Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
877
Cevap
118
Favori
112.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar rotring 500 veya 600 siyah renk var mı elinizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viskozite -- 2 Temmuz 2013; 15:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite

Merhabalar rotring 500 veya 600 siyah renk var mı elinizde ?

Rotring 600 siyah var.60tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 2 Temmuz 2013; 15:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

500 var mi peki elinizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

500 var mi peki elinizde ?

yok hocam
  • Pentel smash limited edition elinizde var mı ? Hangi renkler elinizde var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pious

Pentel smash limited edition elinizde var mı ? Hangi renkler elinizde var ?

kirmizi
    beyaz
    mavi
    yesil
    haki rengi var.

• Arkadaştan pentel smash ve bir kutu pentel ain stein 4B 0.5 uç sipariş etmiştim.Toplamda 44 tl para transfer ettim.Bugün kargom geldi bir de ne göreyim. 2.5 lira hakkının geçmemesi için 2 adet Dixon Ticonderoga kurşun kalem göndermiş. Kendisine teşekkürü borç bilirim umarım Dixon Ticonderoga kaleminin de bağımlısı olmam 2. alışverişim yine hızlı yinegüvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzakar -- 16 Temmuz 2013; 12:25:07 >
  • Merhaba. İlanınızı uzun süredir uzaktan takip ediyorum. İyi bir kalem arayışına girdim bende. Araştırırken rotring 500 gözüme takıldı ve hepsiburada da satıldığını gördüm. Fakat fiyat olarak 22 lira civarı bir şey hb.de. İlanınızda 40 lira yazmışsınız. Acaba ilanınız rotring 500 için güncel değil mi? Veya üretim yerine göre kalitesi değişiyor mu,var mı böyle bir şey?
    Yanlış anlamayın amacım ilanınızı baltalamak değil. Bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorum sadece İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozy87

Merhaba. İlanınızı uzun süredir uzaktan takip ediyorum. İyi bir kalem arayışına girdim bende. Araştırırken rotring 500 gözüme takıldı ve hepsiburada da satıldığını gördüm. Fakat fiyat olarak 22 lira civarı bir şey hb.de. İlanınızda 40 lira yazmışsınız. Acaba ilanınız rotring 500 için güncel değil mi? Veya üretim yerine göre kalitesi değişiyor mu,var mı böyle bir şey?
    Yanlış anlamayın amacım ilanınızı baltalamak değil. Bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorum sadece İyi satışlar

İlan güncel değil uyari için sag olun

• pentel smash in kutusu sertifikası vs var mı?
  • Hocam bana rotring 500 lâzımdır yav sizde de yokmuş. :/ internetten alışverişe pek guvenmiyorum malesef. Bana yardımcı olabilir misiniz? Tanidiklarinizdan var mi satan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 20 Temmuz 2013; 14:42:29 >
  • aszxdc A kullanıcısına yanıt
    Onlar + kullanma klavuzuyla beraber geliyor

Şaka bir yana yurtdışından gelen ürünler kutulu olmaz çünkü kutu olunca maliyeti baya artıyor ve bu size yansır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozy87

Merhaba. İlanınızı uzun süredir uzaktan takip ediyorum. İyi bir kalem arayışına girdim bende. Araştırırken rotring 500 gözüme takıldı ve hepsiburada da satıldığını gördüm. Fakat fiyat olarak 22 lira civarı bir şey hb.de. İlanınızda 40 lira yazmışsınız. Acaba ilanınız rotring 500 için güncel değil mi? Veya üretim yerine göre kalitesi değişiyor mu,var mı böyle bir şey?

İlan güncel değil uyari için sag olun

Pm

• ilan güncellense aslında çok iyi olur örnek Uni Kuru Toga Roulette Siyah 0.5mm Gri 45tl gg fiyatıda 45 tl gibi
  • Konu güncellendi
  • PM atıldı, ilan takip
  • Üniversiteyi kazandım kazandığım bölüm aşırı not tutmam gereken bir bölüm uzun yazım için hangi kalemleri daha çok tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: please44

Üniversiteyi kazandım kazandığım bölüm aşırı not tutmam gereken bir bölüm uzun yazım için hangi kalemleri daha çok tavsiye edersiniz ?

Sana kalmış kardeşim metal kalem yerine plastik kalem tercihi yaparsan sorun yaşamazsın çok uzun yazacaksan.
  • Sonunda geldi..

Teşekkür ediyorum, yeni siparişlerde görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Sonunda geldi..

Teşekkür ediyorum, yeni siparişlerde görüşmek üzere

Tombow zoom için yorumunu beklerim referans olmasi için.Hayirli gunlerde kullan

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.