Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
118
Favori
112.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uniball kuru toga nin detaylı bir incelemesi ya da kullanan arkadaş var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFSANE VE TÜRKİYE BULUNMAYAN PLATİNUM PRO USE 1 VE 2 KALEMİ GELDİ
    Platinum pro use 1 40tl
    Platinum pro use 2 50tl.

Platinum pro use 1 ve Platinum pro use 2

Bir japon markası olan Platinum pro use serisine sonunda sahip oldum.Kalem bir Japon markası.Platinum pro use 1 ve 2 olarak 2 modeli bulunmakta.
    Temel olarak iki model arasında ne fark var dersek Platinum pro use 1 daha uzun ve daha ince bir kalem Platinum pro use 2 ise daha kalın ve daha kısa bir kalem.Bunun yanında Pro use 1 kalemin klipsini çıkarabilirken,Pro use 2 kaleminde klips gövdeye sabit çıkarma imkanı sunmuyor.

Resimleri Samsung Galaxy s ile çektim biraz sarımtrak oldu ama idare eder.

Öncelikle iki kalemde full alüminyumdan üretilmiş.Malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söylemem gerek.Metal kalemlerde genelde tutma kısmı problem olur ama Platinum pro use serisinde tutma kısımlarının metal kalemler içerisinde en iyi tutma kısımlarına sahip olduğunu söylemem gerek.

Tutma kısmı demişken Platinum pro use 1'de uc gösterge yeri tutma kısmının üstünde iken Platinum pro use 2'de ise tutma kısmının tam dibinden hangi ucu kullandığını belirten işareti ayarlayabiliyorsun.

Lafı geçmişken gösterelim o zaman

Tabi ağırlık kısmınada girmek gerekiyor.İki kalemin elimde bıraktığı his hangisinin daha ağır olduğu hakkında bir fikir oluşturmadı ortalama ikiside aynı ağırlık hissini verdi.Kalemler ağır kategorisinde değil özellikle Rotring 600 kullanıcıları merak ediyorsa Rotring 600'den daha hafifler.

Bunun yanında kalemler çok şık elinize aldığınızda mükemmel dizaynları kendine hayran bıraktırıyor.Şuana kadar elimde onlarca kalem geçmiştir en şık birkaç kalemden biridir.

Platinum pro use 2 ile ilgili endişelerim vardı açıkcası çokmu ağır veya çokmu büyük bir kalem diye.Elime aldıktan sonra kalemin son derece ufak ve ele mükemmel oturduğunu söylemem gerek.

Temsili bir resim.(Alıntıdır)

Kalemlerin uc koyma kapaklarının üstünde hangi uc kalınğına sahip olduğunu gösteren gösterge rakamının olması kalemin daha şık olması adına ufak bir detay.Lafı geçti bunuda gösterelim.

Pro use 1 Kapak resmi

Pro use 2 Kapak resmi

Özet olarak bir şey yazmam gerekirse iki kalemde mükemmel.Benim şuana kadar kullandığım en iyi Top 5 kalem içerisine girdiği gibi zirveyide çok rahat zorlar.
    Kısa bir incelemenin sonunda birkaç alıntı resim ile sizi kalemlerle baş başa bırakayım.

Platinum pro use 1

Platinum pro use 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 24 Mayıs 2013; 15:02:36 >

• Elinizde Pentel Smash varsa bir tane de ben almayı düşünüyorum.

• Arkadaştan bir adet Pentel Smash da ben aldım gayet özenilmiş şekilde ve zamanında geldi.
  • Pentel Smash 07 uç seçeneği yok mu ?

Faber Castell Tk Fine Vario kullanıyordum düşünce ucu yamuldu. Düşmelere dayanıklı mı ? (Ucu içeri girmiyor sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum*

Pentel Smash 07 uç seçeneği yok mu ?

Faber Castell Tk Fine Vario kullanıyordum düşünce ucu yamuldu. Düşmelere dayanıklı mı ? (Ucu içeri girmiyor sanırım)

Hayır 0.7 Pentel Smash yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Anladım ..

Yarın sipariş vereceğim . Birde ; lütfen yanlış anlamayın(daha önceleri net üzerinden yaptığım alış-verişlerin bazılarında çok sıkıntı çektim) , ürünün orjinal olduğunu nereden anlayacağız ? .kalemi hiç görmedim . ( alım yapacağım ürünün fiyatı fazla olmasada 2-3 yıl boyunca her gün kullanacağım kalemin beni taşımasını istiyorum=

• quote:

quote:

quote:

Anladım ..

