Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalemler geldi. Cok guzel paketlenmis. Her yonuyle guzel bir alisveristi. Tesekkurler scanman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.7 uçlu kalemlere alıştım,önceden farketmiyordu lakin şu 3 senedir 0.7 diye tutturdum.elinizde pentel smash 0.7 var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 1 Ekim 2013; 22:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

0.7 uçlu kalemlere alıştım,önceden farketmiyordu lakin şu 3 senedir 0.7 diye tutturdum.elinizde pentel smash 0.7 var mı?

Sadece 0.5mm var hocam.
  • peki dostum,zaten kalem efsane uç sorun oluşturmaz umarım benim için.elinizde kaç tane var almayı düşünüyorum.

• pm attim.

• Ben de arkadaştan birkaç ay önce bir adet beyaz pentel smash aldım. paketleme kargo işlem harika.
    yalnız beyaz renk almak isteyen arkadaşlara bir uyarım var, tutamak yerindeki siyah noktalar, zamanla silgi gibi iz bırakıyor
    o tutamak boyunda. beyazı malesef kırçıllı bir renge döndü.

edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -immortal- -- 8 Ekim 2013; 19:53:22 >
  • Merhaba :) pm attım galiba görünmüyor bi bakar mısın?

• üstad kalemler için önerebilceğin ain den daha uygun bir uç var mı? @ScAnMaN

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

üstad kalemler için önerebilceğin ain den daha uygun bir uç var mı? @ScAnMaN

Pentelin piyasada yine ucuz uçları olması gerekti.Onun haricinde pek seçenek yok gibi bildiğimiz klasik uçlardan alacaksın mecbur.
  • Takip
  • Hocam smash veya d'ache nin gg linki yok mu?

• Gerçekten güvenilir satıcıdır. Her yönüyle çok güzel olmuştu 1 yıl önce Smash alışverişimiz. Eğer kaybolursa (ki umarım kaybolmaz) Rotring 600 veya sende varsa Lamy Safari mekanik kalem alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izbarçogg

Hocam smash veya d'ache nin gg linki yok mu?

http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/pentel-smash-q1005-mekanik-kursun-kalem-0-5-mm-93107419

Smash için.
  • acaba bu kalemi adana da elden bulabileceğim bir yer var mı belki bilirsiniz?
  • Rotring 600 tükenmez bulunabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

acaba bu kalemi adana da elden bulabileceğim bir yer var mı belki bilirsiniz?

Hayır yok
  • pm
  • Pentel Smash siparişim az önce elime ulaştı.Paketleme çok iyiydi.Teşekkürler

• Hocam Pentel PG5 var mı?
  • Hocam pentel marka hangi kalemleri tavsiye edersiniz? Cok cesit var kararsiz kaldim. Gunluk yazi icin kullanacagim.

Edit: Hocam Q1005 lerin hangi renkleri mevcut bir de 2B uc var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 6 Kasım 2013; 15:19:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.