Şimdi Ara

Peltek olduğumu daha yeni öğrendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet 28 yaşında adamım . hani okulda ya da arkadaş ortamında herkesin illa bi peltek konuşan arkadaşı olur ya işte benim hiç olmadı illa birilerinin sınıfında bir peltek çocuk olurdu bizim sınıfta da hiç yoktu. yani kuzenlerimin olsun ya da diğer sınıftaki arkadaşlarımın sınıf arkadaşı olsun peltek bir arkadaşları olduğunu görürdüm ortamlarda. neyse işte o peltek arkadaştan benim hiç olmadı , ne lisede ne ilkokulda üni de falan ortamımda hiç peltek olmadı ta ki o kara güne kadar. birgün kuzenle oturuyoz , yıllardır görmediğim küçük bi kuzenim peltek konuşuyordu ( yani ortamımdan bi insan değil hem küçük , hem de pek az gördüğüm bi akraba çocuğu ). peltek konuşuyordu , dili biraz peltek dedim. kuzen de dedi ki sen de pelteksin dedi. hadi lan dedim ben peltek miyim dedim ama gene de pek dikkate almadım dediklerini. neyse birgün insanların sesinin kayıtlarda neden farklı çıktığına dair bir yazı okudum ve ben de sesimin kayıtta farklı çıktığını biliyordum da yine de bunun üzerine bi gaza gelip aldım elime bir makale başladım okuyup telden kaydetmeye. kayıtları dinlerken bu gerçekle karşılaştım ben bariz peltek konuşuyorum lan. yani 28 yaşında adamım ben bu kadar peltek konuştuğumu bilmiyordum. sorum şu siz de bi sesinizi kaydetseniz alın elinize bi makale okuyun benim gibi pltek olduğunu bilmeyip de bu aydınlanmayı yaşayacak olacak başka kimseler var mı merak ediyorum.

• bu arada peltekliğim s ler üzerine peltekliğin ayrı türleri varmış. s yi derken dişe deyip de söyleniyor gibi oluyor.
  • konunun %70 i peltek %30 u olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozan Kütahyalı. -- 13 Ekim 2018; 22:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişle alakalı pelteklik S harfleri de dişler arasında boşluk varsa ondan değişik çıkıyor diş teli takabilirsin.
  • Mesela levent yükselin zalim şarkısını söylerken "zalim götü yüksekte benim bir kuru aşkım var" mı diyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.