Şimdi Ara

Pelerin Simgesi Koyma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
28.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pelerin arkasina resim simgesi nasıl koyuluyor, pc ye mi kayıt etmemiz gerekiyor nasıl?

• ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadoW Of Vain

?
    Ee ben el moradım.El morad castle de sabice(mantle)diye bi NPC var ordan ayarlanıyo.Ama bilgim bu kadar çünkü hiç pelerinim olmadı.
    Edit:Yazım hataları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 22 Haziran 2006; 22:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğukann

Ee ben el moradım.El morad castle de sabice(mantle)diye bi NPC var ordan ayarlanıyo.Ama bilgim bu kadar çünkü hiç pelerinim olmadı.
    Edit:Yazım hataları...

Alıntıları Göster
    Bayım Elmoard mısın Orc mu Orcsan Master Skaky nin Sağ Tarafında Artiz Bi Adam Var Cape Yazıyo Ustunde Adamın Ona Tıklıyosun knıght Symbol Diyosun Ayarlıyosun Ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sph

Bayım Elmoard mısın Orc mu Orcsan Master Skaky nin Sağ Tarafında Artiz Bi Adam Var Cape Yazıyo Ustunde Adamın Ona Tıklıyosun knıght Symbol Diyosun Ayarlıyosun Ordan

Alıntıları Göster
    daha onceden

C:\KnightOnline Empire\KnightOnline\symbol_us\symbol.bmp
    resmını 32x32 olculerınde yenı resmı koyarak degıstır.
  • bnde tam bilmiom ama pcye kaydetmen gereki knightin içinden bi yere olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormigan

bnde tam bilmiom ama pcye kaydetmen gereki knightin içinden bi yere olması lazım
    Bizim burda bir abi avrdı müthiş biliyordu. Adam manyak semboller buluyordu googleden ama bana söylemiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

bnde tam bilmiom ama pcye kaydetmen gereki knightin içinden bi yere olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonun sag ustundeki simge
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

Bizim burda bir abi avrdı müthiş biliyordu. Adam manyak semboller buluyordu googleden ama bana söylemiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

Alıntıları Göster
    YA BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN kardeş pelerine simge grade bağlıdır grade 2 oldunda direk pelerine simge gelir eğer clanda simge varsa anladın?

• quote:

Orijinalden alıntı: GuySmiley

YA BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN kardeş pelerine simge grade bağlıdır grade 2 oldunda direk pelerine simge gelir eğer clanda simge varsa anladın?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dinle Grade 1 clan başkanıyım :)

Bak şimdi ilkten sana karı gibi bişiyin resmini veriyo Knight symbol adında.

Koyucağın resmin Boyutu Bmp formatında 32x32 olucak.

Sonra Knight online klasöründen sembol_Us dosyasına gidiceksin.

Orda symbol adında bir resim war o resmin adını değiştirceksin salla bişiler.

Sonra resmi kes başka bi yere yapıştır.

Koyucağın resmin adını symbol yap .Daha sonra o resmi symbol_us dosyasına yapışır.Sonra Habice den baktığında senin symbol duruo olucak later de ilkten.

Sonra priew de ve symbol senin olsun

Bizzat ben Öyle yaptım

Edit:Yazım Yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 23 Haziran 2006; 11:24:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Arkadaşım dinle Grade 1 clan başkanıyım :)

Bak şimdi ilkten sana karı gibi bişiyin resmini veriyo Knight symbol adında.

Koyucağın resmin Boyutu Bmp formatında 32x32 olucak.

Sonra Knight online klasöründen sembol_Us dosyasına gidiceksin.

Orda symbol adında bir resim war o resmin adını değiştirceksin salla bişiler.

Sonra resmi kes başka bi yere yapıştır.

Koyucağın resmin adını symbol yap .Daha sonra o resmi symbol_us dosyasına yapışır.Sonra Habice den baktığında senin symbol duruo olucak later de ilkten.

