Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
118
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SıR'

bir adet smash alacağım gibi, kargo dahil kaça geliyor pm atar mısınız.

not: %50 öğrenci indirimini unutmayın

pm gelmedi birtürlü, neyse iyi satışlar size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar scanmandan bir tane de ohto words aldım kesinlikle güvenerek alabilirsiniz kırtasiye kırstasiye dolasmaktansa zamandan kazanırsınız
  • beyler lise 4 ogrencisiyim soyle janjanli guzel bir kalem ariyorum 100 tlye kadar verebilirim en iyisini istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

beyler lise 4 ogrencisiyim soyle janjanli guzel bir kalem ariyorum 100 tlye kadar verebilirim en iyisini istiyorum

Smash al hocam sen.Parası çok olmakla en iyisi olmuyor. Rotring 600 ve steadtler reg diğer tercihler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

beyler lise 4 ogrencisiyim soyle janjanli guzel bir kalem ariyorum 100 tlye kadar verebilirim en iyisini istiyorum

Smash al hocam sen.Parası çok olmakla en iyisi olmuyor. Rotring 600 ve steadtler reg diğer tercihler olabilir.

smash cok cirkin gorunuyor hocam ya :)
  • quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi bama göre çok karizma bir kalem eline alsan anlarsında.Uni shifte bak istersen çok tipe önem veriyorsan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi bama göre çok karizma bir kalem eline alsan anlarsında.Uni shifte bak istersen çok tipe önem veriyorsan.

bu guzelmis iste rotring 600 da guzel alabilecegim bir yer paylasirmisiniz beyler?

pm den paylasirsaniz iyi olur sanirim yoksa reklam gibi anlasiliyor

• beyler sizce

Steadtler REG 925-85 0.5mm

Uni-ball Kuru Toga High Grade 0.5mm

Uni Shift Siyah 0.5mm Mekanik uçlu Kalem

hangisi ben shift almayi dusunuyorum almali miyim ucu icine girdigi icin boyle dusunuyorum
  • quote:

beyler sizce

Steadtler REG 925-85 0.5mm

Uni-ball Kuru Toga High Grade 0.5mm

Uni Shift Siyah 0.5mm Mekanik uçlu Kalem

hangisi ben shift almayi dusunuyorum almali miyim ucu icine girdigi icin boyle dusunuyorum

3 Kalemde çok iyi illa ucu içine girsin dersen uni shift olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steadtler 925-85 tutuş yeri 925-25 gibi sungermi yoksa metal tarzımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

steadtler 925-85 tutuş yeri 925-25 gibi sungermi yoksa metal tarzımı

Komple metal hocam ve iddia ediyorum en iyi birkaç metal kalemden biridir.
  • quote:

quote:

graph 500 kullandım aslında o tarz dusundum cok da iyi hosuma gitmemişti (:
  • quote:

quote:

quote:

graph 500 kullandım aslında o tarz dusundum cok da iyi hosuma gitmemişti (:

Graph 500'ü bende sevmiyorum.Sevmediğim kalemi satmıyorum çünkü müşteri memnuniyeti önemli.Elimde olup satışa vermediğim çok kalem var sevmediğim için.Örneğin Rotring 800 çok iyi kalem ama parasına değmedi için getirip satmıyorum oysa soran çok.Sattığım kalem kafama yatacak yoksa içim rahat etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 15 Aralık 2012; 23:01:06 >

• daha önce pentel smash aldım arkadaştan . Bu kalemi kullandıktan sonra yazıya ve kalemlere daha farklı bakmaya başladım. Bugün bir kalem daha almaya karar verdim ama pentel smashtan daha iyisi var mı? Uni kuru toga roulette için iyi diyorlar fizik hocamın anlattıgına göre kendine has bir mekanizması varmış nedir ne degildir tam bilmiyorum ama. Agırlık,boy vs teknik konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim malum türkçe kaynak bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

daha önce pentel smash aldım arkadaştan . Bu kalemi kullandıktan sonra yazıya ve kalemlere daha farklı bakmaya başladım. Bugün bir kalem daha almaya karar verdim ama pentel smashtan daha iyisi var mı? Uni kuru toga roulette için iyi diyorlar fizik hocamın anlattıgına göre kendine has bir mekanizması varmış nedir ne degildir tam bilmiyorum ama. Agırlık,boy vs teknik konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim malum türkçe kaynak bulmak zor

Rotring 600'de gayet iyidir.
  • kuru toga almak istiyorum bir tane fakat sizdeki modellerin d&r gibi magazalardakinden farki nedir fiyati disinda ogrenebilirmiyim?

• Arkadaşa bugün parayı yolladım. İnşallah yakında elime ulaşır. İzlenimlerimi editlerim.

• Arkadaşlar ben ScAnMaN' den bir adet Pentel Smash aldım ve arkadaştan gerçekten memnun kaldım. Kendisi bayağı bi ilgilendi benimle satış konusunda. Kargo, kendisinin de söylediği gibi iki gün içerisinde elime ulaştı. Ayrıca kargoyu büyük bir özenle hazırlamış yollarken. Daha önceki yorumları okuduysanız anlarsınız ama bir kere de ben belirteyim. ScAnMaN' den gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz... Kendisine, müşterisine olan yoğun ilgisinden ve böylesine mükemmel bir kaleme sahip olmama vesile olmasından dolayı çok teşekkür ederim...
  • bir haftadir konusuna yazdigimiz iki satir soruya cevap yazmadi, alim surecinde mi basliyor bu yogun ilgisi..

• Dün kalem elime ulaştı, güzel bir alışveriş oldu. Pentel Smash'ın kalite farkı hissediliyor gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.