Bildirim
PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (34. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel günlerde kullanın hocam umarım problemi düzeltirsiniz onayın acelesi yok : ) ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Alışverişten memnun kalmanız çok güzel.Tekrar görüşmek dileği ile : ) ______________________________
-
Parayi yatirdim umarim aldigim urunlerden memnun kalirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu konuyu neden görmedimki daha önce :) bir kalem hastası olarak en yakın zamanda bir tane alacağım sizden. hayırlı işler :) -
4 adet uc 1 adet smash satin aldim.Hizli gonderi ve guvenilir satici.
gerçekten çok hızlı ve güvenilir.zaten yazmamızada gerek kalmamış referanslar döktürüyor :) tekrar görüşmek dileğiyle.. -
Bende 1 Adet Pentel Smash + 2 adet 4b uç içim eft yaptım, kargo bekleniyor.
Düzenleme :Teslim aldım çok memnun kaldım teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 25 Kasım 2013; 13:29:11 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
PM -
Ayın 24'ünde akşam sipariş vermiştim, ScAnMaN 25'inde kargoya vermişti ve biraz önce teslim aldım. Pentel Graph 1000 ve Ain Stein 4B uç sipariş etmiştim, ikisi de çok iyi. Teşekkürler. -
pentel smash aldım herhangi bir sorun çıkmadı. paketleme mükemmeldi. bu arada scanman hediye olarak dixon kurşun kalem yollamış yanında sağolun hocam -
Scanman merhaba bende pentel smash q1005 istiyorum elinizde hali hazırda varsa en kısa zamanda temin etmek istiyorum
Yaklaşık 1 senedir bu arkadaştan aldığım Pentel Smash kalemimi kullanıyorum. Harika bir kalem. Hiç tereddüt etmeden, böyle şık ve kaliteli bir kaleme sahip olabilirsiniz. :) -
Hocam bu kalemin mavisini almayı düşünüyorumda burdaki ilanda yok
http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/tombow-zoom-l102-0-5mm-mekanik-kursun-kalem-98971748#product-information
forum fiyatı nedir bunun ? eft yada ptt ile satın alırsak yani ;) -
Mavisi var hocam seçeneklerde dikkatli bakarsanız görürsünüz.EFT ile 50tl ______________________________
-
Bizim gibi haşin adamlar için 0.7 ve 0.9 seçenekleri mevcutmu. Bakındım ama göremedim -
mükemmel seçenek
http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/ohto-promecha-1000-0-7mm-mekanik-uclu-kalem-99316176______________________________
-
Eyvallah -
Smash Limited hangi renkler var şu an?
mavi-yeşil-kırmızı ______________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X