Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-5 Mayıs 2012 tarihlerinde 2 yılda bir düzenlenen Sodex Fuarında gerçekten de sektörün kalbi orada atıyor.Pellet konusu daha gelişmiş ürünlerle mutlaka fuarda yer alacak.2010 daki fuarda pellet konusunda ürünler vardı ama çok bilindik olmadığı için ilği çekmiyordu.Ama bu sene daha canlı olacak.Benim takip edebildiğim kadarı ile Kozlusan kazan,soba ve soba+kalorifer ve pellet brülörleri sergilenecek.Arı kazanda pellet kazanı ile katılıyor.Ayrıca İzmir li bir üretici olan Termopan da yeni üretimleri pellet kazanını fuarda sergileyecek.Bunun yanında Konya lı kazan üreticilerinden de umutluyum.İthak ürünlerde olacaktır mutlaka.Zibro Soba,soba+kalorifer,pellet üretim makinası ile katılıyor pellet konusunda.Ayrıca İtalyan pellet sobalarına fan üreten AACO Manufacturing firmasıda katılıyor.Demek ki Türkiye de ışık gördüler.Bu firma ile daha önce görüşmüştüm,fuara davet etmişler .Detayları fuar sonrası yazarım.

3-4 Mayıs Sodex fuarındayım. Gelecek arkadaşlarla haberleşirsek görüşürüz.

• Kunkar Merhaba,

Piyasaya yeni girmiş bir üreticiyim. Marka patent başvurum, emisyon ölçüm değerlerim var. Kül % 1,5, kükürt 0, ısıl değere 4.800 - 5.000 kcal.
    Numunelerim oldukça beğenildi ve hızlı dönüşler alıyorum.
    Dilerseniz size de 1 tona kadar numune gönderebilirim. Ambar aracılığı ile göndereceğimden miktar değişebilir. Ancak beğenirseniz 1 ton sözüm her zaman geçerlidir. İlk satın almanızda fiyattan düşerim.
    Piyasa beklentileri doğrultusunda 350 TL gibi bir fiyat talep etmiyorum, az ve öz müşteri ile çalışma niyetimdeyim.
    Dilerseniz bana 05322365392 numaralı cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Adım Osman.
    Görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pellet Üretici -- 2 Şubat 2016; 18:02:41 >
  • Birol bey İstanbul'daki fuarda pellet gözlemleriniz nedir var mı gelişmeler talep nasıl potansiyelde artış varmış pellet icin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuar bu sene pellet konusunda biraz daha hareketli idi.Ama yeterlimi derseniz hayır.Kozlusan Pellet sobasını tamamladı ,fuarda sergiledi,çok şık olmuş.Arıkazan da fuarda pellet kazanlarını sergiledi,oda gerçekten kaliteli ve arge yapılmış bir kazan,Termopan Pellet kazanlarına geçmek üzere yol alıyor ,ama bana göre daha işin başındalar geliştirmeler gerekli. Çetik pellet kazanı kaliteliye benziyor,ama çalışmasını vs. bilmediğim için çok yorum yapamam.Bu arada Konya firması olan Solimpeks bir İtalyan malı pellet sobalarının İthalatına başlıyor.Birde Bursa firması Caldera nın ciddi çalışmaları var Pellet kazanları konusunda.
    Yani Pellet artık bir yol almaya başladı.Hızlanması dileğiyle..
  • mbirol bey merhaba, izmirde müstakil evim var, yerden ısıtma sistemi var elektrikli kombi kullanıyorum. Haliyle son zamlardan sonra 2012 ve 2013 kışını elektrikli kombi ile geçirmem mümkün değil. Isıtılacak alan yaklaşık 175 m2. Pellet kazanı kullanmak istiyorum, Kozlusan'ı düşünüyorum fakat kaçlık almalıyım? nerden almalıyım? pellet kazanının yerden ısıtma ile uyumu nedir? ayrıca izmir'de yakıt bulmakta zorlanırmıyım gibi sorularım var. Anladığım kadarı ile siz bu iş ile uğraşıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz?
    Not: Benimle aynı durumda ve aynı koşullarda ikinci bir ev daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: G@LGE

