Şimdi Ara

pelerin ve simgenin makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar sorum şu pelerini ve simgeyi koyduğum bilgisayar fark edermi genelde evde oynuyorum ama arkadaşımın makinesinde bu işlemleri yapsam bi fark olurmu aslında olmaması gerek ama görüşlerinizi almak istedim

• arkadaşının bilgisayarında koymak istediğin simge yoksa tabiiki koyamazsın çünkü simge knight klasöründe symbol un içine atılıyo ama pelerin alabilirsin tabiiki..
  • simgeyi mail adresime atmıştım burda beraber yapıcaktık simge bu makinedede var yani olur dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafikertr -- 18 Mart 2007; 9:13:55 >
  • bu arada kolluk daha değişmemiş dün 10 gibi kurmuştuk ne zaman değişecek 12 saatmiydi
  • olur tabiiki hiç bi farkı yok..

24 saat diye aklımda kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 18 Mart 2007; 9:16:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

olur tabiiki hiç bi farkı yok..

yok usta o kadar değildi neyse yaw sonuçta biz eminiz akşama kadar sabır napalım saolun paylaşı için
  • quote:

arkadaşının bilgisayarında koymak istediğin simge yoksa tabiiki koyamazsın çünkü simge knight klasöründe symbol un içine atılıyo ama pelerin alabilirsin tabiiki..

Peki bişey sorcam Sİmgeyi yüklediğimiz pc de difriz varsa ne olcak simge yine gözükecekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

arkadaşının bilgisayarında koymak istediğin simge yoksa tabiiki koyamazsın çünkü simge knight klasöründe symbol un içine atılıyo ama pelerin alabilirsin tabiiki..

Peki bişey sorcam Sİmgeyi yüklediğimiz pc de difriz varsa ne olcak simge yine gözükecekmi

olmaz kanka direk silinio reset attıkdan sonra ama difrizi disable yapın öle yapıştırın sonra aktifleştirin difrizi
    kullanmayı bilonuz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafikertr

quote:

olur tabiiki hiç bi farkı yok..

yok usta o kadar değildi neyse yaw sonuçta biz eminiz akşama kadar sabır napalım saolun paylaşı için

bende 24saat diye biliyorum
  • Farketmez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.