Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
118
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ya, üzüldüm şimdi İnşallah birisi çıkar, ilk kalemi beğendim çok. Bu arada o uçlar neden o kadar pahalı acaba, sorabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

Hadi ya, üzüldüm şimdi İnşallah birisi çıkar, ilk kalemi beğendim çok. Bu arada o uçlar neden o kadar pahalı acaba, sorabilir miyim

Kalite farkı var ondan hocam.

Kolay kırılmıyorlar,4b olan baya koyu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

Hadi ya, üzüldüm şimdi İnşallah birisi çıkar, ilk kalemi beğendim çok. Bu arada o uçlar neden o kadar pahalı acaba, sorabilir miyim

Kalite farkı var ondan hocam.

Kolay kırılmıyorlar,4b olan baya koyu oluyor.

Sağolun

• elinizde pentel smash varmı şuan birde ptt alabilirmiyim pm ile
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39268249/mpage_1/key_/tm.htm
    şu linkte kalemi araştırıyordum ama gördüğüm şey karşısında şaşırdım bn smash ı yazım için biliyordum sizde öyle belirtmşsiniz internetteki başka sitelerde ancak yuakrıdaki linkte çizim için olduğu belirtiliyor
  • Bu arada konuyu geziyordum taaa 1.5 sene önce bir arkadaş bi kaleme o kadar para verilirmi altın kaplama değilki demiş sizde güzel bir cevap vermişssiniz bende size katılıyorum kalemleri çok severim koleksiyon oluşturmaya başladım daha öğrenci olduğum için (yaş 14) daha 3 haneli fiyat kalemleri alamıyorum ancak 2 hanelileri harçlığımdan ayırarak almaya çalışıyorum. Parayı babama veriyorum. internetten alıcaksam o hallediyor. Ama cidden kalemler benim için büyük anlam ifade ediyor
  • Bugün elime geçti dün sipariş vermiştim.Pentel smash paketleme özellikle çok iyiydi cidden kalem de güzel içindeki uçlar bana sert geldi değiştirince asıl performansını verecek.

Güvenebilirsiniz.
  • pentel smash efsane değil miydi ya uni kuru toga roulette 'le farkları ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozza

pentel smash efsane değil miydi ya uni kuru toga roulette 'le farkları ne?

Farklı kalemler. Roulettenin tutma yeri metal ve kendine özel mekanizması var.

• kalem dün geldi aslında kalem harika bir sey çok güzel ve kaliteli bir kalem kurusuna kadar hakedior. Ayrıca aras kargoda süper. yaklaşık 1.5 ay önce hepsiburada.com dan da kalem almıstım yurtiçi kargo ile kalem kargoya verildikten 3-4 sonra geldi tekirdağa. ARas kargoda kargo araca bindiginden itibaren taa malatyadan 19 saatte geldi. Birgün bile sürmedi.Ayrıca paketlemede çok iyidi sonra o paketteki baloncukları patlamak extra zevk :D
  • scanman nickli arkadaştan 3 kez pentel smash aldım. bi tane de uni shift aldım. son gelen smashdaki yay sesinden dolayı değiştirmek istedim. tamam dedi. kargonun birisini ben ödedim birisini arkadaşımız ödedi. sonra yeni kalemim geldi. farkettim ki onda da var. kullanınca geçer dedi. kullandıkça da azalıyor dediği gibi. sonuna kadar güvenebilirsiniz. Tekrar hayırlı satışlar teşekkür ediyorum :)
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 hafta önce aldım kalemi 1 hafta kadar kullandım ama kalemde parmaklarım tutuğum yerde renk açıldı grimsi gümüşümsü bir hal aldı. bunu düzeltmenin bir yolu yokmu koskoca pentel smash tan beklemezdim doğrusu. düzeltmenin bir yolu varsa lüften söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcraft59

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 hafta önce aldım kalemi 1 hafta kadar kullandım ama kalemde parmaklarım tutuğum yerde renk açıldı grimsi gümüşümsü bir hal aldı. bunu düzeltmenin bir yolu yokmu koskoca pentel smash tan beklemezdim doğrusu. düzeltmenin bir yolu varsa lüften söyleyin

İlk defa böyle.bir problem duyuyorum dikkatini çekmeden bir yere sürtülmüş olabilir yoksa durduk yere mümkün değil gibi.

• Yok kardeşim tam parmaklarimin olduğu kısım öyle(kalemi hep aynı yerden tutuyorum) çok hafif bir açılma dikkatli bakmadikca anlaşılması güç uzaktan bakınca belli olmuyor ama ışık altında o kısımlar daha çok parlıyor masa lambasının alltinda çalışırken fark ettim. Tam olarak rengi gitti denemez yalnızca parlaklasti biraz

• arkadaşlar yaklaşık 4 ay kadar önce pentel smash kalem aldım ancak şuan bi sorunum var. Kalem hiç durmadan uç kırıyor ve kırdığı uçlar aynı boylarda. Sorun ne olabilir
  • uç kısmı eğilmiş olabilir dıştam düz olabilir ama içten yamulmuş olabilir kontrol edin isterseniz
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 hafta önce aldım kalemi 1 hafta kadar kullandım ama kalemde parmaklarım tutuğum yerde renk açıldı grimsi gümüşümsü bir hal aldı. bunu düzeltmenin bir yolu yokmu koskoca pentel smash tan beklemezdim doğrusu. düzeltmenin bir yolu varsa lüften söyleyin
  • Smashi sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Kargonun hızlı olması gayet iyi. Satıcı da güvenilir.
    Kalemi kullandıkça ürün hakkında da yorum yapacağım.
  • Arkadaşlar malum kalemler en ufak düşmeye bile gelmez.Çoğu kez dikkat etmediğimiz çarpmalar ve darbeler sonucu aşınır veya mekanizması hasar görür.Bunun sadece Pentel Smash için söylemiyorum.Dediğin gibi Pentel smash için sorunsuz kullanım rekoru ben 6.5 yıl gördüm.Daha fazla kullananda vardır.Dediğim gibi dikkat etmek gerekir tabii çaldırmamakta gerekir bu tarz kalemleri bir köşeye bıraksan bakıyorsun hop kaybolmuş.

Saygılar
  • Alman üretimi Rotring 600 gelmiştir fiyatı 70tl gri ve siyah var.
    Rotring 500 40tl.

İlk mesajda resimlerine bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.