mbirol bey merhaba, izmirde müstakil evim var, yerden ısıtma sistemi var elektrikli kombi kullanıyorum. Haliyle son zamlardan sonra 2012 ve 2013 kışını elektrikli kombi ile geçirmem mümkün değil. Isıtılacak alan yaklaşık 175 m2. Pellet kazanı kullanmak istiyorum, Kozlusan'ı düşünüyorum fakat kaçlık almalıyım? nerden almalıyım? pellet kazanının yerden ısıtma ile uyumu nedir? ayrıca izmir'de yakıt bulmakta zorlanırmıyım gibi sorularım var. Anladığım kadarı ile siz bu iş ile uğraşıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz?
    Not: Benimle aynı durumda ve aynı koşullarda ikinci bir ev daha var

www.odunpelleti.com geliştirmeye çalıştığımız.bilgi kaynağı olsun istediğimiz sitemiz.Yazılarımız kes yapıştır değil ,tamamen kendi tecrube ve araştırmalarımız.

• lalem iklimlendirme olarak
    1- pelet üretimimiz başlamıştır,
    üreticinin ve kulanıcının sıkıntısı aynı kalitesiz pelet,
    lalem iklimlendirme olarak üretim testlerimiz bitti.
    satıcı ve kulanıcıyı kaliteli 1. sınıf AB standartında beyaz pelet e kavuşturuyoruz.
    iki farklı ürünümüz olacak
    1_ çam ağaçından üretiyoruz,(kabuk suz) biz buna beyaz pelet diyoruz
    2_ orman üretim artığı çam ve odundan üretiyoruz,bunada esmer pelet diyoruz,
    üretimde kesinlikle kimyasal bağlayıcı kullan mıyoruz.
    üreticide kulanıcıda kaliteyi yaşasın.
    2- enrji tarımı çalıştayına lalem iklimlendirme olarak katıldık,
    çalıştayda pelet üretim makinaları ve bunları yakacak cihazların
    teşvik kapsamına girmesi için öneri verdik. inşallah pelet ürünleri teşvik kapsamına girecektir.

cihaz önerilerimiz;
    KOZLUSAN ve ARIKAZAN ın ürünlerini yakından takip eden biri olarak,
    Arı kazanın pelet kazanları doğalgaz kombisinde yaşamış olduğunuz konforu yaşatıyor.
    Kozlusan üç yeni ürün piyasaya sürdü
    1- pelet brülörü: 23 -30 kW
    mevcut kalorifer kazanını pelet kazanına çevire bilirsin
    2-hep beklediğimiz peelet sobası
    11 kw ısı gücünde Avrupa cihazlara eşdeğer ve fiyat avantajıyla piyasada
    3-hem pelet hem odun yakan kombinasyonlu pelet kazanı
    Logpel-23 (Hem Odun Hem Pellet) Brülorlü Odun Kazanı
    bu üründe çok güzel fakat kapasite 23 kw. yüksek kapasiteleri bekliyoruz.
    ürünleri ve kapasiteleri web sitemde inceleye bilirsiniz.

pelet üretim macerası arayanlara tavsiyem
    amerikayı yeniden keşfetmeyin gelin yardımcı olayım
    avrupada binlerce kullanılan makinalarla başlangıç yapın
    her şehirde üretim olsun,pelet cihaz satışları artsın,
    kaybolan milli servet katma değere dönsün

• KOMPAK PELET ÜRETİM MAKİNASI

HAM MADDE HAZNESİ, PELET PRESİ , ELEME ÜNİTESİ VE TOZ EMME ÜNİTESİ İLE TAM TAKIM

MALZEMEYE BAĞLI OLARAK SAATİK 150 -370 KG KAPASİTE

PELLET yakıtlı soba vs.
  • KOZLUSAN PELET BRÜLÖRÜ
    DETAYLARwww.mesmarket.com da

PELLET yakıtlı soba vs.
  • Serkan kurtcudan herkeze slm Manisa akhisarda baksan Makina ile yaptigimiz is birlikteligi sayesinde yeni pelet uretimtesisimizi kurduk imalatimiz baslamistir 3yillik deneyim be tecrubelerimizle hem kaliteli hercek Cam ve mese Peleti uretiyoruz hemde bu peletleri ureten saglam be guclu Mackinac be ekipmanlarinin uretimi yapiyoruz detayli bilgiicin 05426442822

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtar teslim pelet uretim tessizleri kurulumunu mdf suntan Cam mese kayin gibi basilmasi zorolan agaclari basma garantili makina ve ekipmanlari 2 yil garantimiz altinda olup cap 180mm Kiricicips makinsi ogutucu be kurutma unitelerimizin imalatlari baslamistir.

