bu kadar çok pelerinliyi bi arada görmemişsinizdir sanırım.bi tek ben pelerinsiz
YOOO eslant ta sürüsüyle var apos partysi sırf pelerin li mesela
sen buna çokmu diyon
dün gece breth de kristalin etrafına toplanmışlardı. en az 20 kişilerdi.
Dün insan eslantta dm nin yanında boss çıktı harpyQ. onu kesmek için walla unuttum sayılarını o kadar fazla idi
bence de çok değil niye orda o kadar az kişi war
ya pelerin çok pahalı ben o parayla kendime bi chitin takımı satın alırım bizim türkler beramus ta fiyatları iyice düşürmüşler 1 er 2 şer milyona satıyo bazıları
ya pelerin çok pahalı ben o parayla kendime bi chitin takımı satın alırım bizim türkler beramus ta fiyatları iyice düşürmüşler 1 er 2 şer milyona satıyo bazıları
dostum pelerin parayla deilki np ile ilgili bişi clanın npsi yüksekse yeterli ise clanla gidersin tabi tüm clanla deil bi kaç parti pelerin görevini yaparsın tabi rengini seçmek için para veriyosun ama oda bi clan için hiçtir yani
pelerinler o kadarda pahallı değil ki zaten lvl 60 olduğunda hele ki bi de wariorsan boss kesersin bossdan çıkan itemler en az zatn 400-500 m satılıyor zaten min. 200 m bir pelerin işini görür senin. gerçi 60 olmana veede warior olmana gerek yok benim lvl 58 assasin vardı 1 günde 200m'a yakın para yaptığım oluyordu . dupe falanda değil tüm günüm moradonda satış yapmakla geçiyordu :) abyss gem kırıyor içinden raptor mirage falan çıkıor upgradelim de str eeklyip satıodum. mesala rogue chitin çıktı +5 yaptım dex scroll bastım 50m 'a sattım :)
ehehe arkadaşım bizim klanı toplayayım sana screenshot alayım 35 kişi pelerinli
bende apos ta fln pelrinsizken eziq hissederdim ama artık bende pelerinlyim zmnla bu işler
pelerin nası alınıo?
eğer clan lideri sensen clanının min. 144 K NP'si olmak zorunda bu 1 2. at gövdeli bi yaratık vardır ismi şimdi aklımda değil clanca onu kesiyorsun ilk ve son vuruşu lider yapmalıdır . 3. min. 20 m paran olacak oda pelerin için :)
ne yani 10 tane pelerinli için çok mu diyorsunuz siz???
clan başkanında pelerin oldu mu, diğer tüm elemanlarda aynı pelerin olur. isterse 100 kişi olsun
bu oyunmuydu bem flim sanmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: bolsoru
bu oyunmuydu bem flim sanmıştım
ya agalar benim ares de pelerinli clana ihtiyacım var lvl 42 . lütfen bulan haber verssin.
pelerin ne işe yarar bir wow varken nedir bu knight sevdaası(tercih meselesi)
quote:
Orjinalden alıntı: pamponline
abyss gem kırıyor içinden raptor mirage falan çıkıor upgradelim de str eeklyip satıodum.
Hössssssssssssssssss YAWAŞ İnsan bombalarda e yuh kardeşim gm misin edit mi yapıyosun mirage a raptor a str basıyosun????Silahlara str,dex,hp,int,mp vs. basamazsın sadece elementel özellik verirsin
quote:
Orjinalden alıntı: pamponline
eğer clan lideri sensen clanının min. 144 K NP'si olmak zorunda bu 1 2. at gövdeli bi yaratık vardır ismi şimdi aklımda değil clanca onu kesiyorsun ilk ve son vuruşu lider yapmalıdır . 3. min. 20 m paran olacak oda pelerin için :)