Şimdi Ara

# # # # Pen Spinning (Kalem Çevirme) Öğrenmek isteyen BURAYA !! # # # # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
73
Favori
110.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekle.Şuanda 2 hareket yapabiliyoruz basitçe.Yavaş yavaş ilerleticem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Benide ekle.Şuanda 2 hareket yapabiliyoruz basitçe.Yavaş yavaş ilerleticem.

Ya sen yapamassın furkan git sro felan oyna

Thumbaround ve fingerpass yapabiliyorum chargeyi yapamıyorum ve delirtti.
  • ekleyin benide abi yapıorum yapıorum tumbaround bu harekette orta parmagımla ıttırınce suratıma ucuo kalem wiperdende bisi anlamadım adam assa atıp yukarı kaldırıo sadece 2 parmagı mı kullanıoz yoksa baska parmaklarda mı war ben yazar gıbı tutup assa atıom sonra yukarı cıkartıom elımı bıraz hızlıcana kaldırınca kendı cıkıo bence yanlıs yapıom sızce de yanlıs demi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Benide ekle.Şuanda 2 hareket yapabiliyoruz basitçe.Yavaş yavaş ilerleticem.

Ya sen yapamassın furkan git sro felan oyna

Thumbaround ve fingerpass yapabiliyorum chargeyi yapamıyorum ve delirtti.

• Benide ekle.
  • Kendi kalemimi yaptım. Birtek uçlu kalem başlığı eklemek kaldı
  • beyler ben thumbaround u nasıl yapıcam yaw kalem fırlıo hep ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

beyler ben thumbaround u nasıl yapıcam yaw kalem fırlıo hep ya

Yumruğunu masaya koy ve öyle aç ve elinin yere paralel olmasına dikkat et...
  • Uzun bir çalışmadan sonra charge ı uzun süre yapmayı başardım.. Sonraki hareket ne olmalı sizce??
  • Ya charge da ben elimin içinde döndürüyorum.1-2 Tur sonra avcuma çarpmaya başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Altarmos

Uzun bir çalışmadan sonra charge ı uzun süre yapmayı başardım.. Sonraki hareket ne olmalı sizce??

ThumbAround sonrada fingerpass
  • Thumbaroud yapabiliyorum zaten.. ancak bir sorun var Fingerpass hareketini hızlı bir şekilde yapamıyorum.. Yavaş olunca da estetik gözükmüyo.. Biraz çalışırsam hallederim gibi geliyor..
  • quote:

Thumbaroud yapabiliyorum zaten.. ancak bir sorun var Fingerpass hareketini hızlı bir şekilde yapamıyorum.. Yavaş olunca da estetik gözükmüyo.. Biraz çalışırsam hallederim gibi geliyor..

Benimde ilkten öyledi fakat şimdi çok güzel oldu.Derslerde sadece bu hareketi yapsam bile gözler bende oluyo.
  • sınıftaki gözleri en çok charge la çekersin.. süper bi görüntüsü var..
  • Ya tahqra beni nie eklemiyorsun ya.
  • Benim de adım yazmıyor imzayı çoktan koydum
  • quote:

Benim de adım yazmıyor imzayı çoktan koydum

Kızmayın lutfen.Bu aralar biraz yoğunum OKSden dolayı.msj bile zor atıyorum.Hoş görün lütfen
  • Sınav bu pazar günü diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.. artık sınavda da kalem çevirirsin..
  • quote:

Sınav bu pazar günü diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.. artık sınavda da kalem çevirirsin..

Sınavlarda kalem çevimrek bazen rahatlatıcı bazende dikkat dağıtıcı oluyo.Bazı sınavlarda stres atıyorum.Bazısındada yapınca ona takılı kalıyorum zaman kaybediyorum.Yani riskli bir iş
  • Hadi artık ekle beni!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.