grade3 olan clanda sımge nasıl oluyor dıye sormus arkadasımız daha once grade 2 ıken sımge almıstır clan ve sımge hem clan yazısının hemde pelerıne gelır grade2 ıken eger clan grade duserse yanı 3 hatta 4 e bılen dusupte pelerını dusmeyende var yanı grade dustugu zaman sımge sadece pelerınde kaybolur clan yazısının yanındakı sımge dusmez sedece pelerınde duser tekrar grade 2 oldugu zaman pelerıne sımge otomatıkmen gerı gelır
hyr g3 clan simge alır ama pelerininde gözükmez g2 olunca pelerinin üstüne gelir
quote:
Orjinalden alıntı: dozdısp
beyler grade 2 için kaç np lasım
Grade 5:< 74,000
Grade 4:74,000 - 144,000
Grade 3: 144,000 - 360,000
Grade 2: 360,000 - 760,000
Grade 1:> 760,000
quote:
Orjinalden alıntı: doğukan54321
Ee ben el moradım.El morad castle de sabice(mantle)diye bi NPC var ordan ayarlanıyo.Ama bilgim bu kadar çünkü hiç pelerinim olmadı. Edit:Yazım hataları...
quote:
Orjinalden alıntı: aedahmet
quote:
Orjinalden alıntı: doğukan54321
Ee ben el moradım.El morad castle de sabice(mantle)diye bi NPC var ordan ayarlanıyo.Ama bilgim bu kadar çünkü hiç pelerinim olmadı. Edit:Yazım hataları...
bu adamı şikayet edin lütfen kaçtır boş msjlarla post kasıyo
BEN SİZE ANLATIYIM
KNİGHT ONLİNE DOS.YASININ İÇİNDE SYMBOL_US DİYE Bİ DOSYA VAR O DOS YANIN İÇİNDE Bİ RESİM VER İŞTE O RESMİ SİLİP YERİNE İSTEDİĞİNİZ(KÜÇÜK)Bİ RESİM KOYUN AMA ADINI SYMBOL KOYUN SONRA OYUNA GİRİN HABİCE Mİ NEYDİ ADI NEYSE O NUN ORAYA GİDİN SEMBOL DEĞİŞMİŞ OLACAKTIR SİZDSE PELERİNİNİZE SEMBOL Ü KOYUN AMA HER SERVER DA BUNU UYGULAYIN SEMBOL KOYMAYI BUDA SİZE 15M E PATLICAK.
g2 olmadan pelerine simge alamzsın
hyr alınır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme