Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dediğin gibi hareket öğrenince combolarda güzelleşiyor farkındayım combolar için erken :) hareketten harekete geçerken duraksama oluyor videoyu izledim çok faydalı bir şeye benziyor ama ben videoya göre nasıl çalışmalyım o combolara ve bir takım saylar yazıyor onlar nelerdir?(şimdilik senden mesaj gelene kadar mesela ilk combodaki hareketlerin tutoriollarının videosunu çekerim telefona çalışıyırm öyle ama bu konu hakkında cevap verirsen teşekkür ederim.aynı anda 2-3 hareket çalışacam ve tüm hareketlerin reverselrini araştırıp çalışacağım önerin için sağol kalemimin adını bilmiyorum kendim yaptım :) kalmelerle 2 kalem aldım birinin kağaını diğerine taktım ve uçlarını bantladım bide uçlarına uçlu kalem ucu yerleştirdim bu kadar gayet güzel oldu ağırlığı bana göre iyi ama istersen ağılığı söyleyebilriim.
  • hmm peki anladım teşekkür ederim yarın sabah çalışmalara başlıyorum fotoğraf da faydalı bayağı bir onun içinde ayrı bir teşekkür demek istiyorum evet baktım buster cly ye hakikaten benzemiş biraz :) ağılığını bakkalda ölçerim :D sanırım normal 22 gr mış ona göre bir daha ayar çekerim çok çok teşekkür ederim sana takıldığım yer olursa özel pm atabilirmiyim yani yardım edermsiin pek sorun çıkmaz ama çokta sıkmam seni tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadim12

hmm peki anladım teşekkür ederim yarın sabah çalışmalara başlıyorum fotoğraf da faydalı bayağı bir onun içinde ayrı bir teşekkür demek istiyorum evet baktım buster cly ye hakikaten benzemiş biraz :) ağılığını bakkalda ölçerim :D sanırım normal 22 gr mış ona göre bir daha ayar çekerim çok çok teşekkür ederim sana takıldığım yer olursa özel pm atabilirmiyim yani yardım edermsiin pek sorun çıkmaz ama çokta sıkmam seni tekrar teşekkürler.

Atabilirsin elimden geldikçe yardım ederim.
  • peki takrar teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun ilgilendin tekarar saol :)
  • ekle benı de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airburn kusura bakma ama biz şimdi okadar knouştuk okadar tavsiyede bulunudn benim kafam karıştı şimdi benim hangi yolu izlemem gerekir yani senin anlattıklarına göre nasıl devam etmeliyim.
  • Arkadaşlar şu an thumbaround, charge ve sonic yapabiliyorum. Şimdi hangi harekete çalışayım?
  • fingerpass bunuda öğrenirsen temel hareketleri tamalamış olursunhttp://www.penspinning-tr.com/index.php?option=com_content&view=section&id=5&Itemid=54 buradanda yardım alabilrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadim12

fingerpass bunuda öğrenirsen temel hareketleri tamalamış olursunhttp://www.penspinning-tr.com/index.php?option=com_content&view=section&id=5&Itemid=54 buradanda yardım alabilrisin.

Fingerpass reverse i çok yavaş yapabiliyorum da diğeri çok zor ya

• mecbur yapacaksın ilk önce yavaş yavaş yap ama doğru yap sonra zaten hızlanırsın sabırlı ol ;)
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

Arkadaşlar şu an thumbaround, charge ve sonic yapabiliyorum. Şimdi hangi harekete çalışayım?

Twisted Sonic
    T.A Reverse
    Double Charge
  • Bu arada hocam ben bayağı bir geliştim :)
  • ben niye çeviremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

ben niye çeviremiyorum

Thumbaround, charge falan da mı yapamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

ben niye çeviremiyorum

Thumbaround, charge falan da mı yapamıyorsun

EVET YAPAMIYORUM
  • sa aranıza yeni katıldım biraz araştırdım uzmantv ye baktım ve Türkiye Kalem Çevirme Şampiyonu Onur Karatalay'ın videosundan sadece turkish style yapabildiğimi öğrendim bu sene ygs lysye hazırlanıyorum ama derste veya çalışırken yapması kolay önerebileceğiniz bir(kaç) hareket felan varmı yoksa turkish style devam edicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

sa aranıza yeni katıldım biraz araştırdım uzmantv ye baktım ve Türkiye Kalem Çevirme Şampiyonu Onur Karatalay'ın videosundan sadece turkish style yapabildiğimi öğrendim bu sene ygs lysye hazırlanıyorum ama derste veya çalışırken yapması kolay önerebileceğiniz bir(kaç) hareket felan varmı yoksa turkish style devam edicez

THumbaround
    Charge
    Sonic
    Fİngerpass
    Twisted Sonic
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

quote:

Orijinalden alıntı: wert95

sa aranıza yeni katıldım biraz araştırdım uzmantv ye baktım ve Türkiye Kalem Çevirme Şampiyonu Onur Karatalay'ın videosundan sadece turkish style yapabildiğimi öğrendim bu sene ygs lysye hazırlanıyorum ama derste veya çalışırken yapması kolay önerebileceğiniz bir(kaç) hareket felan varmı yoksa turkish style devam edicez

THumbaround
    Charge
    Sonic
    Fİngerpass
    Twisted Sonic

teşekkürler dostum deneyeceğim

• Ekle gülüm
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.