Şimdi Ara

pelikan mürekkebi ile ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pelikan mürekkebi ile kaç sefer kartuş dolumu yapabilirim deniyen arkadaşlar var mı?

• Ben denedim fena olmuyor. Eski bir hp yazıcıda denemiştim. Çıktı kağıdına su dökülürse mürekkep akıyor. Ama kartuş bozuldu, ondan mı bilmiyorum. 2-3 kere doldurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardon -- 23 Aralık 2007; 16:13:25 >
  • Üretim amacı kalem doldurmak olan mürekkep ile pikolitre düzeyinde mürekkep çıkışı olan karkuşları doldurmanın mantıklı bir tarafı yoktur. Eğer sıradan mürekkepler ile dolum yaparsanız kısa süre içerisinde kartuşunuz bir daha kullanılmayacak şekilde bozulacaktır. Dolum için piyasada satılan uygun fiyatlı dolum kitlerinden birini tercih edin.
  • shadow arkadaşında söylediği gibi pikolitre düzeyinde delikler sahip olan kartuşa dolmakalemin deliğinden geçecek düzeyde partiküller içeren bir mürekkep koyarsan kısa zamanda içindekifiltre kağıdı iş göörmez hale gelip kullanamayacaksındır... böyle bir şey olursa satın alacağınız yazıcı mürekkebini tersten kartuşa aparat yardımıyla pompalayın ama yinede kartuşunuz hasta kalacaktır, sadece bir süre daha kullanmaya devam edebilirsiniz...

benzetme yapacak olursan kartuşun zerindeki delik normal bir su borusu çapında ise, dolmakaleminki kanalizasyon büyüklüğünde diyebiliriz...
  • bilgilendirdiğinizi için teşekkürler... galiba pelikan mürekkebi ile doldurmak pek akıl karı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.