Sonra priew de ve symbol senin olsun

Bizzat ben Öyle yaptım

Edit:Yazım Yanlışı

Alıntıları Göster
    ne koydun simgene eğer yaptıysan

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

Alıntıları Göster
    darkdevıl arkadasımız anlatmıs ve dogru eksık kalna kısımlarınıda ben anlatayım ılk olarak sembolu sadece clan baskanının yapması lazım dedıgı gıbı pcdekı ko dosyasının ıcındekı symbol dosyasında olan ko nu kendı sımgesı ıle senın koyacagın 32x32 lık resmı degıstırmen lazım daha sonra oyuna gırıp 5 mılyon karsılıgında kendı koydugun sımgenı alabılırsın ama bunu her serverda tekrarlaman lazım yanı 15 mılyon harcıyacaksın ve en onemlısı sımge alabılmen ıcın grade 2 olman lazım her serverdada alman lazım yanı ex1-ex2-ex3 gıbı ornek nerede oyanadıgını bılmedıgım ıcın ex ornegını verdım dıyelım 1 de aldın 2 ve 3 te sembolun gozukmez yardımcı olabıldı ısem ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: selkar

darkdevıl arkadasımız anlatmıs ve dogru eksık kalna kısımlarınıda ben anlatayım ılk olarak sembolu sadece clan baskanının yapması lazım dedıgı gıbı pcdekı ko dosyasının ıcındekı symbol dosyasında olan ko nu kendı sımgesı ıle senın koyacagın 32x32 lık resmı degıstırmen lazım daha sonra oyuna gırıp 5 mılyon karsılıgında kendı koydugun sımgenı alabılırsın ama bunu her serverda tekrarlaman lazım yanı 15 mılyon harcıyacaksın ve en onemlısı sımge alabılmen ıcın grade 2 olman lazım her serverdada alman lazım yanı ex1-ex2-ex3 gıbı ornek nerede oyanadıgını bılmedıgım ıcın ex ornegını verdım dıyelım 1 de aldın 2 ve 3 te sembolun gozukmez yardımcı olabıldı ısem ne mutlu

Alıntıları Göster
    peki grade 3 clanlarda simge nsl oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 30 Haziran 2006; 21:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

peki grade 3 clanlarda simge nsl oluyo

Alıntıları Göster
    Birde çok dandik clanlar wardı kolluğu yanıyodu bi ara görüyodum o nasıl oluyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoFresh

Birde çok dandik clanlar wardı kolluğu yanıyodu bi ara görüyodum o nasıl oluyo ?

Alıntıları Göster
    CLAN BUG
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

Alıntıları Göster
    saol darkdevil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR53

CLAN BUG

Alıntıları Göster
    grade3 olan clanda sımge nasıl oluyor dıye sormus arkadasımız
    daha once grade 2 ıken sımge almıstır clan ve sımge hem clan yazısının hemde pelerıne gelır grade2 ıken eger clan grade duserse yanı 3 hatta 4 e bılen dusupte pelerını dusmeyende var yanı grade dustugu zaman sımge sadece pelerınde kaybolur clan yazısının yanındakı sımge dusmez sedece pelerınde duser tekrar grade 2 oldugu zaman pelerıne sımge otomatıkmen gerı gelır
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selkar

evt.çok yardimci oldun bilmiyenlere birde oyunda iken bu resmi değiştirdiğimizde oyun oto değiştiriyormu resmi.yani relog yapmaya gerek yok demi.
    not:belki bir gün lazım olur bu bilgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

quote:

Orjinalden alıntı: selkar

evt.çok yardimci oldun bilmiyenlere birde oyunda iken bu resmi değiştirdiğimizde oyun oto değiştiriyormu resmi.yani relog yapmaya gerek yok demi.

Alıntıları Göster

İNŞALLH

• quote:

Orijinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

İNŞALLH

Alıntıları Göster
    dedıgım gıbı clan baskanı 3 serverdada yuklemesı yterlı clandakı kısılerın relog yapmasına gerek yok anında sımge gelır veya dıyelım pelerını degıstırdı clan baskanı hemen tum clanın hangı serverda olursa olsun allylerde dahın anında degısır relog gerek yok
  • quote:

dedıgım gıbı clan baskanı 3 serverdada yuklemesı yterlı clandakı kısılerın relog yapmasına gerek yok anında sımge gelır veya dıyelım pelerını degıstırdı clan baskanı hemen tum clanın hangı serverda olursa olsun allylerde dahın anında degısır relog gerek yok

Alıntıları Göster
    beyler grade 2 için kaç np lasım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.