Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam hocam bir seneyi geçti senden smash alalı daha bir sıkıntısını görmedim.Smash'a uygun metal ucuna zarar gelmesini önleyecek kalem boyutunda ve şeklinde (yuvarlak ince cebe sığacak şekilde) bir muhafaza kabı bulabilir miyim acaba var mı böyle ürünler?
    Ekleme:Şu tarz ama daha ince kalem boyutuna daha yakın bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Ağustos 2013; 19:03:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Bende kalem kutusu bulma konusunda çok zorlanıyorum.Dediğin tarz bir kutu bende arıyorum ama bulamadım : ( Bulursan buraya yaz : )
  • pentel smash almak istiyorum sizden pm attım size ordan görüşebilirmiyiz
  • Bende bir Smash aldım. Dış yüzeyi çok güzel ne metal kadar ağır nede plastik gibi geliyor ele (zaten karışım diye biliyorum) Uç derecesini belli eden yerden kalemin ucuna kadarki kısım yumuşak bir madde daha çok uzun süreli yazılar yazmadım ancak eli terletmez ve rahat gibi duruyor basama yeri ve mütevazi görünümüyle eliniz için biçilmiş kaftan

Ayrıca şunuda tanıtıma koyun derim, etkileyici

• kredi kartiyla smash almak istiyorum zaten almistim cok memnundum calindi ama 10 tl masraf giriyor ya baska yol yok mu
  • 1 adet sipariş verdim hadi bakalım gelince ilk izlenimlerimi paylaşacağım ayrıca bir inceleme bile yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 17 Ağustos 2013; 1:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

kredi kartiyla smash almak istiyorum zaten almistim cok memnundum calindi ama 10 tl masraf giriyor ya baska yol yok mu

Sanalpazardan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

kredi kartiyla smash almak istiyorum zaten almistim cok memnundum calindi ama 10 tl masraf giriyor ya baska yol yok mu

hocam orda da 44 tl ama :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

hocam orda da 44 tl ama :(

kargo dahil ama
  • Kargo bekleniyor
  • TOMBOW ZOOM Mekanik Kalemi için Görüşlerim;

Fiziksel; Kalem genel olarak büyüklük ve kalınlık açısından ilk elime aldığımda Faber-Castell'in GRIP Bold kalemini hatırlattı. Ancak kullanılan malzemeden sanırım, gayet ağır. Ancak ağırlık merkezinin iyi ayarlanmış olmasından dolayı eli çok yormuyor. Kalem arkası çok güzel konumlanmış, ucu basmak çok kolay. Ayrıca kaleme ayrı bir hava veren (dolma kalem havası katıyor) kapak kısmı, kalemin arkasına takılabilir şekilde yapılmış ve takınca sanki oranın bir parçasıymış izlenimi veriyor. Çok hoş olmuş, ayrıca arkasındaki uç açmak için basılan klik yine aynı şekilde kolaylıkla kapak ile birlikte kontrol edilebiliyor. Kalemin kapağını açmak ne kadar zorsa kapak da o kadar kolay ve şık. Ancak uç kolay çıkarılıp takılabilir şekilde değil, kalemi neredeyse çırılçıplak bırakıyorsunuz. Ve eklemek isterim ki, silgi, hiç silgi koymasalarmış keşke dedirttirecek kadar dandik duruyor. Keşke kaleme yakışır bir tamamlama yapsalarmış orayı.

Malzeme Kalitesi; Malzeme kalitesi bir hayli iyi olsa da, önceki maddede belirttiğim üzere, kalemin ağır olmasının asıl sebeplerinden biri. Elinizin tuttuğu kısma gelen plastik kısım, uzun yazı yazanlar için hayat kurtarıcısı niteliğinde. Ancak şekilsiz düz siyah plastik-silikon karışımı, her ne kadar sade bir görüntü izlenimi verse de, çok kolay deforme olabilir şekilde bir izlenim bıraktı bende.

Mekanik Kalemlerin en önemli yeri, Ucu; Gayet güzel bir ucu var ve benim gibi solak ve çok bastırarak yazan biri olarak bile herhangi bir uç kırılması problemi ile karşılaşmadım. Gayet akıcı bir biçimde yazı yazabiliyorsunuz.

Sonuç; Genel olarak kalemden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hem hediye için, hem özel kullanım için ideal. Kalem çok şık, kutusu da şıklığına ayrı bir güzellik katıyor. Ancak günlük kullanım için, Smash vb. kalemlerin kullanılabilirliği çok daha rahat olacaktır.

• Ebayda çoğu üzerinde rotring yazan rotring 600 ler 100 doların üzerinde sizinki nasıl bu kadar ucuz. Ben de aldım sizden rotring 600 o yüzden soruyorum. Ebayda o fiyatları görünce şaşırdım.
  • Yalan o fiyat türkiyede de benzer fiyatlarda

• Hangi bankalar ile anlaşmalısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinedeneme

Hangi bankalar ile anlaşmalısınız?

Hsbc ile sanal eft yapacaksan zaten banka önemli olmuyor genelde bütün bankalar aşağı yukarda aynı havale ücretini alıyor.Birde ptt hesabım var en uygun havale bunda oluyor 2tl bir ücret çıkarıyorlar.
  • pentel smash ın ucu içine giriyor mu
  • Anladım. İş bankası internet şubesinde 1 tl haberiniz olsun.

Not: Bir kaç gün içerisinde uni shift için geleceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .crazyturtle.

pentel smash ın ucu içine giriyor mu

Hayir

• İyi günler. Uni shift için geleceğimi söylemiştim bu diğer hesabım. 0.5 almak istiyorum ama renk konusunda kararsızım acaba kendiniz çekip koyabilir misiniz? İnternetteki fotoğraflarda arka planla oynayarak bazı renkleri daha güzel göstermişler :) Bir de ptt hesabınızı gönderir misiniz?
  • Kardeşim elinde pentel stein p315 var mı?Varsa ne kadar ve kalem güzel mi?Cevaplarsan sevinirim@ScAnMaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispartalı sezai -- 2 Eylül 2013; 15:50:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.