Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.11.2013 te GG üzerinden telinli42 nicki ile 1 adet daha Pentel Smash aldım. Az önce elime geçti. Yaklaşık 1 sene önce de aynı özen ve hızdı şimdi de aynısı. Teşekkürler.

Güncelleme : Ödeme onayı yapmak istediğimde aşağıda ki ekran karşıma çıktı. Durumu yetkililere bildirdim ama sorun halen çözülemedi. Geciken onay için kusura bakmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 13 Kasım 2013; 16:16:10 >

• Jesse James kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın hocam umarım problemi düzeltirsiniz onayın acelesi yok : )
  • penfreak P kullanıcısına yanıt
    Alışverişten memnun kalmanız çok güzel.Tekrar görüşmek dileği ile : )
  • Parayi yatirdim umarim aldigim urunlerden memnun kalirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu konuyu neden görmedimki daha önce :) bir kalem hastası olarak en yakın zamanda bir tane alacağım sizden. hayırlı işler :)
  • 4 adet uc 1 adet smash satin aldim.Hizli gonderi ve guvenilir satici.

• gerçekten çok hızlı ve güvenilir.zaten yazmamızada gerek kalmamış referanslar döktürüyor :) tekrar görüşmek dileğiyle..
  • Bende 1 Adet Pentel Smash + 2 adet 4b uç içim eft yaptım, kargo bekleniyor.

Düzenleme :Teslim aldım çok memnun kaldım teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 25 Kasım 2013; 13:29:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PM
  • Ayın 24'ünde akşam sipariş vermiştim, ScAnMaN 25'inde kargoya vermişti ve biraz önce teslim aldım. Pentel Graph 1000 ve Ain Stein 4B uç sipariş etmiştim, ikisi de çok iyi. Teşekkürler.
  • pentel smash aldım herhangi bir sorun çıkmadı. paketleme mükemmeldi. bu arada scanman hediye olarak dixon kurşun kalem yollamış yanında sağolun hocam
  • Scanman merhaba bende pentel smash q1005 istiyorum elinizde hali hazırda varsa en kısa zamanda temin etmek istiyorum

• Yaklaşık 1 senedir bu arkadaştan aldığım Pentel Smash kalemimi kullanıyorum. Harika bir kalem. Hiç tereddüt etmeden, böyle şık ve kaliteli bir kaleme sahip olabilirsiniz. :)
  • Hocam bu kalemin mavisini almayı düşünüyorumda burdaki ilanda yok
    http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/tombow-zoom-l102-0-5mm-mekanik-kursun-kalem-98971748#product-information
    forum fiyatı nedir bunun ? eft yada ptt ile satın alırsak yani ;)
  • TSelcuk kullanıcısına yanıt
    Mavisi var hocam seçeneklerde dikkatli bakarsanız görürsünüz.EFT ile 50tl
  • Bizim gibi haşin adamlar için 0.7 ve 0.9 seçenekleri mevcutmu. Bakındım ama göremedim
  • Eyvallah
  • Smash Limited hangi renkler var şu an?

• Emre kullanıcısına yanıt
    mavi-yeşil-kırmızı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.