Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezunum, bir sene daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.Hem testler olsun, denemeler olsun ,gerek yazı yazmak olsun hangi kalemi önerirsiniz ?

@ScAnMaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Men -- 2 Eylül 2013; 20:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Men

mezunum, bir sene daha üniversite sınavına hazırlanıyorum.Hem testler olsun, denemeler olsun ,gerek yazı yazmak olsun hangi kalemi önerirsiniz ?

@ScAnMaN

Size kalmış.

Smash-graph 1000 olabilir metal tutma yeri olanlardan pro use 1 veya 2-uni shift-uni kuru toga high grade
  • pentel smash almak istiyorum kapıda ödeme yapabiliyor musunuz ?
  • Pentel smash'I gittigidiyordan aldım ama malatyadan gönderdiğinizi sonradan gördüm kalem fiyatı koymaz ama kargo 10 tl üstü çıkarsa bi daha sizden alırmıyım bilmiyorum. Bu arada izmirdeyim. 2 gün sonra sevincem mi üzülcem mi göreceğiz.
  • Daha sipariş ettiğim pentel smash gelmeden ikinci bir kalem almaya karar verdim. Üniversiteye hazırlık malum test not falan eli yormayacak bir kalem daha tavsiye ederseniz sevinirim. Pentel'i aşındırmak istemem ikinci kalem şart bide düşmeye karşı daha dayanıklı olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: floyd35

Pentel smash'I gittigidiyordan aldım ama malatyadan gönderdiğinizi sonradan gördüm kalem fiyatı koymaz ama kargo 10 tl üstü çıkarsa bi daha sizden alırmıyım bilmiyorum. Bu arada izmirdeyim. 2 gün sonra sevincem mi üzülcem mi göreceğiz.

Kargo 4.30tl. İzmir olması bir şey değiştirmiyor.Ülkenin her şehrine aynı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

pentel smash almak istiyorum kapıda ödeme yapabiliyor musunuz ?

Kapıdan ödeme yok hsbc veya pttye havale yaparak alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: floyd35

Pentel smash'I gittigidiyordan aldım ama malatyadan gönderdiğinizi sonradan gördüm kalem fiyatı koymaz ama kargo 10 tl üstü çıkarsa bi daha sizden alırmıyım bilmiyorum. Bu arada izmirdeyim. 2 gün sonra sevincem mi üzülcem mi göreceğiz.

Şunuda belirtmek isterim İzmire 1 günde ulaşabiliyor kargolar çoğu zaman çünkü uçak kargo ile gönderim yapıyorum. Tekirdağa bile 1 günde ulaşan kargom mevcut oda Malatya ile arasında inanılmaz bir mesafe var.
  • Pentel Smash ile Limited edition'u arasında renk dışında bir fark var mı ? Hangisini önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Pentel Smash ile Limited edition'u arasında renk dışında bir fark var mı ? Hangisini önerirsiniz

Fark yok renk size kalmış : ) Kırmızı olabilir
  • Hocam sanalpazardan alırsak 44,90'ın üstüne 3-5 lira kitlemezler demi ?44,90 a kargoyla halletmiş oluruz herhalde ?
  • Aynen ekstra para ödemiyorsunuz kargo dahil herşey dahil.
  • Kardeşim smash ı izzat senden yani forumdan alsak 35tl+2tl(havale)+kargo parası mı ödeyeceğiz bir de kargo parası ne kadar?
  • Ispartalı sezai kullanıcısına yanıt
    4tl kargo parası
  • OHTO Super Promecha 1500P Mekanik Kurşun Kalem
    nasıl hocam bu sence 0.4 ü var mı elinde ?

edit:sahibinden dusunuyorum kargo ne kadar acaba ?

@ScAnMaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 11 Eylül 2013; 19:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

OHTO Super Promecha 1500P Mekanik Kurşun Kalem
    nasıl hocam bu sence 0.4 ü var mı elinde ?

edit:sahibinden dusunuyorum kargo ne kadar acaba ?

@ScAnMaN

0.5 var sadece havale ile kargo dahil 70tl buradan alırsan.Sanalpazardan özel ilanda açabilirim 75tlden.Hangisini istiyorsan özel mesaj atabilirsin.
    Bu kalemden çok sattım özel mekanizması sayesinde kendi alanında tek.Kalemi uzatıp kısalta biliyorsun ayrı olarak her bastığında ucun ne kadar çıkması gerekiyor onuda ayarlayabiliyorsun 2 özel mekanizması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 11 Eylül 2013; 19:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

4tl kargo parası

Kardeşim yani burada alırsak herşey dahil 41 tl ye geliyor demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartalı sezai

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

4tl kargo parası

Kardeşim yani burada alırsak herşey dahil 41 tl ye geliyor demi?

evet
  • Pentel Smash siparişi verdim hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 14 Eylül 2013; 19:13:12 >
  • Dün 1 adet Pentel Smash satın almıştım.Yaklaşık 22 saat içerisinde elime ulaştı ve paketlemesi gerçekten çok iyidi.
    Bu kadar hızlı ve güzel bir şekilde gelmesinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.