Şimdi Ara

PELTIERLI SU SOĞUTMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar su soğutma bloklari ve cyclone ekran kartı evde bir kenarda duruyordu 1 ay önce peltieri keşfettim hemen alibabadan şiparis ettim.
    güzelbi sogutma sistemi yapicaktim işlemcinin direk üstüne koyucaktim onun üstünede su soğutma bloğunu ama biraz araştirdikdan sonra peltierin terleme yaptigini kasa icinde yada anakarta yakin bi konumda tehlikeli olucahini dusundum eski gts 450 cyclone ekran kartımı söküp fani ve bloğunu cikarttim bloğun altina peltieri koydum onun altinada aliminyum su sogutma blogunu koydum kasanin arkasina montaladim ardindan islemci blogunu taktim pompayi radyatoru filan.

su akışı

ilk önce ekran kartında soğuyicak
    sonra işlemciye gelicek islemcide biraz ısınacak işlemciden sonra radyatöre gelicek radyatörde birazdaha soğuyicak sonra pompaya gelicek pomadan tekrar ekran kartı bloğuna

masaüstümü sattigim icin arkadasin pentium kasainda denedim ilk kendi kasasindaki sicakliklara baktim sonra stres teste soktum boşta 40 derecelerde stres testte 65 lere kada cikti 3.2 ghz deydi bunu 3.8 ghz cikarttim direk 60 derece ile acildi
    stres teste soktum 70 80 85 derken kapandi
    sonra benim sistemi taktik oc suz 20 derece ile acildi stres testte 33 derecelerde dolandi tekrar oc yaptim 3.8 e 30 derecede acildi stres testte 40 derece ye kadar citki ve stabil kaldi ara sira 41 42 ama devami yok stres testi kapatinca 10 sn yede 38 36 33 30 diye düştü sicaklık bir kaç resim ekliyorum umarim isinizi görür toplam 50 tl ye maal ettim sistemi sıvı olarakta saf su kullandim saf su elektronik devrelere zarar vermez ufak bi sizinti oldu diyelim anakart filan zarar gormes neyse cok uzattim resimleri ekiyorum

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

[![simage](http://i.hizliresim.com/77DYkm.jpg)](http://hizliresim.com/77DYkm)

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

PELTIERLI SU SOĞUTMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan kırçal -- 30 Aralık 2016; 21:0:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.