduğum soruları cevaplarsa sevinirim...

1- Pelerin için np ye ihtiyaç varmı varsa ne kadar np gerekiyor ?
    2- Np parayla satın alınabiliyormu?
    3- Pelerin alacak cland için 60 lvl üstü bir tane adam şartı varmı?
    4- Sadece clan başkanı pelerini alırsa clanın diğer üyelerindede pelerin olacak mı?
    5- Sadece parayla pelerin alınırmı?
    6- Sadece npyle pelerin alınırmı?
    7- Pelerin görevi nedir nasıl yapılır ?

... saygılar

• pelerin için ilk olarak 144000 np olması gerekli (3.grade için)
    np parayla sataın alırsın ancak 500 np ve 100 np bunlarda sende olması gereken np yi etkilemez
    level 60 ustu kişi olmöası ile bi alakası yok gerekli np toplanırsa pelerin alına bilir
    evet pelerin gorevine o an online olan butun klan gideceigi için liderde pelerin olucak ve tabii uyelerde de
    hayır pelerin için para lasım ama np ye gore yani gradeye gore pelerin renkleri var sadece parayla alamazsın
    sadece npyle de alınmaz parada lasım :D
    pelerin gorevi caitharos adlı elinde lighting bow olan bi atımsı bi yaratıktır kendileri bayagı saglam cakar mana silme ozelligine sahiptir yani oldurmek kolay deildir

yardım edebildiysem ne mutlu bna
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

Lütfen gereksiz konu, araştır bi formu demeyin. Araştırdım ama herkes ayrı bir şey söylemiş. Bana kesin bir bilgi lazım ... Birisi açık bir şekilde , sorduğum soruları cevaplarsa sevinirim...

4- Sadece clan başkanı pelerini alırsa clanın diğer üyelerindede pelerin olacak mı?

... saygılar

1-)144k np lazım
    2-)0 warken gidip knight clerk den (max bu şekilde) önce 100 sora 500 np alıp 600 yapabilirsin
    3-)???????
    4-)????
    5-)no..
    6-)no..
    7-)centaur kesion ama tam nası oluyo bilmiom galiba kunabarldan bi odaya girip orda clanca kesion ama tam olarak bilmiom..

• hocam istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz
    bildiğim kadarıyla yardımncı olmaya çalışayım
    1-pelerin için np şart 144k np plması gerekiyo yani 3rd clan olman lazım grade (3 en az)
    2-np parayla satın alınabilir fakat 600 den fazla alamazsın gerisini karşı ırktan adam kesmen gerekir
    3- bilidğim kadarıyla gerekmez fakat 144k np göz önünde bulundurursak zaten 60 altı olan adam toplayamaz bence
    4- ewt sadece klan liderinin alması yeterlidir
    5-eğer np varsa 144k alınır yoksa alınmaz
    6- buda pelerin görevindeki centauru kestikten sonra galiba dandik bi pelerin geliyomu (bundan pek emin değilim yanlış olabilir hattam varsa düzeltin lütfen)
    7-...

• quote:

Orjinalden alıntı: Knight_MaNiAc

pelerin için ilk olarak 144000 np olması gerekli (3.grade için)
    np parayla sataın alırsın ancak 500 np ve 100 np bunlarda sende olması gereken np yi etkilemez
    level 60 ustu kişi olmöası ile bi alakası yok gerekli np toplanırsa pelerin alına bilir
    evet pelerin gorevine o an online olan butun klan gideceigi için liderde pelerin olucak ve tabii uyelerde de
    hayır pelerin için para lasım ama np ye gore yani gradeye gore pelerin renkleri var sadece parayla alamazsın
    pelerin gorevi caitharos adlı elinde lighting bow olan bi atımsı bi yaratıktır kendileri bayagı saglam cakar mana silme ozelligine sahiptir yani oldurmek kolay deildir

çok sağol kardeş ....144000 np de çokmuş nasıl toplayabilirim bu kadar npyi.... sadece ezik mi kastırarak toplanıyor np?...

• oo bu durumda benim sana kadar zamanım yok arkadaşlar yardımcı olsun..

yanlış anlamayın banyo yapcam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLiCi___ -- 14 Kasım 2005, 20:28:44 >

• Dilim döndüğünce anlatayım;
    1-Pelerin giyebilmek için 144.400 National points e ihtiyaç vardır.
    2-Np parayla satın alınabilir ANCAK sadece 600 Np para ile alabilrsin yada şöle söyleyem NP in 200 den fazla ise alamazsın.Yoq ben az NP Almak istiyorum diosan Knight CLerkden alınır
    3-Öğle bi şart yoktur ama millet oun şu sebeble söyliyor.
    (Bu görevden ki mahluku kesebilmek için çok ii bi warior ona direnecek yani yaratık onu öldüremeyecek o sırada diğerleri ona damage verecek işte bu tarifte ki warior scream skilli lvl 62 warior bu sebeble deniyor)
    4-Evet Clanın başkanı aldığında plerin clanında ki lvl i ne olursa olsun herkes aynı pelerini giyer
    5-Hayır.Sadece Parayla Pelerin alınamaz
    6-Hayır.Sadece NP ile de pelerin alınamaz

