Mevcut ve yeni abone için fiyat farklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Mevcut ve yeni abone için fiyat farklı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim cahil olduğumu düşünürken aynı zamanda bende sizin ne kadar menfaatçi ve işinize geldiğinizde susarak hatta birlikte hareket ettiğinizi düşünüyorum herkes şikayet ederken ve sizin daha önce diğer başlıklardaki mesajlarını görünce baya bir dönmüş ve değişmisiniz demekki neymiş karakter olmadan bilgi veya kattığın değerin hiçbir anlamı kalmıyor konu sadece menfaat oluyor |
Babamın şirketi değil fiyatı ekonomikti şimdi değil enflasyon dolar ortada 10line.net’e geçtim taahhütsüz pelicell 20 tl ye 8 mbps veriyordu iyi dayandı bence telekom’un zamlarına. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10line.net deneyimin nasıl? bağlantı stabil mi? tavsiye eder misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedenyoksun -- 30 Kasım 2023; 17:59:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçişte veya iptalde iade yok bilginize. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet, hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |