Merhabalar, Bu forumda firmamızın fazlaca sözü geçmektedir. Tbtnet ile ilgili sikayet ve bilgiyi bizim forumda tartışılması daha doğru olacaktır. Farklı bir firmanın forum sayfasında anılmak işletmemiz adına doğru olmamaktadır. Saygılarımla. |
PELİCELL (6. sayfa)
-
-
Google play storede pelicell uygulamasıda mevcutmus yeni ogrendım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan adsl gecisim saglandı 8mbps tanımlı 6.7 hız testi geliyor aksam hız testi Fotoğraflarını paylasırım
Merhaba şu anda netgalaksi 8 Mbit ADSL kullanıyorum. Kapatma talebinde bulundum. Buna geçmek istiyorum, beni arayan bayan 8 Mbit fiber üzerinden 24 ay 20 tl ye olduğunu söyledi. Modemi ise ise 24 ay ödünç vereceklermiş, ancak sitede modem ücretli yazıyor. ADSL yerine ısrarla fiber üzerinden verebileceklerini söyledi.(Ben taşıma talebinde bulunduğumda.) Benim için modeme para vermeyeceksem fark etmez. Ne dersiniz?
-
Hocam benım modemim vardı alt yapım fiber gelmedigi icin bunu bagladım 24 ay boyunca 20 tlye kullanıyorum modemde dedigim gibi kendim modemim
20tl taahütlü paketin normal fiyati ne kadar
cayma bedeli için soruyorum galiba bende geçeceğim
Normalde bilmiyorum tahatutsuzunu cunku bu paketten 2 tane var biri 34.90 biride 19.90 bence 19.90 olan paket kısa surelıgıne musteri cekebilme amaclı acılmıs olabılır
riskli iş
cayma bedelini ögrenmek lazım
müsteri hizmetleri düsmüyor watsapdan yazdık bakalim ne zaman cevap verecekler
evraklar kargo ile mail yolu ilemi oluşturdunuz
Evrakları herhangı kargo ile gonderebilirsniz
-
gelen adam derken siz geçis yapmadınızmı ?
eve ekipmi geldi bunun için
Netgaksiyi iptal ediyorum, inşallah bunlar işlerini düzgün yaparlar. Adsl ve fiber alt yapı olduğu için fiber altyapıya yönlendirdiler beni, bakalım?
Hocam tasıma yaptım dogru ama vdslden adsl gecis yaptgım icin portu degistirmeleri lazım gelio bide bina ici o porta takması lazım
Ben sordum cayma bedelini 350 tl dediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X