Yarın sipariş vereceğim . Birde ; lütfen yanlış anlamayın(daha önceleri net üzerinden yaptığım alış-verişlerin bazılarında çok sıkıntı çektim) , ürünün orjinal olduğunu nereden anlayacağız ? .kalemi hiç görmedim . ( alım yapacağım ürünün fiyatı fazla olmasada 2-3 yıl boyunca her gün kullanacağım kalemin beni taşımasını istiyorum=

Sence o kadar referans varken ve bu kadar kalem satmış ve bir tane olumsuz dönüş olmamışken, sahte kalem satarmıyım :)
    Gittigidiyordan alacaksan kullanıcı adım Alien_

Saygılar

• Abimizden gg yoluyla rotring 600 aldım inşallah yarın elime ulaşıcak sarbırsızca yurtta bekliyorum
  • sanal pazardan pentel smash aldım , bekliyorum.
  • quote:

EFSANE VE TÜRKİYE BULUNMAYAN PLATİNUM PRO USE 1 VE 2 KALEMİ GELDİ
    Platinum pro use 1 40tl
    Platinum pro use 2 50tl.

Platinum pro use 1 ve Platinum pro use 2

Bir japon markası olan Platinum pro use serisine sonunda sahip oldum.Kalem bir Japon markası.Platinum pro use 1 ve 2 olarak 2 modeli bulunmakta.
    Temel olarak iki model arasında ne fark var dersek Platinum pro use 1 daha uzun ve daha ince bir kalem Platinum pro use 2 ise daha kalın ve daha kısa bir kalem.Bunun yanında Pro use 1 kalemin klipsini çıkarabilirken,Pro use 2 kaleminde klips gövdeye sabit çıkarma imkanı sunmuyor.

Resimleri Samsung Galaxy s ile çektim biraz sarımtrak oldu ama idare eder.

Öncelikle iki kalemde full alüminyumdan üretilmiş.Malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söylemem gerek.Metal kalemlerde genelde tutma kısmı problem olur ama Platinum pro use serisinde tutma kısımlarının metal kalemler içerisinde en iyi tutma kısımlarına sahip olduğunu söylemem gerek.

Tutma kısmı demişken Platinum pro use 1'de uc gösterge yeri tutma kısmının üstünde iken Platinum pro use 2'de ise tutma kısmının tam dibinden hangi ucu kullandığını belirten işareti ayarlayabiliyorsun.

Lafı geçmişken gösterelim o zaman

Tabi ağırlık kısmınada girmek gerekiyor.İki kalemin elimde bıraktığı his hangisinin daha ağır olduğu hakkında bir fikir oluşturmadı ortalama ikiside aynı ağırlık hissini verdi.Kalemler ağır kategorisinde değil özellikle Rotring 600 kullanıcıları merak ediyorsa Rotring 600'den daha hafifler.

Bunun yanında kalemler çok şık elinize aldığınızda mükemmel dizaynları kendine hayran bıraktırıyor.Şuana kadar elimde onlarca kalem geçmiştir en şık birkaç kalemden biridir.

Platinum pro use 2 ile ilgili endişelerim vardı açıkcası çokmu ağır veya çokmu büyük bir kalem diye.Elime aldıktan sonra kalemin son derece ufak ve ele mükemmel oturduğunu söylemem gerek.

Temsili bir resim.(Alıntıdır)

Kalemlerin uc koyma kapaklarının üstünde hangi uc kalınğına sahip olduğunu gösteren gösterge rakamının olması kalemin daha şık olması adına ufak bir detay.Lafı geçti bunuda gösterelim.

Pro use 1 Kapak resmi

Pro use 2 Kapak resmi

Özet olarak bir şey yazmam gerekirse iki kalemde mükemmel.Benim şuana kadar kullandığım en iyi Top 5 kalem içerisine girdiği gibi zirveyide çok rahat zorlar.
    Kısa bir incelemenin sonunda birkaç alıntı resim ile sizi kalemlerle baş başa bırakayım.

Platinum pro use 1

Platinum pro use 2

Platinum pro use 1 ve 2 serisi tekrar geldi.

