< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PELİCELL (136. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Gecmis olsun hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
Comnet 30 Gün Ücretsiz internet kodu
CMT398XUP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi applegros -- 1 Aralık 2023; 15:3:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sürekli internette sorun yaşadık artık hiç çalışmıyor internet. Arıza kayıtlarına cevap veren de yok.
Abone no 3400095965. Hizmet numaramı öğrenebilir miyim?
Yada bilen arkadaşlar bu hizmet numarasını nasıl öğrenebilirim. Bu firmadan cevap alamazsak ne olacak. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor
-
geçmiş olsun firma battı heralde
aynı durum daha önce netgalakside yaşanmıştı uzun süre sonra kimse çözüme ulaşamadı herkesin abonelikleri iptal oldu kimse taşıma yapamadı
-
bende dün fark ettim donuk bi hat vardı bu ay içinde taşıma yapacaktım. xdsl devremi iptal etmişler. geri tesisini isteyecektim de toplu devre iptali mi yaptı bunlar ???
-
Evet tekrar kurulum yapılacakmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3400019573 abonemin xdsl numarasını öğrenebilir miyim lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devre yi kontrol ettim şu anda pelicell olarak gözüküyor geri gelmiş, bugun lokasyondayım gidip bakacagım
teşekkürler
-
hizmet almaya başlayan var mı?
-
merhaba. abone numaram 3400080920 xdsl hizmet numaramı öğrenebilir miyim@PelicellTelekom @pelicelltelekom
-
Değerli forum arkadaşlarım
Pelicell ile ilgili mesajları lütfen bu konuya yazalım, harici konulara yazmayalım. Teşekkür ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X