• hadi hayırlısı,Serkan meşe pelleti isterim bu yıl için 100 ton....
  • Kozlusanda peletlrrimiz testste kayiteyi yakalamak uzereyiz sizede ugrayacagim borolbey

• Kozlusanda peletlrrimiz testste kayiteyi yakalamak uzereyiz sizede ugrayacagim borolbey

• quote:

Orijinalden alıntı: türkiye pelet

Kozlusanda peletlrrimiz testste kayiteyi yakalamak uzereyiz sizede ugrayacagim borolbey

Hadi bakalım ,Kozlusan okeylerse ,benden de okeydir.Başarılar....
  • TOKAT GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
    ziraat fakültesi biyosistem mühendisliği bölümünün
    düzenlemeiş olduğu
    ENERJİ TARIMI VE BİYOYAKITLAR 2.ULUSAL ÇALIŞTAYINDA
    kozlusan ve lalem iklimlendirme stantdında
    pelet sobası ve pelet brülörü tanıtıldı.
    ürünlerle ilgili detaylar için;
    www.mesmarket.com

PELLET yakıtlı soba vs.

• 300 - 500 - 800 - 1000 Kg/h Kapasitelerinde Talaş, MDF Tozu, Çam talaşı, Zeytin Prinası ve çeşitli atıklardan Pellet üreten makinelerin imalatı yapılmaktadır. Üretimini yapmak istediğiniz materyalin cinsine göre Pellet makinesi imalatı yapılır.
    İsteğe göre Besleme Konveyörü, Karıştırıcı Mikser, Soğutucu, Taşıma ve aktarma konveyörleri ve dolum makineleri ile birlikte komple tesis kurulur.
    Makinemiz %100 yerli üretim olduğundan yedek parça ve servis garantilidir.

Çam ve meşe talaşı MDF tozu gibi vb. pelet üretimi yapılmaktadır. Hertürlü pelet ve makine ihtiyaçlarınız için - 0552 681 70 62 - BURSA/Nilüfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: arm makina

300 - 500 - 800 - 1000 Kg/h Kapasitelerinde Talaş, MDF Tozu, Çam talaşı, Zeytin Prinası ve çeşitli atıklardan Pellet üreten makinelerin imalatı yapılmaktadır. Üretimini yapmak istediğiniz materyalin cinsine göre Pellet makinesi imalatı yapılır.
    İsteğe göre Besleme Konveyörü, Karıştırıcı Mikser, Soğutucu, Taşıma ve aktarma konveyörleri ve dolum makineleri ile birlikte komple tesis kurulur.

Çam ve meşe talaşı MDF tozu gibi vb. pelet üretimi yapılmaktadır. Hertürlü pelet ve makine ihtiyaçlarınız için - 0552 681 70 62 - BURSA/Nilüfer

bunlari uretim halinde,aciklamali video izleyebilecegimiz link varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunkar

Birol bey İstanbul'daki fuarda pellet gözlemleriniz nedir var mı gelişmeler talep nasıl potansiyelde artış varmış pellet icin?

ISK SODEX 2012 ve Ekodünya 2012 fuarlarindan isitma agirlikli urun fotograflari.

PELLET yakıtlı soba vs.

daiwa dan hydro,radyator cikisli pellet yakitli soba.
    ---------------------------------------------------------------------------
     PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.
    italyan palazetti 'de temsil ediliyordu.
     PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.
    orta kapasiteli pellet uretim makinesi
    zibro'dan ECOWORXX PM30E
     PELLET yakıtlı soba vs.
    yine zibro 'dan ic mekan pellet sobasi.
     PELLET yakıtlı soba vs.
    kozlusan'dan yatay yanmali pellet yukleyicisi ve kalorifer kazani
     PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.
    yine kozlusan'dan daire ici pelet sobasi ve yanma haznesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: arm makina

300 - 500 - 800 - 1000 Kg/h Kapasitelerinde Talaş, MDF Tozu, Çam talaşı, Zeytin Prinası ve çeşitli atıklardan Pellet üreten makinelerin imalatı yapılmaktadır. Üretimini yapmak istediğiniz materyalin cinsine göre Pellet makinesi imalatı yapılır.

bunlari uretim halinde,aciklamali video izleyebilecegimiz link varmi ?

Pelet Talaş Presi linkinden resimleri gorebilirsiniz.
    daha hazırlık aşamasındayız. ilk resimlerimiz bunlar. çok yakında da video hazırlayıp yayınlayacağız.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.