Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
118
Favori
112.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün Pentel Smash'ı teslim aldım.Kalemi kullandım bugün.İlk izlenimim iyi yönde oldu.Çok iyi kargolanmıştı.Açarken kendimi sandık açıyorum gibi hissettim. O derece iyi kargolanmıştı.Arkadaşla alışveriş yapmak güzeldi.
  • merhaba, bi tane pentel smash almak istiyorum. kargo vs. her şey dahil ne kadar ödemem gerekiyor?
  • Pentel Graph 1000 0.5mm For Pro almak istiyorum aancak kargo nereye geliyor eve gelemzse iyi olur =)
  • aslında kuru toga da iyi geldi gibi kuru toga mı iyi Pentel Graph 1000 0.5mm For Pro mu bide bu kuru toganın tutma yeri çok kalın gözüküyor öylmei ..
  • pentel smash var mı elinde yoksada olur zaten 2-3 haftaya alıcam elinde olursa haber veririsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeFuDa

pentel smash var mı elinde yoksada olur zaten 2-3 haftaya alıcam elinde olursa haber veririsen sevinirim

Var şuan kalem. Alacağın zaman haber vermen yeterli.
  • İyi akşamlar. Hocam elinde rotring 500 var mı acaba varsa fiyatı nedir ? Pentel smash inde fiyatını öğrenebilir miyim?
  • p.m attım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Gittigidiyor ve sanalpazar linkini yeniledim Pentel smash için.

Ayrıca
    Uni shift 0.5mm Kırmızı-siyah-gri-beyaz kalem geldi.
    Uni kuru toga roulettede geldi.
    2 adette gri uni shift 0.7mm kalem geldi.

Hocam bilgilerinizi bi' atsanız PM'den kimin adına yapacağız havaleyi ? Acil PM bekliyorum lütfen :)
  • Merhaba arkadaşım
    elinde rotring rapid pro siyah 0.5 Ve rotring500 600 800 varmı yada temin edebiliyormusun fiyatları nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidalt

Merhaba arkadaşım
    elinde rotring rapid pro siyah 0.5 Ve rotring500 600 800 varmı yada temin edebiliyormusun fiyatları nasil

Şuan edemiyorum hocam kısa zamanda içerisinde belli olacak bu kalemler.

Saygılar
  • Bende bir tane almak istiyorum ptt ile, pm atarsanız sevinirim
  • Bende bir tane almak istiyorum ptt havale ve ya bankadan yardımcı olursanız sevinirim

• Ben pentel smash istiyorum ama yaş sıkıntı olur mu alım da ya da kargoda

• Pentel smash varsa ya da gelirse almak istiyorum ve yaş sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: niffleheim

Bende bir tane almak istiyorum ptt ile, pm atarsanız sevinirim

p.m attım.
  • Bir adet pentel smash tarafımdan alınmıştır referans ilanını bekliyorum hocam
  • Kendisinden Pentel Smash aldım ve hiçbir sorun çıkmadan alışverişi tamamladım. İşlemleri ilgiyle takip edip gereken yerlerde yardımcı oldu. Teşekkür ederim.

Kendisiyle burdan konuşmuştuk. Fakat, bendeki(kart benim deil) bendeki kartı internetten havale geçemedim. Bende başka siteleri gezerken, gitti gidiyordan aldım. Gitti gidiyorda tesadüf, Aldıgım kişi meger yine oymuş

Bi anda Şoka girdim "vay anasını " "helal lan" dedim :)

Gayet memnun kaldım.

İlk başta, kendisinden almicağımı belirtip, başka yerden alacağımı soylememe ragmen kalem hakkında gayet bilgi verdi.

Ne diyelim hayırlı satışlar malatyalı

• Hocam elinde pentel smash var mı? Fiyatı nedir kutuda mı geliyor detaylı bi bilgi verebilir misin?

• Turk-Engineer

Benden kalem alıp almamak önemli değil.Eğer bildiğim bir şey varsa herzaman yardımcı olurum forumdaki arkadaşlara.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.