7-Pelerin görevi:

Clandaki member lar ile clan başkanıın lufersondaki knight clerk in oraya gelmesiyle başlar.Clan başkanı Kngiht CLerk deki en üstteki icona tıklar ve clandaki online olan ve lufersonda olan(moradon ve CZ de aynı clanın elemanları varsa ne oluyor onu bilmiyorum.)bir alana çıkmasıyla başlıor Orada eli yüzü düzgün bir şekilde Pelerin CAnavarı duruyor

Sİz ona dalıoyorsunuz (Aman dikkat edin ilk okta BUFF ınızı siler)
    Ve kesiyorsınuz...

Bir tane kutu çıkıyor BURASI ÖNEMLİ Kutuyu sadece clan başkanı açıyor ve içinden çıkan scroll görünümlü kağıdı alıp Knight Clerck e gidiyorsunuz

Bu kağıdı verince eğer NP niz de yeterli ise siyah pelerin CUK die omuzlarınıza çıkıyor

Diye biliyorum Eksik yanlış fln bi şey varsa arkadaşlar düzeltir saten...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelip ne msj atıon o zmn
    quote:

Orjinalden alıntı: SiLiCi___

oo bu durumda benim sana kadar zamanım yok arkadaşlar yardımcı olsun..

• arkadasım npyi colony zone denen bolgede eger karus isen el morad oldurerek elmorad isen karus oldererek kazanabilirsin ya da savaslarda aynı işi yaparsan

ayrıca ezik kasarsan manner point kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: haskir

gelip ne msj atıon o zmn
    quote:

Orjinalden alıntı: SiLiCi___

oo bu durumda benim sana kadar zamanım yok arkadaşlar yardımcı olsun..

düzelttim kardeş tekrar bak :) byby yarım saatliine

• sağolun beyler verdiğiniz bilgiler için ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knight_MaNiAc

pelerin için ilk olarak 144000 np olması gerekli (3.grade için)

+1 yalnız o atın adı centaur diil mi?

• centaurun bi gelişmişi gibi bişi caitros mu neydi adı ama centaura bbenziyo
  • peki colony zone da ölünce np kaybediyormuyum... benim lvl 46 magem var np kazanmak için yeterlimi(yani colony zonekileri öldürebilecekmiyim bu lvl le) ?
  • kardes colony zone ye bence 55+ olmadan gitme ekmek arası olursun
  • bence pelerin hiç bir şey ifade etmiyo bizim arkadaş lvl 65 ama pelerini yok clansız we her partiye girio. we ilk 10 da pelerin güzel bi şekil ama fazla bişi ifade atmiyen bi şekil.ben onun yerine ismimin yanında k işaretinin çıkmasını isterim

SAYGILARIMLA
  • quote:

Lütfen gereksiz konu, araştır bi formu demeyin. Araştırdım ama herkes ayrı bir şey söylemiş. Bana kesin bir bilgi lazım ... Birisi açık bir şekilde , sorduğum soruları cevaplarsa sevinirim...

... saygılar

Keşke biraz daha arasaymışın.Ben bu konuyla ilgili bir sürü topic hatırlıyom

• quote:

... saygılar

1- np ihtiyaç kesinlikle war 144,000np olcak (clanın toplam npsi)
    2- parayla satın alınabilior ama baya pahalıya patlar 100 np = 350k , 500np = 1,5mil
    3- 1den fazla lazım çünkü pelerin için centaura benzeyen canawarı kesebilmek için gerekli
    4- centaura benzayen canawarı keseceksiniz clan başkanı içinden çıkanı alcak we pelerini satan adama gidicek parasını ödeyerek pelerini alacak başkan alcak ama clandaki herkese dağılacak pelerin
    5- benim bildiğim alınmıor
    6- sadece np de yetmior canawarı kesmen we 144,000np gerekior
    7- clanın toplam 144,000 npsi olunca clan başkanı gidior we KNight's Questini alıor daha sonra abyss gibi bir ortamda o canawarla clanca sawaşıorsunuz kestiğiniz taktirde içinden birşey çıkıor onu clan başkanı alıor parasını biriktirior we pelerin satan amcaya gidip parasının we gradesinin yettiği pelerini alıor

saygılar...

• quote:

peki colony zone da ölünce np kaybediyormuyum... benim lvl 46 magem var np kazanmak için yeterlimi(yani colony zonekileri öldürebilecekmiyim bu lvl le) ?

46 mageyle cz de iş yapman çok zor daha doğrusu 46 lık bi adamla cz iş yapman zor
  • mageysen 60+ kasarsın gerisi traş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.