Platinum pro use 1 40tl
    Platinum pro use 2 50tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 24 Mayıs 2013; 15:04:45 >

• @ScAnMaN

teşekkürler hocam ilginizden dolayı . Kalem fotoğraflardakinden daha şık. Ancak beni tam olarak tatmin etmedi kalem biraz abartılıyor gibi ..

Elime aldığımda Rotring Tikkyden daha ağır geldi bana .Bunu almadan önce faber castell tk fine vario kullanıyordum . İkisi arasında çok fark olduğunu söyleyemem ..

Tabii mekanizmasına lafım yok şuana kadar gördüklerimin , kullandıklarımın en iyisi .
  • Daha önce pentel smash almıştım,sanalpazardan ikincisini de söyledim.

Düzeltme:Yine özenle sarmış sağolsun sapasağlam aldım kalemi birde hediye göndermiş ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1 -- 6 Haziran 2013; 13:39:27 >
  • arkadaştan yaklaşık 10 ay kadar önce pentel smash almıştım tamamen benden kaynaklı bir hata sonucu ucu yamuldu tabi ben de herkes gibi düzeltmeye çalıştım ve mutlak son kalem kullanılmaz hale geldi ama kalemden o kadar memnun kaldım ki tekrar almaya karar verdim fakat sayfaya girdiğimde şu platinium pro use ları gördüm ve scanman kullandığım en iyi kalemlerden demiş . Açıkçası aklım karıştı pentel smash kullandığım en iyi kalem ama acaba pro use daha iyi olabilir mi? kalemi yazı yazmak ve test çözmek için kullanıyorum ve kalemle günlük en az 6-7 saat vakit geçiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

arkadaştan yaklaşık 10 ay kadar önce pentel smash almıştım tamamen benden kaynaklı bir hata sonucu ucu yamuldu tabi ben de herkes gibi düzeltmeye çalıştım ve mutlak son kalem kullanılmaz hale geldi ama kalemden o kadar memnun kaldım ki tekrar almaya karar verdim fakat sayfaya girdiğimde şu platinium pro use ları gördüm ve scanman kullandığım en iyi kalemlerden demiş . Açıkçası aklım karıştı pentel smash kullandığım en iyi kalem ama acaba pro use daha iyi olabilir mi? kalemi yazı yazmak ve test çözmek için kullanıyorum ve kalemle günlük en az 6-7 saat vakit geçiriyorum

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

• quote:

arkadaştan yaklaşık 10 ay kadar önce pentel smash almıştım tamamen benden kaynaklı bir hata sonucu ucu yamuldu tabi ben de herkes gibi düzeltmeye çalıştım ve mutlak son kalem kullanılmaz hale geldi ama kalemden o kadar memnun kaldım ki tekrar almaya karar verdim fakat sayfaya girdiğimde şu platinium pro use ları gördüm ve scanman kullandığım en iyi kalemlerden demiş . Açıkçası aklım karıştı pentel smash kullandığım en iyi kalem ama acaba pro use daha iyi olabilir mi? kalemi yazı yazmak ve test çözmek için kullanıyorum ve kalemle günlük en az 6-7 saat vakit geçiriyorum

Bildiğinden şaşma

• quote:

quote:

Bildiğinden şaşma

benim smashımın basma yerindeki plastik çıktı. yapıştırayım kullanmaya devam edeyim. ama dikkatsizliğim sonucu dış gövde hasar gördü. beyaz renkli smash alacağım. bursum 1 kaç haftaya yatar en geç. bursum yatınca smash mı alayım yoksa platinum pro usemi acaba? ha bu arada arkadaşlarım yine smash istiyolar. stok vardır umarım elinizde 2 tane alıcam sanırım

• quote:

quote:

Bildiğinden şaşma

tam da beklediğim cevap o smash tan devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

quote:

Bildiğinden şaşma

benim smashımın basma yerindeki plastik çıktı. yapıştırayım kullanmaya devam edeyim. ama dikkatsizliğim sonucu dış gövde hasar gördü. beyaz renkli smash alacağım. bursum 1 kaç haftaya yatar en geç. bursum yatınca smash mı alayım yoksa platinum pro usemi acaba? ha bu arada arkadaşlarım yine smash istiyolar. stok vardır umarım elinizde 2 tane alıcam sanırım

Var hocam : )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

quote:

Bildiğinden şaşma

Var hocam : )

tamamdır bursum yatsın sipariş ederiz. alacağım 5. smash olucak galiba

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.