Şimdi Ara

PELİKAN DOLMA KALEMLER GELDİ.SIFIR GARANTİLİ (PENTEL SMASH) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
877
Cevap
119
Favori
112.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Hocam pentel marka hangi kalemleri tavsiye edersiniz? Cok cesit var kararsiz kaldim. Gunluk yazi icin kullanacagim.

Edit: Hocam Q1005 lerin hangi renkleri mevcut bir de 2B uc var mi?

Günlük yazım için smash öneririm siyah, kırmızı. Mavi. Yeşil rengi var uc olarak ise 4b var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Hocam pentel marka hangi kalemleri tavsiye edersiniz? Cok cesit var kararsiz kaldim. Gunluk yazi icin kullanacagim.

Edit: Hocam Q1005 lerin hangi renkleri mevcut bir de 2B uc var mi?

Günlük yazım için smash öneririm siyah, kırmızı. Mavi. Yeşil rengi var uc olarak ise 4b var sadece

Beyaz olaymis iyiymis :/ bir sorum daha var hocam siyah 2005 digerleri 2013 model mi yoksa siyah da yeni mi? Yani kullanilmamistir ona lafim yok da 8 yillik kalem mi oluyor siyah olan?

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Siyah olanda yeni hocam 8 yıllık kalem değil yani : )
  • quote:

Siyah olanda yeni hocam 8 yıllık kalem değil yani : )

Tamam hocam sagolun 10 gun icinde siparisimi verecegim kusura bakmayin meraktan sordum :D o da yani 8 yildir sizin elinizde mi duruyor manasinda degildi 2005de uretimi durduruldu yazinca dusundum 2005-2013 arasi mekanizmasinda degisme olmus mudur o nedenle limited alsam daha mi iyi olur manasinda idi :)

Bir de 5tl fark var ondan sey ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 7 Kasım 2013; 2:42:46 >
  • Hocam pentel smash q1005 white in yakin zamanda stokta olma durumu var mi? Yoksa kirmiziyi birkac gune siparis edecegim de cevaplarsaniz sevinirim.

• quote:

Hocam pentel smash q1005 white in yakin zamanda stokta olma durumu var mi? Yoksa kirmiziyi birkac gune siparis edecegim de cevaplarsaniz sevinirim.

Beyaz gelmeyecek hocam.
  • pentel smash siyah var mı elinizde
  • quote:

quote:

Hocam pentel smash q1005 white in yakin zamanda stokta olma durumu var mi? Yoksa kirmiziyi birkac gune siparis edecegim de cevaplarsaniz sevinirim.

Beyaz gelmeyecek hocam.

Tamam hocam oyleyse. Gittigidiyor kullanici adim turkoglu60 kirmizi renk pentel smash q1005 in siparisini veriyorum. 1 ay sonra aynisindan bir tane daha siparis edecegim arkadasima yollayacagim onu da. Bunun hediyesi yok galiba ama yaninda dixon holographic yollarsaniz sevinirim :) turk usulu malum ayagimiz alissin daha alisveris yapacagiz :) iyi satislar

Edit: YKB cevap vermedigi icin siparisim tamamlanmadi ancak sepetimde. Gece tekrar deneyecegim iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 10 Kasım 2013; 16:59:46 >

• quote:

quote:

quote:

Beyaz gelmeyecek hocam.

Tamam hocam oyleyse. Gittigidiyor kullanici adim turkoglu60 kirmizi renk pentel smash q1005 in siparisini veriyorum. 1 ay sonra aynisindan bir tane daha siparis edecegim arkadasima yollayacagim onu da. Bunun hediyesi yok galiba ama yaninda dixon holographic yollarsaniz sevinirim :) turk usulu malum ayagimiz alissin daha alisveris yapacagiz :) iyi satislar

Edit: YKB cevap vermedigi icin siparisim tamamlanmadi ancak sepetimde. Gece tekrar deneyecegim iyi gunler

Tamam hocam almanı bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyaz gelmeyecek hocam.

Tamam hocam almanı bekliyorum

Siparisi verdim hocam

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Yanında dixon hediye ederim ama klasik modelinden.Diğer modelinden elimde az var paketi bozamam yani : )
  • quote:

Yanında dixon hediye ederim ama klasik modelinden.Diğer modelinden elimde az var paketi bozamam yani : )

Tamam hocam o da olur sagolun. Kursun kalemi cok kullansam setini alacaktim da uclu varken pek ragbet gormuyo :D neyse su pentel smash yeterince idare eder zaten bekliyorum

• Pentel smash ın ucu içine giriyor mu? Birde hangi bankalardan eft yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 11 Kasım 2013; 21:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Pentel smash ın ucu içine giriyor mu? Birde hangi bankalardan eft yapabiliriz

Ucu içine girmiyor ptt ve hsbc bankasından havale yapabilirsin.
  • Pentel Smash gg ve sanalpazar kapanmış neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Pentel Smash gg ve sanalpazar kapanmış neden?

Hayır satışta linkleri yenilemeyi unuttum konuda gg ve sanalpazarda pentel smash araması yapın çıkar

• quote:

quote:

Hayır satışta linkleri yenilemeyi unuttum konuda gg ve sanalpazarda pentel smash araması yapın çıkar

50 liraya rahat bi kalem onerirseniz almak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste_1927

quote:

quote:

50 liraya rahat bi kalem onerirseniz almak isterim.

Pentel smash
  • ScAnMan arkadaşımızdan 1 Smash, 1 Platinum Pro-Use I, 1 Pentel PG-5 ve 4B Ain Stein uç sipariş ettim. Pazartesi günü EFT yaptım. Kendisini bilgilendirmek için telefonla aradığımda siparişe dixon kurşunkalem koymayı unuttuğumu farkettim. Kendisine durumu anlatıp kurşunkalemin ücretini de ayrca eft yapacağımı, aynı kargoya kurşunkalemi de koymasını rica ettim. Israrlarıma rağmen kalemin ücretine gerek olmadığını, kargo paketine dahil edeceğini belirtti. Salı günü iş için şehir dışına çıkmıştım. İş arkadaşım beni aradı ve kargomun geldiğini haber verdi. 24 saatten kısa sürede (Malatya'dan Samsun'a) kargo ulaşmış. Bu sabah paketi açtım.
    Öncelikle paketleme harika. 4 kalem de nefis. Ucu henüz denemedim.
    Benim için harika bir alışverişti.
    Buradaki tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum...
    Teşekkürler ScAnMan...
  • Hesap no lazim

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.