Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buster cyl alıcam.satan varsa bana ulaşsın
  • Gaziantepte oturan ve elinde peb spining kalemi olan arkadaslar bana ulasabilirmi lutfen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada satabilecek biri olsa iyi olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önce en dandik hareketi yapıyordum, şimdi kendi bulduğum finerpass benzeri hareketler var onlar üzerinde yoğunlaştım da şu thumbaround yapsam güzel olacak ekle
  • amatör kendi yaptığım kalemle ınfınıty,charge,double charge,sonıc,backaround yapıyorum ekle
  • benide ekleyin :) şu anda sadece charge yapabiliyorum :D yeni başladım :))
  • hala yapan varmı penspinning bende 25 hareket biliyorum ve kendimce 2 combom var 3.5 aylığım yapabildiklerim charge sonic fingerpass fingerpass reverse thumbaround thumbaround reverse thumbaround extended ve harmonic twisted sonic twisted sonic bust twisted sonic double bust warped sonic doublecharge backaround fl.thumbaround, index ve middle around wiper palmspin figure8 cardiodid sonicrise infinity neosonic thumbsipin :D combolarım ise 1-ta-ta rev-sonic 2,3-tw sonic... 2-Ta rev-backaround-pas1,2den başlayarak 1,2 ye tekrar geliyoruz sonic-neosonic-
  • şunu sipariş verdim grip üçgen kalemde thumb around yapabiliyorum bakalım bununla devam edeceğimhttp://www.ebay.com/itm/180904799901
  • Ben bu konuya 4 yıl kadar önce merak salmıştım. O aralar bu başlıkta da yorumlar yaparak, videolar izleyerek ilerletmiştim falan ama sonra unuttum bayağı.

Şu an Kore'deyim. Şans eseri aklıma geldi pen spinning konusu ve ilk sayfada Kore'de bu hobinin yaygın olduğu ve kalemlerin satın alınabileceği yazıyor.

Nerede buluruz acaba bu kalemleri, bilen, fikri olan falan var mı?
    Normal marketlerde veya kırtasiyelerde denk gelmedim, bundan sonra daha dikkatli incelerim ama bulabileceğimi sanmıyorum.
  • Denedimde hiçbirini yapamadımSınava çalışırken bişeyler yapabilsem güzel olur aslında

• arkadaşlar eğer 50 den fazla katılacak üye bulursam or.g uzantılı bir pen spinning forumu açmayı düşünüyorum moderratörlerde alınacaktır konuya esaj atarsanız geri dönüş yaparım
  • Çeşitli harektler biliyorum ekleyin benide
    Fingerpass
    Charge
    Sonic
    Sonic rise
    Tumbaround
    Thumbaround extented
    Backaround
    Shadow
    İndex Around
    Sonic
    Thumbaround reverse
    Middle Around
    Arkadaşlar ilgilenecek varsa ekleyin beni bu hareketleri öğretirim siz öğretirsiniz fln işte combo öğrenmeye çalışıormda öğreneceğimiz bir yer varmı ?
  • bulunsun can sıkıntısı
  • söz verildiği gibi bir pen spinning forumu kurduk pen spinning'i en iyi bilen arkadşları yeni başlayanlara birşeyler öğretmeleri için buraya davet ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

quote:

Orijinalden alıntı: airBurN

quote:

Orijinalden alıntı: Ambassador.

ttp://www.penspinning-tr.com/
    bu site kapalı

http://www.penspinning-tr.com/forum/index.php burdan foruma bakabilirsin ama forumda botlar var ancak eski konulardan yararlanabilirsin.İngilizcen varsa eğer upsb.com dan da bakabilirsin.

Aslında türkçe pen spinning ile ilgili bir site açılması şart oldu bu aralar.Pek ingilizcem yok, forumda da fazla spinner yok.Webmasterlıktan anlayan birileri site açsa ne makbule geçer

biraz geç oldu ama açtım

• Tam da bugün Pen Spinning ile ilgili bir sunum yapmıştım üniversitede.

Merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.
  • abi ben de bu işle ugraşıyorum
    ama kendi mod kalemim yetmemeye başladı.
    Kayseriye türkiye den kalem yollayabilen var mı? Mesaj atabilirseniz sevinirim
  • hala buster caryolamı çeviririm, bişeylerle uğraşırken çok rahatlatıyo insanı
  • Bugün şans eseri bu konuyu gördüm ve anında sevdim Şimdilik  # # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # bu kalemle iki ucuna da kapak takarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Tavsiyesi olanlar alıntılayarak cevap yazabilirler

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.